• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne alaka?!

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
323
Arkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.

Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni görmüş(sosyal medya üzerinden) ama onlarda uzun zamandır görüşmeyen insanlar.

Çocuk benden 3 yaş büyük, 30nda ,kendi halinde işinde gücünde biri. Sohbeti de hoş.

Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta sürüyor

Sonunda görüşelim dedi ve bir gun ayaküstü kahve içtik. Gayet güzel geçti. Bir sure böyle sürdü , katısın dedi gitti. Bu süreçte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden söz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye çabaladı falan.

Sonra biz bir ay falan günaşırı görüştük. Sevgili olalım, evlenince söyle böyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Görüşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen çok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Üzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim).
Her defasında o yazdı zaten ben de değil

Neden engelledi? Rahatsızlık desem vermem bilir. Kendi görmemek için mi? Neden benden kaçsın?
Başkaları görmesin diye mi diyeceğim. Fotoğraf yorum vs bir sey yok aramızda

Yalnızca bizim görüştüğümüz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya çalışmış, o eve erken geçmiş. Ki benim de o gece eve erken geçtiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas büyük ve pilates antrenörü. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Söyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun. İlişkileri var desem beğenileri kaldırmaya çekinir ki kadının sevgilisi vardı en son. Fotoğraflarına yorum atan değişik erkekler de var

10 gün oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya çalısmadım. Ama çocuğu çok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??

Güncel: sosyal medya hesabım açıktı. Baktım hikayemi izlemiş (engellemişti şaşırdım )hatta ekran görüntüsü aldım. Birkaç dakıka sonra tekrar engellenmişim. Denk mi geldi hep mi yapıyor bilemedim ama tuhaf değil mi

Son düzenleme:
Foto beğeniyor diye ilgisi var yada arada aşk var anlamına gelmez
Içinde kalmasin yaz bir şeyler sonra tepkisine bak
Bu kadar araştırıyorsun neyse gerçeği öğren

Foto beğeniyor diye ilgisi var yada arada aşk var anlamına gelmez
Içinde kalmasin yaz bir şeyler sonra tepkisine bak
Bu kadar araştırıyorsun neyse gerçeği öğren
Biz iletişimi kestik. Sen çok iyisin seninle alakası yok falan deyip gitti. Hep o sildi (normalde huyum değildir) bu kez ben sildim sosyal medyadan. O numaramı sildi, beni de engelledi sosyal medyadan. Ben buna ne diyebilirim ki

Adam dengesizin teki. Bi ayrı dünyaların insanıyız diyip topuklamalar, bir evlenelim demeler. Ama senin de ondan pek aşağı kalır yanın yok. Ne istediğin bile belli değil. Bi senle evlenmem demeler, bi onu beğeniyorumlar…. ayrıca o pilates hocası kadını çok bariz bir şekilde beğeniyor.

Adam dengesizin teki. Bi ayrı dünyaların insanıyız diyip topuklamalar, bir evlenelim demeler. Ama senin de ondan pek aşağı kalır yanın yok. Ne istediğin bile belli değil. ayrıca o pilates hocasıyla kadını çok bariz bir şekilde beğeniyor.
Adam ikizler burcu. Hasta olduğu bir döneme denk geldiğimden çok da zorlamak istemedim.

Benim korkularım var. Ama ilişkiye başladığımda çok seveceğimi de biliyordu bence

Okurken sıkıldım. Siz yaşarken nasıl tahammül ediyorsunuz birbirinize ve hala beğeniyorum diyorsunuz ben anlamıyorum.
Benim hayatımda toplam bir ilişkim oldu. Çok anlayan biri de değilim. Umursamadıkça geldi. Simdi ben umursadım..

Açık ve anlaşılır yazmaya çalıştım ama oldukça uzun. Haklısınız

Benim hayatımda toplam bir ilişkim oldu. Çok anlayan biri de değilim. Umursamadıkça geldi. Simdi ben umursadım..

