NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
Heyo hamişim evet evet hamileyim artık.İçimde bir melek var,bundan sonra kendime daha dikkat edip daha çok iyi bakmalıyım;

Artık büyüyor,pıt pıt içimde bir şeyler atıyor,benim meleğim sanırım annesi gibi hiç yerinde duramayan,içi içine sığmayan bir melek olucak heyo heyooo:teytey:

Uyh tıkandım yah,aceba KK'da ne var,ne yok bir bakayım acep bugün kim doğurdu,kim hamile bir bakıp hemen çıkayım..
Uyh o da ne beee,aman aman maşallah ne gaddar çok hamişimiz var heyu heyu yalnız değilmişim yasasın.:sm_cool:

Evet kızlar bugün ne yediniz,ne içtiniz,ne giydiniz,kaşıntınız varmı,kasılmalarınız varmı...Ay çok soru sordum galibaaa:jeyyar:

Ay az kaldı doğumuma,artık oturup yazamıyorum bile sizlere,bağışlayın beni ama bol bol dinlenmem gerekiyormuş.Gerçi ben çantamı,her bir şeyimi hazır ettim hani ne olur ne olmazzzz,:CüvCüv:

Arık son günler ve sancılar başladı;
Ayyyyyyyyy sancılarımbaşladı ben doğuma gidiyorum kızlarrrrr:gitme:benim için bol bol dua edin olurmu,güzel haberlerle döneceğim inşallah:CüvCüv:

Gazı kapattınmı heriffff
Kapattım kapattım:lepi:
Vanaları kontrol ettinmi herif
Kontrol ettim ettim:sinifsinif:
Camları kapadınmı herif
Kapattım kapattım:gitme:
Kapıyı kililedinmi herifffff
ay yeter nazlı ,doğurdun doğuracaksın haydi yürü yaaaa....uffffffffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı

Arabaya binerler veeee bir şey eksiktir,anammmmmmm:1shok:çanta nerde ne çantası yaaa,doğum çantam yaaa,eyvah evde kaldı..
Ay yetişin bana bir şeyler oluyornaniknanik

Artık devamını birlikte getirelim ve mutlu sonu birlikte yazalım.kaydirigubbakcemile5

Nazlı hemen yoldan arabayı çevirttirir ee herşey mükemmel olmalı o çantayı ben ne zamandır hazırlıyorum ama değil mi? :roflol::roflol:

Yaaaaaaa acayip heyecanlandım Rabbim o günleride göstersin..Oğluşumda öğrenmiş diyorki teyzesi " biz babamla dokuz doğurucaz kapının önünde hep dua edicem annecim sana diyor " İşte ozaman kopuyorum..Allahım diyorum nolursun hayırlısı ile kucağımıza alalım:)

Ay böyle pc ye boş boş bakarken aklıma bir senaryo geldi.Bende yazayım bakayım neler çıkacak dedim.
Yüzünde azıcıkta olsa gülümseme tebessüm olduysa ne mutlu bana...
Sen içerde doğururken hastahane kapısındada 9 doğuracağız biz hadi bakalım.
Bu arada saceba gecemi idersin doğuma yoksa gündüzmü??
Hiç düşündünmü birtanem:CüvCüv:

ya sen Canımsın canım inşallah senide görücez bu şekilde kaydirigubbakcemile3Gülüyorum yaaa ya hepsi bana benziyo sadece benmii..Hoş ben şu geçen 5 ayı anlamadım malum durumlarımdan ötürü..Birde çok sulu gözlü oldum dimi kaydirigubbakcemile3

Düşündüm düşünmezmiyim nedense bu aya girdiğimden beridir doğumuda düşünüyorum hiç korkmam ama oğluşumun dediklerini duysanopuyorumnanaktan Onu bırakıp girmek ve yeniden kavuşmak işte bu duygu sanırım tam anlamıyla..

Doğam sezeryan oldu Yağmurumuzda sezeryan olacak teyzesi :Saruboceq:Gün ve saati seçmek son ayda birazcık banada bağlı 29 Ekim düşündük ama bakalım bu gidişimizde doktorla konuşacağız karar vereceğiz 29 ekim yakın bir tarih normal doğuma girer deyip belki izin vermez:)Sabah gelsin bereketini toplaya toplaya aynı oğluş gibi

:roflol: Arabayı durdurup bir koşu çantayı almaları için oğluşu gönderirler
amma nazlı bir çığlık daha atınca enişte bey basar gaza nazlımızın asklına bu seferde oğluşu gelir
hop bir daha dönüş ev yoluna neyse oğluşda biner ve hastaneye doğru yola çıkılır (uydurdum:kedi:)

umarım böyle aksilikler yaşamazsın nazlım duacınım bir nefeste kurtulursun işallah :asigim:

Yanlız varya şu doğuma gidiş sahnem tam tersiydi dur hayatım şu yatağın ucu kıvrılmış..Şunada bir bakayım ay bebeğin herşeyi yanınızdamı bakıcam:)))))))))Oynaya oynaya gittim ama dediğim sebeple bu sefer farklı olabilir :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Allahhhhhhhh korusunnnnn..Birtanem benimm Allah razı olsun..

