ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

al canımcım açıktan al zaten 20 dakka kaynatıyorsun kaynatmadan suda yıkıyorsun tozdan kirden arınmış oluyor yani için rahat olsun. bebik sevdasına işte ben incirden nefret ederim ama 9 gün oldu içiyorum suyunu kaydirigubbakcemile2

ay evt ya hap kullanmaktan ıyıdır esıme dedım sen de kecıboynuzu ye hayatta ılac kullanmayı sevmedıgı gbı onuda yemem dıyor npacam bılmıyorum benımle doktorada gelmedı kontrollerını yaptırmaya hastaneden nefret edıyor ben ustume dusenı yapayımda gerısı onun bılecegı bı ıs.adetımın 2.gunu baslıyorum bende senın yaptığın gbı yapayım

bol bol tatlı yap seviyorsa içine fındık ceviz doldur yedir:)) erkekler biraz öyle canım yaa inşallah ona gerek kalmadan kalırsın hamişte sorun olmaz

evet oyle yapıyorum ama serbetlı tatlıları sevmıyo:KK43:(((( bende bıskuvı tatlısı gbı seyler yapıyorum yas pasta gbı yanı onları yıyoooo vallahı ya erkekler de bı cıns ne yardan vazgecıyolar nede serden:))))))

evet canım öyle valla sütlü tatlılar yap işte sende aralarınada bas cevizi fındığı:)))

saol canım iyiyim o gün acayip bir sancım olmuştu ama ondan sonra arada normal kasılmalar oldu hatta şu anda da var sanırım yumurtlama zamanım geliyor.
bakalım incir kürünün 9.günü devam ediyorum erken yumurtlayabilirimişimde incir küründen dolayı bakalım hayırlısı ayın sonunu iple çekiyorum seninde 1-2 temmuzdu dimi yanlış hatırlamıyorsam daha çok var uuf yaaaa

aynen canım bende yaa geçen aykinde delirmiştim sanki hamileyim baş dönmeleri mide yanması ağrısı bulantısı şiş göğüler şiş ve ağrılı karın .... bi sürü bi sürü psikolojik yani o kadar çok dinliyoruz ki kendimizi inşallah ikimizde tez zamanda hamiş kalırız arkadaşım

inşallah çiçekçikk bgun ısyerınde yemek yaparken bıraz hafıf basım dondu dedım acaba psıkolojıkmı yok yaw cıddı cıddı dondu yanı sıcaklardan herhalde

vallahı bende artık belırtelere bakmıcam hatta aferdersınız ıstıfar edene kadarda test falan almıcam yanı sonra hayal kırıklıgı yasıyorum kocaman tek cızgıııı

inşallah hamiş kalırızda gerçekten belirtilerimizi yazarız yaaa.
ben geçen ay regli olmadan önce o kadar çok başım dönmüştüki ve başka bir sürü belirti ama arada hala başım dönüyor tansiyonum düşüyor galiba havalardan. sende bence çok dinleme kendini sonra hüsrana uğruyoruz regli gecikmeden düşünmeyelim biliyorum çok zor ama napıcaz üzülüyoz sonra çok çok. dilerim hepimizin reglisi 9 ay sonra olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyy inşallah armızda lıste yapalımmı???daha cokmu strese grerızyoksa kaydirigubbakcemile3

çiçekçik........27 haziran
winx perisi......15 haziran

şimdilik ikimiz varız bızım dıgerlerınden ne eksıgımız varkaydirigubbakcemile3

merabaarkadaşlar bende incir kürünü kullanıyorum kasıklarım çok fazla ağrı ve şişlik var sanırım yumurtalar büyüyor.2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım ve hiç hamiş kalmadım artık çok istiyorum allah hepimizie nasip eder inşallah...listenize benide ekleyebilirsiniz

çiçekcik....27 haziran
winx perisi....15 haziran
arzuu85....2 temmuz

canım ınsallah en yakın zamanda hamıs kalırsın

X