Açık ve anlaşılır yazmaya çalıştım ama oldukça uzun. Haklısınız
Yok uzunluğundan değil yaşadığınız şeyin saçmalığından sıkıldım. Nolur kendinize bunu layık görmeyin. Kimsenin de peşinde onu beğendin bunu laykladın diye dolaşmayın. Bunun ilişki yaşamakla alakası yok, bir duruşunuz olsun.

Arkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.

Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni görmüş(sosyal medya üzerinden) ama onlarda uzun zamandır görüşmeyen insanlar.

Çocuk benden 3 yaş büyük, 30nda ,kendi halinde işinde gücünde biri. Sohbeti de hoş.

Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta sürüyor

Sonunda görüşelim dedi ve bir gun ayaküstü kahve içtik. Gayet güzel geçti. Bir sure böyle sürdü , katısın dedi gitti. Bu süreçte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden söz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye çabaladı falan.

Sonra biz bir ay falan günaşırı görüştük. Sevgili olalım, evlenince söyle böyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Görüşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen çok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Üzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim)

Yalnızca bizim görüştüğümüz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya çalışmış, o eve erken geçmiş. Ki benim de o gece eve erken geçtiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas büyük ve pilates antrenörü. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Söyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun.

10 gün oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya çalısmadım. Ama çocuğu çok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??
Adam dengesiz ama sizinde aşağı kalır yanınız yok. İstemediğiniz birini kıskanmayada hakkınız yok. Adamı hem itip hemde sevgilisiymiş gibi triplere girerseniz olacağı bu.

boşver bunu.
gitmiş gelmiş. 40 beğeni silmiş ne manaysa.
üşenmemişte🙈
zeka yaşı küçük demek🤷‍♀️
habirede takip etme bırak ne yaparsa yapsın.
Sözümü kaale alıp silmesi de saçma geldi.

Ya gerçekten açık kapı bıraktı kendince ama öyle olsa o engel çoktan kaldırdı bana diye düşünüyorum.

Ya da herkes fark ediyordur diye sildi
Ve bence 2.

Yok uzunluğundan değil yaşadığınız şeyin saçmalığından sıkıldım. Nolur kendinize bunu layık görmeyin. Kimsenin de peşinde onu beğendin bunu laykladın diye dolaşmayın. Bunun ilişki yaşamakla alakası yok, bir duruşunuz olsun.

Adam dengesiz ama sizinde aşağı kalır yanınız yok. İstemediğiniz birini kıskanmayada hakkınız yok. Adamı hem itip hemde sevgilisiymiş gibi triplere girerseniz olacağı bu.
Konuştuğumuz donemde bunu söylemedim ergen gibi olur diye . Yalnızca sonrasında böyle bir sey yazdım. Tamam sivridil dedi ben de daha iletişim kurmadım hiçbir şekilde. Hani ilk ve sondu.

Duygusal boşluk da var . Herkese oyle ısınabilen biri de değilim. Bilmiyorum. Eksik hissediyorum. Duygusal boşluktan sanırım

Biz iletişimi kestik. Sen çok iyisin seninle alakası yok falan deyip gitti. Hep o sildi (normalde huyum değildir) bu kez ben sildim sosyal medyadan. O numaramı sildi, beni de engelledi sosyal medyadan. Ben buna ne diyebilirim ki
Sen adamın yaptığını halen görmeyip takipdesin yok foto beğendi yok şu oldu bu oldu
Ben.olsam ne takip eder ne sorar nede bir şey yazsam mi acaba diye düşünmem bile

Yazdigin da bir şey çıkmayacak sonuç güzel olmayacak uzaktan içini yemektense bunu bir daha öğren kime neden bu kadar taktiğini yani ağzının payını al kısacası bu
Çünkü aman arama yazma desem yine içinde kalicak bazen sonucu bilirsin ama bile bile olmayacak şeyin peşine düşersin senin ki bu

Back
X