- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.186
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Kocan para vermeyecekmiş gibi anlatmassın..Kızlar gelecek ay kaynimin düğünü var.Yarim altın az gibi durur.Sizce hediyelik bilezik mi alsak kibar altın kolye falan mi? Ne önerirsiniz?
Ben biryerle daha anlaştım.Pazar günü başlayacağım.Gelecek ay 2 haftalık paramı alınca almayı düşünüyorum.
Kocanın parasından para kalmadığı için doğal değil mi????Kocan para vermeyecekmiş gibi anlatmassın..
Ama eşim üzülüyor.Bildigin kahroluyor.hiçbir şey alma. şimdiye kadar yediklerine saysınlar. sende de bi saflık var doğrusu
O nasıl. ilk defa duydum onusenden böyle konu okumak gozlerimi yaşarttirdi
bence 9 yarim altina verene kadar 3 daha koyun 4 gram kibrit bilezik alin
Ama eşim üzülüyor.Bildigin kahroluyor.
O nasıl. ilk defa duydum onu
Kızlar gelecek ay kaynimin düğünü var.Yarim altın az gibi durur.Sizce hediyelik bilezik mi alsak kibar altın kolye falan mi? Ne önerirsiniz?
Ben biryerle daha anlaştım.Pazar günü başlayacağım.Gelecek ay 2 haftalık paramı alınca almayı düşünüyorum.
Evet maalesef.Zaten kaynim şirket açacakmış.Kizin aracı satıp ortak olanı kullanacaklarmiş.bırak kahrolsun ya. o kahroluyor diye geri adım attıkça sen cinnet geçirdin burada.
Evet maalesef.Zaten kaynim şirket açacakmış.Kizin aracı satıp ortak olanı kullanacaklarmiş.
Birde birşey danisacagim. Şimdi ben biryerle anlaştım.Full 6 gün çalışacağım.Sadece haftaici 1gun iznim var.Haftasonum acayip yoğun geçiyor.Hergun 5 6 da en geç uyanıp ders çalışıyorum.Sonra işe gidiyorum.Gelince tekrar çalışıyorum.Ben yarın 5 te uyanıp ders çalışıp sonra ise gideceğim.Yarin 7 buçukta işten çıkıyorum.Eşimin arkadaşının düğünü var.Kv de gelecek bu arada.Ertesi gün yeni anlaştığım yere gideceğim.Yeni yere henüz çalışmadım.Konular aynı ancak soruları çözmem lazım.Ve hoca programı atmadi.Pazar tekrar 5 6da kalkacağım bu arada.Dugüne gitmemek mi mantıklı sizce.Çünkü gidersek dönüşte kvyi bırak,çay iç otur diye baskı yapacak.Yeni yerde sorun yaşamak istemiyorum. Eşimi tek bırakmak istemiyorum. Ancak bedenim kaldırmaz gibi duruyor.
Çevremdekiler ayıp olur diyor.Eşimin arkadaş ve eşleride gelecek.Şimdi hepsi neden gelmediğimi sorgulayacaklar.hiç düğüne falan uğrama.
ya sen ne zaman kendini düşünmeye başlayacaksın çok merak ediyorum.
Çevremdekiler ayıp olur diyor.Eşimin arkadaş ve eşleride gelecek.Şimdi hepsi neden gelmediğimi sorgulayacaklar.
Evet ama eşim üzülüyor napayım.Yoksa içimden almak gelmiyorFight ben seni anlamıyorum. Gram para yedirmemek için didindin durdun. Şimdi de ikinci işimden gelen parayı kaynıma hibe edeceğim diyorsun. Niye? Senin emeğin bu kadar ucuz mu ya?