Ne anlama geliyo lütfen yardım

Evli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.

Yazdıklarımızı anlamadığı için değil de anlamak işine gelmediği için tepkileri.
Aynen bencede duymak istediği cevap gelmedi

Evli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.

Karşı tarafta işler öyle değil. Kadın bırakmış adamı, anlaşmalıda bitirmiş gitmiş. Kadın bırakmıyorum kolayca süründürücem dese yanmıştı. 😂

bu da olabilir ama yine de algıda bir sıkıntı var ve bence bu talebi artırıyor :p düşünsenize, adam “eşim anlaşmalıya yanaşmasa boşanmazdım” diyor, siz de anlamadığınız için o an “yaaa aşkııım 🥰” diyorsunuz

Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza

Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza
Bencede sizin için boşanmadı adam
Eşi öğrendi ve temiz bir şekilde adamı şutladı
Adam da boşta kalmamak için sizinle beraber oldu o kadar
Eşi öğrenmese idi zaten boşanmazdı
Kadını takdir ettim şahsen

Hangi önyargı ?

28 Haziran 2019 Evlı adamla konusuyorum konunuz :
26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım

Kelime hazinenizde bir sıkıntı mi var?
Her sayfada yaraniz mi var diyorsunuz.
Ama yazilan şeylerin cevabı o değil.
Hani sanane desen olabilir.
Ama yaran mi var dediğinizde karsidaki kisilerle alakalı bisey yok. Olani yaziyorlar ya da soruyorlar yaran mi var neye mesela hangi konuda yaralari var

O kısım belli zaten. Kadın bırakmasa da adam için bi sıkıntı yokmuş ki, evde o dışarda sen olacakmışsın. Kadın asil soydanmış bu sirkin içinde daha fazla yer almamış. Senin kocan da şimdi o asalete iç çekiyor işte.

O kısım belli zaten. Kadın bırakmasa da adam için bi sıkıntı yokmuş ki, evde o dışarda sen olacakmışsın. Kadın asil soydanmış bu sirkin içinde daha fazla yer almamış. Senin kocan da şimdi o asalete iç çekiyor işte.
Belki kadın dua bile etmiştir konu sahibine Allah bilir ne çekti adamdan yıllar içinde en güzeli olmuş kadın i için temiz bir şekilde kolayca kurtulmuş kadın Allah'ın sevdiği kulu imiş

Hangi bağlamda söylendiğine bağlı.

Çekilmeli boşanmayla uğraşmak istemezdim anlamına da gelebilir.

Karşı taraf istemese ben boşanmazdım anlamına da gelebilir.

Neticede hedefe ulaşmışsınız , hala neyi kaşıyorsunuz onu anlamadım.Adamın dediğide gayet açık anlaşmalı olmasa çekişmeliyle uğraşamam sen zaten ceptesin evliysem bile devam ederdik bende boşanmazdım demiş.Sizi cepte görmese bu lafı edemezdi zatende keşke biraz değer verip yine söylemeseydi.Gerçi siz yaptıklarınızla kendi değerinizi düşürmüşsünüz ya neyse.Ben en azından eski eşine sevindim bu adamın kurtulmuş bundan.Sizede kolaylıklar derim.Lakin unutmayın keser döner sap döner gün gelir hesap döner 😉

kadına çemkirmişsiniz de siz de anlamıyorsunuz kadını arkadaşlar
beni de boşar mı korkusu sarmış işte şimdiden
zaten birilerini aldatan insanlar nasıl birbirlerine güvenip mutlu olabilir ki
sahi konu sahibi hiç aklına gelmiyor mu bu adam beni aldatıyor mu diye
sonuçta kişilik meselesi
can çıkar huy çıkmaz

kadına çemkirmişsiniz de siz de anlamıyorsunuz kadını arkadaşlar
beni de boşar mı korkusu sarmış işte şimdiden
zaten birilerini aldatan insanlar nasıl birbirlerine güvenip mutlu olabilir ki
sahi konu sahibi hiç aklına gelmiyor mu bu adam beni aldatıyor mu diye
sonuçta kişilik meselesi
can çıkar huy çıkmaz
Ona kalırsa asıl konu sahibinin eşi korkmalı. Kendi de evliymiş, ardına bakmadan boşamış adamı buna koşmuş. Ya kadın boşamasaydı kocasını? Şimdi evli olamazlardı.

X