merhaba ezgim29,
malesef her ay olma olasılığı çiftler sağlıklı bile olsa %20-25 civarı o yüzden moralimizi bozmamız lazım stres olmamamız lazım ama tabiki de oluyoruz
ben incir kürüne 4 gündür devam ediyorum tarçın bal çörekotu karışımı yaptım evde ama ben balla değil amasyadan üzüm pekmezi gelmişti onla karıştırdım iki günde bir bi tatlı kaşığı atıyorum ağzıma birde adaçayı içiyorum ostrojen hormonuna katkıda bulunduğu için ama adaçayını yumurtlama döneminden sonra içmiycem çünkü olası gebelikte riskli yani anlıycan bende dört bir koldan uğraşıyorum aynı senin gibi.
ben birde preseed diye bir jel siparit ettim sperm dostuymuş yumurtlama dönemi onuda kullanıcam. sanki savaşa hazırlanır gibiyim ama işte bebiş aşkııııııı allahım cümlemize tez zamanda sağlıklı bebişler nasip ettt
saol TIFF cim ya allah razı olsun bende korktum acaba bıraksammı diye başdönmem regliden öncede olmuştu hatta ümitlenmiştim hamilelik belirtisimi diiye de(( baımın dönmesi belkide tansiyonum falan düşmüştür.
ama yumurtalıklarda ağrı yaptıysa sende de normal o zaman.
birde bişey sorcam bu kürü uygulayınca erken yumurtlama olur mu? bir iki yerde öyle bişeyler okumuştum ama kaçırmıyım bu ayda yumurtlama zamanını
kizlar incir kürünü bend eduydum yumurta sayisini falan artiriyor diye nasil kullaniyorsunuz tarif edermisiniz??' reglden sonrami baskaliniyor nasilll bende baslamak istiyorum tarif lütfennn
bende 1 ay sabahları aç karnıma incir yedim...bu ay yumurtam 10.gün şiddetli kasık ağrısıyla çatladı. .
normalde 11-13. günde çatlıyodu...
sanırım baya büyüdü...bizde baya uğraştık...umudum yok ama inşallah hamile kalmışımdır....