:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay çok sevindim bak ne temiz kalbim varmış benim yaaa,tesadüfün bu kadarı valla:sm_cool:
Ay sen olmadan ben gidemem o ne öyle
Sorarlar bana,siz kimsiniz
Ben KK dan Nilin ablasıyım
Hönk :1shok:nasıl yani
Şey kem küm ablasıyım işte canımzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:
Siz çok tatlısınız yaa süpersiniiz gerçektenn....
Adıvar cımm ne güzel akıl edipte açmışsınnn bitanesinn....
Burdan dakikaları sayacağız allah izin verirse inş...
Ne heyecanlıı yaa....
He yaaaaaaaaaaaAblasıyız dedik yaa:mymeka:
Bak Nazlının kayınvalidesini yollarım üstünüze he ona göreklava:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım ablam sen gönder kayınvalideni belki tanıyordur onları
Canım kardişim benim,canımmmmmm
evet evet o benim canım Adıvarım ablam sen slm söyle benden kaydirigubbakcemile3
Siz çok tatlısınız yaa süpersiniiz gerçektenn....
Adıvar cımm ne güzel akıl edipte açmışsınnn bitanesinn....
Burdan dakikaları sayacağız allah izin verirse inş...
Ne heyecanlıı yaa....
nazlı ablam canım ablam seni çok seviyorumopuyorumnanaktan beni kırmızılamışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kalkıp dolanıyorum yada arada uzanıyorum kusuruma bakmayın olurmu canlarım ondan geç yazıyorum opuyorumnanaktan
Aslında diyorum konumuzun adını değiştirsekte hep buradan haberleşsek nasıl olur yerimseniben
Canım Küçük Meleğimde geldi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Heyecan deme bana birtanem yaa ellerim titriyor yazarken hiç daha düşünüyorum o anları arada aklıma geliyor kışkışlıyorum kaydirigubbakcemile3
Biryandanda annemlerden haber bekliyorum bakalım saat 3-4 arası doktorlar gelip birşey diyeceklermiş ee desinler artık onca tahlil vsvsv sıkıcı beklemek
ne kusuru canım ablam sen 2 canlısın rahatına bak sen opuyorumnanaktan
Canım benimm dur duur sakiin oll...Hemen öyle telaşelenmee heyecan dediysek güzel heyecan güzeller güzeli Yağmur gelicekk inş..Bundan güzel heyecan mı olurr annesii ..Bize teyzeleri olarak güzel haberi bekliyoruzzzemuszemus
Nazlım nasılsın?opuyorumnanaktan bebiş nasıl gidiyor? hareketlenmiştir şimdi artık...annesi gibi güzel yüzlü, temiz kalpli bir kız geliyor...miniş Yağmur geliyor hayırlısıyla...:Saruboceq::CüvCüv: