Nazlı hemen yoldan arabayı çevirttirir ee herşey mükemmel olmalı o çantayı ben ne zamandır hazırlıyorum ama değil mi? :roflol::roflol:
Yaaaaaaa acayip heyecanlandım Rabbim o günleride göstersin..Oğluşumda öğrenmiş diyorki teyzesi " biz babamla dokuz doğurucaz kapının önünde hep dua edicem annecim sana diyor " İşte ozaman kopuyorum..Allahım diyorum nolursun hayırlısı ile kucağımıza alalım:)
Ay böyle pc ye boş boş bakarken aklıma bir senaryo geldi.Bende yazayım bakayım neler çıkacak dedim.
Yüzünde azıcıkta olsa gülümseme tebessüm olduysa ne mutlu bana...
Sen içerde doğururken hastahane kapısındada 9 doğuracağız biz hadi bakalım.
Bu arada saceba gecemi idersin doğuma yoksa gündüzmü??
Hiç düşündünmü birtanem:CüvCüv:
:roflol: Arabayı durdurup bir koşu çantayı almaları için oğluşu gönderirler
amma nazlı bir çığlık daha atınca enişte bey basar gaza nazlımızın asklına bu seferde oğluşu gelir
hop bir daha dönüş ev yoluna neyse oğluşda biner ve hastaneye doğru yola çıkılır (uydurdum:kedi:)
umarım böyle aksilikler yaşamazsın nazlım duacınım bir nefeste kurtulursun işallah :asigim:
ya sen Canımsın canım inşallah senide görücez bu şekilde kaydirigubbakcemile3Gülüyorum yaaa ya hepsi bana benziyo sadece benmii..Hoş ben şu geçen 5 ayı anlamadım malum durumlarımdan ötürü..Birde çok sulu gözlü oldum dimi kaydirigubbakcemile3
Haydi güzelimm,şeker ezelim bu senede hamişgezelim,Düşündüm düşünmezmiyim nedense bu aya girdiğimden beridir doğumuda düşünüyorum hiç korkmam ama oğluşumun dediklerini duysanopuyorumnanaktan Onu bırakıp girmek ve yeniden kavuşmak işte bu duygu sanırım tam anlamıyla..
Doğam sezeryan oldu Yağmurumuzda sezeryan olacak teyzesi :Saruboceq:Gün ve saati seçmek son ayda birazcık banada bağlı 29 Ekim düşündük ama bakalım bu gidişimizde doktorla konuşacağız karar vereceğiz 29 ekim yakın bir tarih normal doğuma girer deyip belki izin vermez:)Sabah gelsin bereketini toplaya toplaya aynı oğluş gibi
:roflol: Arabayı durdurup bir koşu çantayı almaları için oğluşu gönderirler
amma nazlı bir çığlık daha atınca enişte bey basar gaza nazlımızın asklına bu seferde oğluşu gelir
hop bir daha dönüş ev yoluna neyse oğluşda biner ve hastaneye doğru yola çıkılır (uydurdum:kedi:)
umarım böyle aksilikler yaşamazsın nazlım duacınım bir nefeste kurtulursun işallah :asigim:
bütün kknin dualariyla gidicek doguma ablacim insallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ve saglicakla alicak prensesimizi kollarina... :asigim:
Haydi güzelimm,şeker ezelim bu senede hamişgezelim,
bu sende hamiş gezelimmmmm:sm_cool:
Daha bana çok var birtanem,ben ve hamiş heeee valla ancak rüyamda görürüm.
Bu gidişle toptan bağlatacağım sanırım,hiç olmayacak -tatlicadiarzu-
Şartlar ve hayat sanırım ikinci için çokkkkkk daha varrr:1hug:
:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Allahhhhhhhh korusunnnnn..Birtanem benimm Allah razı olsun..
Benim dualarımda sizlerle biliyorsunuzopuyorumnanaktan
Ya ben bu sayfaları günlük gibi kullansam olurmu???Geyikte konu ama yasak denilirmiki taa doğuma kadar arada bi yazsam:)Uygun olurmu ?
delikafaduldendelikafadulden
Nazlı ve replikleri karşınızdaturkbayragi
Ay dur Ayşemm tüh Aysemde çıkmış kk dan..
Gidemde Eylüle haber bırakam,kız Eylül bn doğuma gidiyom,Ayşeye söylersin endişelenmesin:mymeka:
:dance::dance:
bütün kknin dualariyla gidicek doguma ablacim insallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ve saglicakla alicak prensesimizi kollarina... :asigim:
ohhhhh iyi valla biz dombini olalım sende ne giydim bölümünün en muhteşemi olarak devam et ohhh:jeyyar:
Yok öyle bak bakalım benim neyim eksik bende teyze olmak istiyorum tamam şimdi olmasın ama sonra olsun olmazmı :CüvCüv:
ayşeye bunu derim ve ayşe bayılır:roflol:
ayşe kalk doğuran nazlı sen değilsin derim ve ayıltırım :roflol:
sonra ayşeyi görmek ne mümkün anlarım ki kendi kendime konuşuyorum :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden
Nazlı ve replikleri karşınızdaturkbayragi
Ay dur Ayşemm tüh Aysemde çıkmış kk dan..
Gidemde Eylüle haber bırakam,kız Eylül bn doğuma gidiyom,Ayşeye söylersin endişelenmesin:mymeka:
:dance::dance:
Evet canım inşallah...
Sonra KK'nın bayanları merak içinde Nazlıyı beklerler..
Bir konu açılır veeeeeeeeeeeeeeee
Nazlı şu an hastahanede doğumda:Saruboceq:
Ve endişeli saatler geçmek bilmez veeeeeeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-
Ay yaz tabiki yaz canım benim,daha güzel olur valla yazzzopuyorumnanaktan
Sende yaz yaz bir kenara yazzzzzzzzzzzzzzzemuszemus
ayşeye bunu derim ve ayşe bayılır:roflol:
ayşe kalk doğuran nazlı sen değilsin derim ve ayıltırım :roflol:
sonra ayşeyi görmek ne mümkün anlarım ki kendi kendime konuşuyorum :roflol::roflol: