NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

bende çok severim bu şarkıyı sayende tekrar dinlicem tşkler ablacımopuyorumnanaktan​

[dailymotion]video/x7jxpz_melek_music[/dailymotion]

Nazlıcım bu şarkı meleğimiz Yağmurumuz için benden geliyor meleğimopuyorumnanaktan

Nazlı benim şarkımı beğenmedinmi yoksa yaa:gitme:

O zaman birde bunu dinle bakalım,bunuda beğenmezsen kendimi gider köprüden atarım valla
[dailymotion]video/x7qtq8_asly-gungor-kalp-kalbe-karyy_music[/dailymotion]

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canımmmmmmmm beğenmezmiyimmm biliyorum sen bir meleksin zaten candan erçetin hayranıyım ben o şarkıyıda çok severim e bide sen eklemişsin dahaaa ne olsunn opuyorumnanaktan

Canımmmmmmmm beğenmezmiyimmm biliyorum sen bir meleksin zaten candan erçetin hayranıyım ben o şarkıyıda çok severim e bide sen eklemişsin dahaaa ne olsunn opuyorumnanaktan

Diğeri zaten bizim şarkımız opuyorumnanaktan Şeniz

Ay nihayet sesim ses geldi,burada hayalet ev kurmuş gibi kendi kendime sohbet ediyordum valla:roflol:
Hoşgeldin yar,yüreğime :teytey:
Sakın canını sıkma değmez gülüm,eniştemde sağ salim işlerini bitirir evine döner inşallah canım benim,sen sıkma canını sakın
Relax olll relaxxxxxxxxxxxxxx:sm_cool:
ŞenizŞenizŞeniz

Ay nihayet sesim ses geldi,burada hayalet ev kurmuş gibi kendi kendime sohbet ediyordum valla:roflol:
Hoşgeldin yar,yüreğime :teytey:
Sakın canını sıkma değmez gülüm,eniştemde sağ salim işlerini bitirir evine döner inşallah canım benim,sen sıkma canını sakın
Relax olll relaxxxxxxxxxxxxxx:sm_cool:
ŞenizŞenizŞeniz

Ya ben relax olmayı öğrendiğimden beri hep öyleyim zaten biliyosun hani geçen günükaydirigubbakcemile3

Sağ salim gelsin canım :Saruboceq: Hiç sıkmıyorumki canımıı en baştada sıkmamıştım sana ne dedim ben gelen gelirrr giden gider eyvallah bundan sonra böyle zemuszemus

Ya ben relax olmayı öğrendiğimden beri hep öyleyim zaten biliyosun hani geçen günükaydirigubbakcemile3

Sağ salim gelsin canım :Saruboceq: Hiç sıkmıyorumki canımıı en baştada sıkmamıştım sana ne dedim ben gelen gelirrr giden gider eyvallah bundan sonra böyle zemuszemus
:teytey::teytey:Heyttt be işte böyle:teytey:
Bende bugün acayip mutluyum akşama kadar da hep böyle gider inşallah birtanem.
:1hug::1hug:
canım ablamın canını kimseler sıkamazopuyorumnanaktan​

Evet kesinlikle,bi kerem bizler varız be,kim üzmeye cesaret edebilir Nazlımı beee:lepi:

canım ablamın canını kimseler sıkamazopuyorumnanaktan​

Öğreniyorum dimi azıcık geç olsada insan değişebiliyor en büyük hata bendeymiş neden niçin takıyormuşum şuan bilemiyorum ama artık geçti ablam..Ben aynı ben karşıdakilerde aynı kişiler değişense sadece ve sadece artık düşünmediğimalkisalkisalkis
Napalım yaşaya yaqşaya öğrenmek varmış serde yerimseniben

:teytey::teytey:Heyttt be işte böyle:teytey:
Bende bugün acayip mutluyum akşama kadar da hep böyle gider inşallah birtanem.
:1hug::1hug:

Evet kesinlikle,bi kerem bizler varız be,kim üzmeye cesaret edebilir Nazlımı beee:lepi:

:lepi: :lepi::lepi:

Aynen canım yaa bende öyleyim Allahım bozmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
Valla sayenizde yaşanıyor değişimler birbirimize iyi geliyoruz :nazar:
Daha çok şey öğrenir öğretiriz yerimseniben
Burayıda sizinle seviyorum opuyorumnanaktan