Benim dualarımda sizlerle biliyorsunuzopuyorumnanaktan

Ya ben bu sayfaları günlük gibi kullansam olurmu???Geyikte konu ama yasak denilirmiki taa doğuma kadar arada bi yazsam:)Uygun olurmu ?

Haydi güzelimm,şeker ezelim bu senede hamişgezelim,
bu sende hamiş gezelimmmmm:sm_cool:
Daha bana çok var birtanem,ben ve hamiş heeee valla ancak rüyamda görürüm.
Bu gidişle toptan bağlatacağım sanırım,hiç olmayacak -tatlicadiarzu-
Şartlar ve hayat sanırım ikinci için çokkkkkk daha varrr:1hug:

bütün kknin dualariyla gidicek doguma ablacim insallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ve saglicakla alicak prensesimizi kollarina... :asigim:

delikafaduldendelikafadulden
Nazlı ve replikleri karşınızdaturkbayragi
Ay dur Ayşemm tüh Aysemde çıkmış kk dan..
Gidemde Eylüle haber bırakam,kız Eylül bn doğuma gidiyom,Ayşeye söylersin endişelenmesin:mymeka:
:dance::dance:

bütün kknin dualariyla gidicek doguma ablacim insallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Evet canım inşallah...

Sonra KK'nın bayanları merak içinde Nazlıyı beklerler..
Bir konu açılır veeeeeeeeeeeeeeee
Nazlı şu an hastahanede doğumda:Saruboceq:
Ve endişeli saatler geçmek bilmez veeeeeeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-

ohhhhh iyi valla biz dombini olalım sende ne giydim bölümünün en muhteşemi olarak devam et ohhh:jeyyar:

Yok öyle bak bakalım benim neyim eksik bende teyze olmak istiyorum tamam şimdi olmasın ama sonra olsun olmazmı :CüvCüv:

Ay yaz tabiki yaz canım benim,daha güzel olur valla yazzzopuyorumnanaktan
Sende yaz yaz bir kenara yazzzzzzzzzzzzzzzemuszemus

ayşeye bunu derim ve ayşe bayılır:roflol:
ayşe kalk doğuran nazlı sen değilsin derim ve ayıltırım :roflol:
sonra ayşeyi görmek ne mümkün anlarım ki kendi kendime konuşuyorum :roflol::roflol:

İşte buna çok inanıyorum zira sizlerin duasıyla biliyorsunuz bebeğin sağlık haberlerini aldım yaklaşık 4 ayımız bitene kadar gözüyaşlı endişeli dönemler ama şükürler olsunki atlattık..Şimdi sıra doğumda ablacım ..İnan öyle ihtiyacım varki o dualarınıza yine zamaan zaman dediğim sebeplerle endişeleniyorum çünkü bir yavrum daha var Allahım ona bağışlasın bizi babamıza sizlere ne diyebilirimki.

Yok efendim sulu gözlüyüm kabul ediyorum:kedi: kaydirigubbakcemile3

Eski zamanlarda mankenlerden anne olmazlar derlerdi,neymiş vücut hatları bozuluyormuş flan falan gibi saçma sapan şeyler..
Sonra bir doğurmaya başladılar maşallah herkez hamile kalmıştı:CüvCüv:
Bende bir süre daha hamile kalamıyacağım Nazlıcımmafoldumben
Eşim ile öyle karar aldık,hele elimizdekinin değerii bilip,bir şeyler yapalımda ikincisini yapması kolay Allahın izniyle

Oh be ne güzel oldu bu sayfa ben daha önce neden açmadıysam

sonra ayşeyi görmek ne mümkün anlarım ki kendi kendime konuşuyorum :roflol::roflol:

Ayşe o anda bulduğu ilk uçakla izmire yol alır
Ama ayşe şaşkolozu izmir uçağı diye ispanya uçağına biner ve ağlamaklı bir şekilde
Ben kayboldum sanırım diyerek havalimanında ağlamaya başlar
Yaban ellerdeyim ben nerdeyimmmmmmmmmsositososito
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ay yaz tabiki yaz canım benim,daha güzel olur valla yazzzopuyorumnanaktan
Sende yaz yaz bir kenara yazzzzzzzzzzzzzzzemuszemus

Ya ben o gün şöyle yazıcam "Doğurup geliyorum pc açık önemli birşey olursa Lütfen profilime not bırakın"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…