NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

:roflol:Ah Nazlım sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi:roflol:
Neysemki gittiler eşimle bakalım beğeneceklermi
YOk doluluk oranı nedir
Deprem sonrası olsun,sağlam olsun,ısı yalıtımı olsun
Ama 150.000 i geçmesin
Hem şöför muavini hem ön koltuk olayı yani:roflol:
O fiyata sıfır deprem sonrası daire bulursa hiç kaçırmasın alsın valla:kafamçokkarıştı

naniknanik naniknanik naniknanik bu smiley direk müşteriye bu sefer

Ya öyle bir ev bulursak bizde alalım olmazmı o adamada kiraya veririz hem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sıfır ev o fiyata vay vay vay İstanbulda bide bababa hem kel hem fodul amcam Allah gönlüne göre versinnnnn çarşısında pazar bulsun inşallahhhhh :Saruboceq: delikafadulden

Belkim beğenirler dimi biz duamızı edelimde yerimseniben

Allah kavuştursun Nilim sevdiceğinle inşallah gelirde öper koklar hasret giderirsiniz:kedi:
Ay çok müstehcen konuştum sanırım accık:kedi:
Neysem vesselam yazdıklarınızın hepsini okudum:lepi:
Oley yaşasın bitti..
Öğretmenim çalıştım şimdi sözlü yapabilirsiniz beni:lepi:

ben o sözu bir şakısın sende duydum çok hoşuma gitti yaramda senisn yarabandımda sensin
canım ablam beni çok seviyor bunu öyle bir hissettiriyor ki bana anlatamam ALLAH ım inşallah bu hep böyle devam ettirir ilk günki heyecanımızı söndürmesin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Adıvarım canım ablam sinirlenme bu arada ablacım sen nerde çalışıyorsun :uhm: ALLAH bol kazançlar ve hayırlı müşteriler nasip etsin :Saruboceq:​

İnşallahhhh tatlım o ilk heyecanlar hiç sönmesin :kedi:

Bak söndürmemek için emek lazım sabır lazım neler neler hele sen o yola bir gir hepsini anlatırızyerimseniben

Zira evlilikler çok kısa sürmeye başladı sebebi ekonomik vsvsvs hiç farketmez sevgiyle birleşen eller yürekler hiç ayrılmasın istiyor insan..Allahım bizleride korusun hiç ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:

Allah kavuştursun Nilim sevdiceğinle inşallah gelirde öper koklar hasret giderirsiniz:kedi:
Oley yaşasın bitti..

kaydirigubbakcemile3 amin inşallah :kedi:

şimdi anladım ne iş yaptığını emlakçılık değil mi​

naniknanik naniknanik naniknanik bu smiley direk müşteriye bu sefer

Ya öyle bir ev bulursak bizde alalım olmazmı o adamada kiraya veririz hem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sıfır ev o fiyata vay vay vay İstanbulda bide bababa hem kel hem fodul amcam Allah gönlüne göre versinnnnn çarşısında pazar bulsun inşallahhhhh :Saruboceq: delikafadulden

Belkim beğenirler dimi biz duamızı edelimde yerimseniben

Daha neleri var ah bir bilsen Nazlım kaydirigubbakcemile şimdilik bu taze geldi hemen anlatam dedim:roflol:
Bir ara bir müşteri geldi,evi gezdirdim kiralık daire bakıyor,beğendi..
Ofise geldik ne kadar ödeme yapacağım dedi..
Bende dedim işte şu kadar kiranız,şu kadar depozitonuz,şu kadar aidatınız olucak birde bizim danışmanlık ücretimiz şu kadar demeye kalmadı.
:1shok:Adam aynen ne yani birde benden paramı alacaksınız siz dedi
Bende yok amme hizmeti veriyoruz biz üstüne para veriyoruz,daireyi kiralarsanız dedim:roflol:
Adama bak hem emlakçıya gel,hem arabamla gez birde benden paramı alacaksınız de,bak sen şu pişkinliğe yaa:roflol:

İnşallahhhh tatlım o ilk heyecanlar hiç sönmesin :kedi:

Bak söndürmemek için emek lazım sabır lazım neler neler hele sen o yola bir gir hepsini anlatırızyerimseniben