:lepi: :lepi::lepi:

Aynen canım yaa bende öyleyim Allahım bozmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
Valla sayenizde yaşanıyor değişimler birbirimize iyi geliyoruz :nazar:
Daha çok şey öğrenir öğretiriz yerimseniben
Burayıda sizinle seviyorum opuyorumnanaktan

Ay ne bilem içim böyle kıpır Nazlıcım,eşimde her an bir sürpriz yapıp bir iş bitirebilir..
Şimdi görüşmeye gitti,hadi bakalım Rabbim işlerinde kolaylıklar versinde :Saruboceq:güzel haberlerle döner inşallah.hihoyyythihoyyyt

Ay ne bilem içim böyle kıpır Nazlıcım,eşimde her an bir sürpriz yapıp bir iş bitirebilir..
Şimdi görüşmeye gitti,hadi bakalım Rabbim işlerinde kolaylıklar versinde :Saruboceq:güzel haberlerle döner inşallah.hihoyyythihoyyyt

Ayşemm koptum Nilberaaa burayada yaz o yazdığınııı:)))))))))))))))Senle gelecek ablası Nilbera delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Eniştem arabamı alacak acaba ne dersin :lepi: :lepi:

Ayşemm koptum Nilberaaa burayada yaz o yazdığınııı:)))))))))))))))Senle gelecek ablası Nilbera delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Eniştem arabamı alacak acaba ne dersin :lepi: :lepi:

Biz Ayvalık Sarmısaklıda rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum 1 hafta..
Ama şu an araştırma içersindeyimsositososito
Güzel bir tesadüftürki Nazlıcığımın çok sevdiği biricik kayınvalidesinin orada yazlığı varmış.
Yani tatili beleşe getirdimhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:

:1shok:Niliş sevdiceğinin yazlığı mı var gııı
Doğru annadım dimi
Oh oh 1 hafta kayınvaliden,1 haftada Nilişten geldi,benim tatil 2 haftaya uzatıldı
Beleş tatil:icecream:
:roflol::roflol:

:)))))))))))))))))))hahahaa Adıvarı canı ablasııı bak neler diyo sana kızımızzz götür onuda yanında benim yanıma gelecek zaten evlendiğinde küllen ızmirli yapıcam onu ben :)))

Yaşadın Ayşem bu kadar tesadüf olabilirdi:KK70:

:1shok:Niliş sevdiceğinin yazlığı mı var gııı
Doğru annadım dimi
Oh oh 1 hafta kayınvaliden,1 haftada Nilişten geldi,benim tatil 2 haftaya uzatıldı
Beleş tatil:icecream:
:roflol::roflol:

he canım ablam aynen öyle sevdiceğimin yazlığı var hemide sarımsaklıda buyur gel ablacım ama ben orda olur muyum bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 çok gitmek isterdim ama işte olmuyor kaydirigubbakcemile3​

Son düzenleme:
:)))))))))))))))))))hahahaa Adıvarı canı ablasııı bak neler diyo sana kızımızzz götür onuda yanında benim yanıma gelecek zaten evlendiğinde küllen İzmirli yapıcam onu ben :)))

Yaşadın Ayşem bu kadar tesadüf olabilirdi:KK70:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay çok sevindim bak ne temiz kalbim varmış benim yaaa,tesadüfün bu kadarı valla:sm_cool:

he canım ablam aynen öyle sevdiceğimin yazlığı var hemide sarımsaklıda buyur gel ablacım ama ben orda olur juyjm bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 çok gitmek isterdim ama işte olmuyor kaydirigubbakcemile3​

Ay sen olmadan ben gidemem o ne öyle
Sorarlar bana,siz kimsiniz
Ben KK dan Nilin ablasıyım
Hönk :1shok:nasıl yani
Şey kem küm ablasıyım işte canımzemuszemus

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay çok sevindim bak ne temiz kalbim varmış benim yaaa,tesadüfün bu kadarı valla:sm_cool:

Ay sen olmadan ben gidemem o ne öyle
Sorarlar bana,siz kimsiniz
Ben KK dan Nilin ablasıyım
Hönk :1shok:nasıl yani
Şey kem küm ablasıyım işte canımzemuszemus

Ablasıyız dedik yaa:mymeka:
Bak Nazlının kayınvalidesini yollarım üstünüze he ona göre :eek:klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

X