ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

merhaba ezgim29,
malesef her ay olma olasılığı çiftler sağlıklı bile olsa %20-25 civarı o yüzden moralimizi bozmamız lazım stres olmamamız lazım ama tabiki de oluyoruz
ben incir kürüne 4 gündür devam ediyorum tarçın bal çörekotu karışımı yaptım evde ama ben balla değil amasyadan üzüm pekmezi gelmişti onla karıştırdım iki günde bir bi tatlı kaşığı atıyorum ağzıma birde adaçayı içiyorum ostrojen hormonuna katkıda bulunduğu için ama adaçayını yumurtlama döneminden sonra içmiycem çünkü olası gebelikte riskli yani anlıycan bende dört bir koldan uğraşıyorum aynı senin gibi.
ben birde preseed diye bir jel siparit ettim sperm dostuymuş yumurtlama dönemi onuda kullanıcam. sanki savaşa hazırlanır gibiyim ama işte bebiş aşkııııııı allahım cümlemize tez zamanda sağlıklı bebişler nasip ettt

canım çok teşekkür ederim cevabına evet hakikaden savaşa hazırlanıyoruz sanki nerde ne var onu deniyoruz :dance: eşim sürekli diyor takma kafana diye ama olmuyor.ben bir de her gün çocuklarla bir aradayım ister istemez geliyor aklıma.Bu arada preseed 'i ben de duydum ama çekindim sipariş vermeye sperm dostuymuş ama bir yan etkisi var mı yok mu bilmiyorum kararsız kaldım ama onu da incelemeye aldım:1rolleyes:

deneyin arkadaslar. 10 hamilemiz var preseed kullananlar icinde. hatta bir kac arkadas 2 defa hamileliklerini de onla oldular yani. türkiyeyede geliyormus yakinda. eczanelerde satilacak sekilde. sperm hareketlilik azligi olanlarda veya tek tüplü bayanlarda kullaniliyor. ama iki tüpü olanda kullanir sonucta, spermleri hizli emin bir sekilde yumurtaya tasiyor. yaptigi bu yani.

Evet erken yumurtlama oluyor olabilir yani canım. Benim yumurtlamam 11. gün oldu. Adet döngüme göre 1 hafta erken yumurtladım ben bu ay. sengözlerimebaksanab

Teşekkürler meyra spermlerde ya da tüplerde bir sorun yok ama yine de denemekte fayda olabilir.

merhaba kızlar, bugün itibariyle çalışmalara başladım. incir kürüne devam ediyorum yumurtalıklarımda o günden sonra ağrı olmadı. yarından sonra da preseed i kullanmaya başlıycam hayırlısı artık.
tiff cim erken yumurtlama olabilir diye iki üç gün erkenden başlıycam aslında ateş ölçme yapıcaktım ama vazgeçtim hayırlısı artıkın hepimiz için

kizlar incir kürünü bend eduydum yumurta sayisini falan artiriyor diye nasil kullaniyorsunuz tarif edermisiniz??' reglden sonrami baskaliniyor nasilll bende baslamak istiyorum tarif lütfennn

kizlar incir kürünü bend eduydum yumurta sayisini falan artiriyor diye nasil kullaniyorsunuz tarif edermisiniz??' reglden sonrami baskaliniyor nasilll bende baslamak istiyorum tarif lütfennn

feyzacım adetının ılk gunu baslıyosun galıba 21 gun uyguluyosun 7 gun ara verıyosun ve tekrar 21 gun uygulayıp sonlandırıyosun emın olmak ıcın saracoğlunun sıtesınden kürler bölümünde kuru ıncır baslığınıa.s. okumanı tavsıye ederım canım gecmıs olsun

bende 1 ay sabahları aç karnıma incir yedim...bu ay yumurtam 10.gün şiddetli kasık ağrısıyla çatladı. .
normalde 11-13. günde çatlıyodu...
sanırım baya büyüdü...bizde baya uğraştık...umudum yok ama inşallah hamile kalmışımdır....

2.sogan kurume baslıcam 14 hazıranda.pco lu oldugum ıcın bı kac kez tekrarlayım dıyorum sonrasında ıncıre baslıcam feyza sende uygularsan yumurtalıklarda agrı yapabılıyomus calıstırdıgı ıcın

nix cim ben suyunu ıcılıyo dıye bılıyorum yenılsede aynı etkıyı gösterıyomu

demın bı hesap yaptım arkadaslar 21 gunde 31,50 kg ıncır gdıyo malıyetını dusunun artık esıme dedım batacaz dıyor yapamıyorum oyuzden:roflol:kaydirigubbakcemile3
malıyetını kılo fıyatından hesaplayın artık arkadaslar ben kılosuna 10 adet duserse dıye hesapladım kılosuda 8 lıra olsa 252,00 tl yapıyorr eee o fıyatada hamılelık monitörü alınır yaniii

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
winx perisi bir kilodan 4 kez kür yani yapıyorum ben 4 gün gidiyor üstelik ben 7-8 adetten değil saraçoğlunun sitesinde dediği gibi 15 adetten yapıyorum , kilosuda 14-17 tl arası değişiyor marketine göre ben 14 ten buldum, günlüğü daha ucuza geliyor yani :ecrin_bebek:

nix cim senin regli tarihin ne zaman?? inşallah hamişsindir. inşallah bende bu ay kalabilirim dört bir koldan çalışıyoruz çünkü :çok üzgünüm:

cıcekcık tsk canım ben zaten kafama gre yapıyım dedım marketıne gre fıyatlar degısıyo evt ama bence denemeye dener bende denıcem adetın ılk gunumu baslanıyodu?????acıklardanmı alıyosun yoksa pakelı olanlardanmııı paketlı olanların ıcınde az oluyoda canım ondan sordumm

yok canımcım ben açıktan alıyorum bir kilo olarak öteki türlü daha pahalı oluyor.
ben incir kürüne reglimin 2. günü başladım ama kimisi ilk günü başlıyor kimiside 3. günü başlıyor. sen bilirsin canım

bende paketlı olarak hesapladım zaten ondan o kadar fıyat cıktı demekkı tamam canım saol bende acıktan alıyımmm en ıyısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…