ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

Bal tarcın corekotu adetın 2 gunu baslanıp 12.gun aksamına kadar devam edılıyomus adet olayım hemen baslıcam

Brc cım sımdı topıkte okudum hamıle kalanlar hep adetın 2 gunu baslamıslar
sen ne zaman basladın canım

süper bilgiler şekerim ama bu otları bitkilerin çaylarını yaparkende dikkat etmek gerekiyor. mesela adaçayı papatya gibi bitkiler hamileyken tüketilmesi sakıncalı yani muhtemel gebelik sırasında sakıncası olabilir. o yüzden bunları tüketirken abartmamak gerek.

gunaydın kızlar nasılsınız evet gercekten yararlı bılgıler ama hamıleyken tuketılmemesı gereken bıtkılerde var dedıgın gbı abarmamk gerek 2 gun sonra hasta olccam ama hıc bır belırtı yok ates basması ve gogus dolgunlasması dısında:gitme:

inşallah arkadasım bgun ruyada saksıda cıcek grmustum eev gelen bı mısafırden hedıye almıstım tabırıne baktım sımdı kadının :Saruboceq:hamıle kalarak sevınecegıne ısaretmıs

bende dört ay belki beş ay önce görmüştüm rüyamda bir erkek bebeği emziriyordum o kadar güzel bir bebektiki çıplaktı kucağımdaydı emziriyordum ama hamile değildim((((

Nıye zararlı olsunkıı yalnız yaptırdıktan hemen sonra gırme 1 gun gecsın suyla temas etmesın 1 gunn,bıde havuz suyu clorlu bılıyosun kııı oyuzden ustunden 1 gun gecsın ole gır havuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…