ayakkabıların numarası nedir
genellikle 38numara ama içlerinde 37numara da var 1 2tane :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakkabıların numarası nedir
ilk sıra hariç ne alırsanız 5tl arkadaşlar ilk sıranın fiyatları da üzerinde...40tl 20tl 50tl30tl 25tl 30tl
5TL
Eki Görüntüle 950758 Eki Görüntüle 950759 Eki Görüntüle 950760 Eki Görüntüle 950763 Eki Görüntüle 950748 Eki Görüntüle 950747 Eki Görüntüle 950756 Eki Görüntüle 950757 Eki Görüntüle 950766 Eki Görüntüle 950767 Eki Görüntüle 950741 Eki Görüntüle 950744 Eki Görüntüle 950765 Eki Görüntüle 950779 Eki Görüntüle 950780 Eki Görüntüle 950785 Eki Görüntüle 950781 Eki Görüntüle 950749 Eki Görüntüle 950777 Eki Görüntüle 950778
2-10TL
2TL
Eki Görüntüle 950784 Eki Görüntüle 950783
5TLlik büyük bedenler
kahverengi pantolon-ceket takım..ceketi 3 pantolonu 4bedendir 10TL (takım fiyatı)
siyah beyaz leopar desenli ince hırka 40 bedendir (baştan 2düğmesi kopuk) 5TL
kot pantolon bedeni 38e 33 fiyatı 5TL
Lcw açık krem rengi ve lacivert kapri pantolon 46 beden her biri 5TL
sıfır kol likralı açık renk gömlek XL beden 5TL
desenli şifon kısa kollu-kendinden vatkalı gömlek 4 beden 5TL
gri-simli kapri pantolon 48 beden 5TL
pantolonlarda çok az esneme payı var
cicekli elbise ,kirmizi uzun elbise son eklediklerinizde,boynu gullu keten elbise. birde tifany cicekli bluzmu tunik olurmu ? 40 42 bedenim olurlarmi sizce?
kırmızı elbisenin beli lastikli bide 42beden yazıyo ben 38/40kullanıyorum bana biraz bol geliyor size olur
güllü elbiseden pek emin olamıyorum çünkü yanı fermuarlı ben bi kere giydim ve sıktı yandan beni
çiçekli bluz geniş dökümlü bişi o size olur ve kalçayı yarı örter
gevezek arkadaşım bu mesajım sana da gelsin
kirmizili cicekli uzun elbise satildimi peki? kirmizi elbiseyi aliyorum digerleri olmadi yanina biseyler bulmam lazim...gevezekimm o elbise sana buyukmus zaten... bedenimiz uysa dolap kardesligi yapardik seninle haftalik takas:) zevkler tamamen ayni cok acayip:) meslektasiz ya ondan zannimca:)kırmızı elbisenin beli lastikli bide 42beden yazıyo ben 38/40kullanıyorum bana biraz bol geliyor size olur
güllü elbiseden pek emin olamıyorum çünkü yanı fermuarlı ben bi kere giydim ve sıktı yandan beni
çiçekli bluz geniş dökümlü bişi o size olur ve kalçayı yarı örter
gevezek arkadaşım bu mesajım sana da gelsin
kirmizili cicekli uzun elbise satildimi peki? kirmizi elbiseyi aliyorum digerleri olmadi yanina biseyler bulmam lazim...gevezekimm o elbise sana buyukmus zaten... bedenimiz uysa dolap kardesligi yapardik seninle haftalik takas:) zevkler tamamen ayni cok acayip:) meslektasiz ya ondan zannimca:)
kirmizili cicekli uzun elbise satildimi peki? kirmizi elbiseyi aliyorum digerleri olmadi yanina biseyler bulmam lazim...gevezekimm o elbise sana buyukmus zaten... bedenimiz uysa dolap kardesligi yapardik seninle haftalik takas:) zevkler tamamen ayni cok acayip:) meslektasiz ya ondan zannimca:)
valla ya aynen oyle ihtiyacımız gıyım zevkımız aynı keşke uysaydı bedenler,
ben sana ürün satamadım içimde kaldı o yuzden benım begendıgımı sen alınca sevınıyorum
benim bahsettiğim elbise oydu uzun yazlık olan çiçekli elbise duruyo sırtı komple lastikli
çiçekli şifonu da istiyor musunuz
son eklediklerimden leopar bluz ve pembe yarasa kol bluz da size olur
bi de yine yeni eklediklerimin içinde sarı üzeri siyah çizgili bi bluz var
bi de büyük bedenlerin içinde siyah beyaz leopar hırka var o da olur 40bedendir ama esneyebilen kumaşı var
cnm kirmizi ve cicekli elbise kesin..cicekli bluz ve gullu olani dusuneyim yrn soylerim olurmu..cok uykum geldi suan saglikli karar veremem
sen olc bic sorduklarimi sendende alicam ins.cnmm:)yanliz o sifon bluz aklimdan cikmiyoo:)
:) tamam yarın konuşuruz o zaman yine
iyi geceler..
ama sen sat demesen satmazdım ya telafi edicem o bluzu inşallah, hayırlı alışverişler iyi geceler bayanlar :)
nerede oturuyorsun peki cnm elden olursa ona goreistanbul sislideyim ben..
gevezekcim nereden bileyim senin bana uygun bisey ekleyeceginialan gule gule kullansin ins..olculeri bekliyorum..ikinizede iyi geceler kizlarr
Kalanlar,Yeniler..Ne Alırsanız 5TL!! Bu Fiyata Bu Ürünler Kaçmaz!!ilk sıra hariç ne alırsanız 5tl arkadaşlar ilk sıranın fiyatları da üzerinde...40tl 20tl 50tl30tl 25tl 30tl 15TL
5TL
2-10TL
2TL
5TLlik büyük bedenler
kahverengi pantolon-ceket takım..ceketi 3 pantolonu 4bedendir 10TL (takım fiyatı)
siyah beyaz leopar desenli ince hırka 40 bedendir (baştan 2düğmesi kopuk) 5TL
kot pantolon bedeni 38e 33 fiyatı 5TL
Lcw açık krem rengi ve lacivert kapri pantolon 46 beden her biri 5TL
sıfır kol likralı açık renk gömlek XL beden 5TL
desenli şifon kısa kollu-kendinden vatkalı gömlek 4 beden 5TL
gri-simli kapri pantolon 48 beden 5TL
pantolonlarda çok az esneme payı var