nilayım ben senin sayfana bakayım net bişi söylerim
yalnız tüm ürünlerinin olduğu sayfa hangisi
ben iki konuna da baktım ama hepsini göremedim link atar mısın canım
yok canım siyah ceket diyince anlamadım
deri ceketim çikolata kahve
40tlden satıyorum 90a almıştım ykm den
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682409&highlight=nilay_ilker abiyeler ayakkabılar çantalar falan yazıyo ilk sayfadan sonra 3ten itibaren bak elbiseler falan var 10 tl ye canım indirime girenler falan. yalnız bu gece cvp dön ki yarın kargoları verelim anlaşırsak.yarın kargoya gitcem çünkü
bak taytı verim yanına da hediyelik bişeyler koyucam olur mu???
bak taytı verim yanına da hediyelik bişeyler koyucam olur mu???
senin ceket olmazsa en kötü siteye koycam tekrar ikimizde zarara girmyiz merak etme.
senin ceket olmazsa en kötü siteye koycam tekrar ikimizde zarara girmyiz merak etme.
nasıl en kötü siteye koyucan yani canım anlayamadım?
ben senin sayfana yazdım canım
bak saat kaçtan beri eklemediğim şey kalmadı çıkamadık işin içinden
sende de güzel şeyler var bende de ama bakmaya zaman kalmıyor
dediğim gibi uygunsa yapalım takası
L beden 30tl canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=910918&d=1388163623 canım bu satıldı mı kaç beden?
kalıp nasıl peki dar mı yani 36-38 giyiyorum ben
senin ceket bana olmazsa en kötü siteye tekrar koyup bu sefer ben satarım zarara girmeyiz diyorum canım
anladım canım sen kararını ver yarın haber verirsin
benim dediğime tamam diyosan takas yaparız
yarın kargo günüm seninkini de götürür veririm kargoya ok
çıkmam lazım artık iyi geceler
sana 2 tana şey sölicem onları kargolarsın olur mu bi tane kot ceket vardı sarı gibi onu istiyorum 20 tlmiydi
sana 2 tana şey sölicem onları kargolarsın olur mu bi tane kot ceket vardı sarı gibi onu istiyorum 20 tlmiydi
taba rengi ceket 25tl bi sonraki sayfada tüm ilanlarım var canım ordan bak bana söyle
yanlış fiyat vermeyim
canım taba rengi ceket 25
bi de 10 tl olan baharlık siyah ceket vardı ya ikisini 30 yap anlaşalım.zaten bende sana koyarım bişiler 5 tl hakkın geçmesin
canım taba rengi ceket 25
bi de 10 tl olan baharlık siyah ceket vardı ya ikisini 30 yap anlaşalım.zaten bende sana koyarım bişiler 5 tl hakkın geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?