NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

Hadi bakalımmm efenim neyi haber veriyorsunuz?

1- evi çok beğendik ama alamıyoruz yada kiralayamıyoruz

2- Efendim sizi çok beğendik evlimisiniz değilmisiniz?

3- Başka ev yokmu oysaki olanın dibini görmüşlerdir lakin yetmemiştir

4- bazılarıda çok cicidir canım biz bunları beğenmedik der net olur giderler Bravo ayakta alkışlarım hep net kişilikleri

5- Efendim geri dönen çok az görülmüştür zira daha gezecek epeycee bi emlakçı var hakkınızı helal edin :jeyyar: naniknanik

Tamam bitanem benim sizin iştede olur olmadık ilaçlar isteniyor diye duydum hep arkadaşlarımdan efendim doktora gitmedim ama ölüyorum beni canladıracak bir lacınız varmı?laelaelaelaelaenaniknanik

aynen ablacım öyle anlatacak çok şey var ki oooo delikafadulden​

:roflol: :roflol: Bilki 1 beden büyüktür ama elinde tek kalmıştır onuda satası vardır :roflol::roflol:

Bu arada düşünüyorum zaten Ayşem emin ol azıcık daha toparlamamız gerek biliyorsun ev ödemelerimiz vs Şimdi yağmur hanım Doğa beylerin masrafları ama hep aklımda o kadar el işini neden öğrendimki istiyorum otantik biryer hem yapıp hem satmak ama bakalım ..

Birde düşünsene tatlım ben gidiyorum alışverişe satış elamanın çektiğini yüzdelere kadar bilen biri delikafadulden klava:

Bunlara ilaveten benim şu kadar param var,bu olmazmı olursa bana dönerseniz hemen ertesi gün tapudayız yalannnnnnnnnnnnn küllen yalan beeeelaelaelaelaelae
o daire bir kerem dediği fiyatın altına düşmeyeceğini bilir ama sırf emlakçıyı oyalamak değilmi gaye,uğrassında nasıl uğrasırsa uğrassın bee..buyrunnnnnnnnn
Neysem eve iş getirme dedi annem,yeter bu kadar işten konuşmak yavvvşakkıdı
Yoğsam şimcik bayılacağım:bbo:

evet canım ablam bana öyle yapan çok olmuştur yav sanki benim gözum kör ben üstümdekinin nasıl olduğunu bilmiyorum göruyorum hiç hoş durmamış ustumde ya kıyafet potluk yapıyor ya da çok dar ya satmak için okadar çok yakıştı diyorlar ki benim bir kaç yerim var sık gittiğim sağolsunlar onlar öyle birşey demiyorlar olmamışsa olmadı diyorlar bende göruyorum üstümde yanidelikafadulden​

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Adıvar, balım., DilaNaz, NazLı+, NILBERA+

Kızlar aşağıda misafirlerimiz var,ama onlar sadece okuyucular,kızlar sizde gelin,sohbetin iki belini kıralım bekaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: Salon salomaj oldu burası bize çocuk odaları arkada sana bana birer oda Nilim evlenene kadar bekar odası sonrasını düşünürüz bakalım bu eve kaç kat çıkıcaz kaydirigubbakcemile3

Off annemler bekliyo ama hiç gidesim yok gerçi bütün kardeşlerde orada olacak ablam zaten oğluşunu delice özlemiştir kovun beni gideyim ben

inşallah canım ablam yav seni kovabilirmiyiz hiç bizopuyorumnanaktan​

Açarsak konuyu hamiş Nazlı diye gelmezler tabe bilmezlerki Nazlı çoştu birde nerde? hangi bölümde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama varyaa kkda en çok sevdiğim konu bu oldu kaç yıldır hiç böyle keyifle yazdığımı hatırlamam sohpetler hep profil demekti benim için..Neden bilmiyorum ama 3 yılıma girdim anca açılabildim sanırımkaydirigubbakcemile3

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin birtanem..
Bu arada benim müşteriler gelmedi,hava çok sıcak yaa buhar olup havaya mı karıştılar yoğsam heee :roflol::roflol:
Ay kocişim beni bırakıp gitme ne olarrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

En bildiğin daimi gittiğin yerdir..Ama ben böyle sık sık gitttiğim alışveriş yaptığım yeri bıraktım bana kazık attı Nilim..
Etikette 20 liralık eteği 40 lira,sonrasında gömelk 10 lira ise 20 lira hep iki katı geçirdiği için gittim başına geçirmiştimlmaz:dükkanını:sinifsinif:
Neymiş yanlışlıık olmuş,bu arkadaş kazığı değilde neeeee şakkıdı
Ama benim üzerimden çok para kazandı,kim bilir daha bilmediğim ne çok geçirmiştir bana:1ninca: ama hakkımı helal etmiyorum:mymeka:

kaydirigubbakcemile3

Bide senin kociş giderse durumumuz "BU Senedeeeee Bekar Gezelimmm" kaydirigubbakcemile3

evet ablacım en çok cevap yazdığım konu bu benim bende burayı çok sevdim benimde ALLAH nasip ederse 4 buçuk sene falan olacak opuyorumnanaktan​

evet ablacım en çok cevap yazdığım konu bu benim bende burayı çok sevdim benimde ALLAH nasip ederse 4 buçuk sene falan olacak opuyorumnanaktan​

Maşallah birtanem bize istikrarlı gidiyoruz..Seviyorum ben kkyı çünkü bana çok sevdiğim buraya yazan Seni ve Ayşemi verdi .Daha bir çok isim...
Neden yazmamışız diye düşünüyorum Nilim biz oysaki sohpetimiz yerinde ne bileyim aklımız başımızda nedenki yazınca sanki birşey değişecek gibi hissettiğimizdenmi acaba..Neden değişsinki değil mi ama şuan yazıyoruz ve ben gayet mutluyum canım iyiki Ayşemle varsınız opuyorumnanaktan

Canlarım kocişim geldi:roflol:
Buhar olmamış yine gelirim

Tamam birtanem benim

Bende hazırlanayım gideyim napim annem zaten geri göndermez evde yanlız kalacaksın ne gerek var diye telde söylenmeye başladı taa sabahtan kaydirigubbakcemile3

Çok çok çok öperim yarın görüşürüz..İkinizide çok ama çok Seviyorum

opuyorumnanaktan a.s. a.s.

sende iyiki varsın canım ablam sizleri çok seviyorum ben ALLAH ım biran önce seni hayırlısıyla görmeyi nasip etsin canlı canlı opuyorumnanaktan
Canlarım kocişim geldi:roflol:
Buhar olmamış yine gelirim
canım ablam tamam bizler buralarda ya da çevirimdışı olabilriz kaydirigubbakcemile3 inşallah senide canlı canlı görebilirimopuyorumnanaktan​

Nilimmm ınşallahhhhh Birtanem Unutma yürekten istediğin herşey olur aksini asla düşünme birtanem..Çok öptüm canım ..Allaha emanetsiniz.. a.s. a.s. a.s.

tamam canım ablam ALLAH nasip ederse göruşuruz yarın ALLAH a emanet olasınızopuyorumnanaktan​

Nazlıkuşum ben de bir uğradım sana...ama yoksun sanırım ışığın yanmıyor...nasılsın? bebişin nasıl kıpırdamaya başladı mı Yağmur kız?:CüvCüv:

[dailymotion]video/x7jxpz_melek_music[/dailymotion]

Nazlıcım bu şarkı meleğimiz Yağmurumuz için benden geliyor meleğimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…