Zira evlilikler çok kısa sürmeye başladı sebebi ekonomik vsvsvs hiç farketmez sevgiyle birleşen eller yürekler hiç ayrılmasın istiyor insan..Allahım bizleride korusun hiç ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür canım ablam ALLAH ım bana öyle bir sabır vermiş ki bazen bende bende ki sabıra öyle şaşırıyorum ki anlatamam ALLAH ım bu sabrımı almasın benden ALLAH ım hayırlısıyla o güzel günleri nasip etsin kazasız belasız birde bende baba etkeni var ALLAH ım ne olursun babam bir sorun çıkarmasın amin :Saruboceq:​

Oley yaşasın bitti..

:mymeka: bakyaaaaa neler neler demiş ayıptır ,günahtır küççüücük bebe var burda dimiii daha şimdiden neleri öğreniyo zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 amin inşallah :kedi:

şimdi anladım ne iş yaptığını emlakçılık değil mi​

Emlak daire satışı,kiralama,arsa arazi satışı,kiralık ofis katları,satılık ofis katları,expertiz değerleme,müşavirlik...
Yani senin anlayacağın her şey var bizde gülüm..
Tabi eşimin vazgeçilmezi araba alıp satar bol bol:roflol:
gamyoncuiremsu İrkek milleti işte araba meraklısı hepsi şakkıdı

Daha neleri var ah bir bilsen Nazlım kaydirigubbakcemile şimdilik bu taze geldi hemen anlatam dedim:roflol:
Bende dedim işte şu kadar kiranız,şu kadar depozitonuz,şu kadar aidatınız olucak birde bizim danışmanlık ücretimiz şu kadar demeye kalmadı.
Bende yok amme hizmeti veriyoruz biz üstüne para veriyoruz,daireyi kiralarsanız dedim:roflol:
Adama bak hem emlakçıya gel,hem arabamla gez birde benden paramı alacaksınız de,bak sen şu pişkinliğe yaa:roflol:

canım ablam ALLAH yardımcınız olsun öyle insanlar var ki anlatamam biliyorsundur belki bende eczanede çalışıyorum türlü türlü insanlar geliyor bazen laf anlatmakta öyle zorlanıyoruz ki offf ki ne offf Çok üzgünüm çoook​

:mymeka: bakyaaaaa neler neler demiş ayıptır ,günahtır küççüücük bebe var burda dimiii daha şimdiden neleri öğreniyo zemuszemus

Ay annesi pardon ama öğrensin şimcikten yaa,:sinifsinif:
Hem öğrensinki bilgili,aktif,kültürlü bir genç kız olsun Yağmur'umuz:kedi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol:kötükedihüso

Koptum yaaaaa ayy eski günlerim aklıma geldi butiktee neler neler bir ara bak yarın mesela bunlardan konuşalımda azıcık güleriz ne günlerdi yaaa..Zaman aşımından çokkk pantalon sattım ben aynanın karşısında tam 4-5 saat oldumu acaba deyip en son bana kriz geçirtip hadi cnm hadi güzelim hadi pantalon üstüne yapıştı alıcan te bukaa dedirtenmii gerisi sonra :roflol::roflol:

Ama bu hikayeler çok güzel yaa özledim özledim çalışmayı özledim sonunda çocuk bakıcısı olmaya karar verdimsırnaşık şey

canım ablam ALLAH yardımcınız olsun öyle insanlar var ki anlatamam biliyorsundur belki bende eczanede çalışıyorum türlü türlü insanlar geliyor bazen laf anlatmakta öyle zorlanıyoruz ki offf ki ne offf Çok üzgünüm çoook​

:teselli:İnsanlarla haşır neşir olan her iş bana göre çok zor..
Karpuz değilki elleyip iyimi kötümü,alacakmı,almayacakmı anlayasın dimivereliniortak
Valla şans biraz da karşındaki insanın ciddiyeti emlak işinde en büyük etkensositososito
Vallah Allah kolaylık versin AMİN:Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol:kötükedihüso

Koptum yaaaaa ayy eski günlerim aklıma geldi butiktee neler neler bir ara bak yarın mesela bunlardan konuşalımda azıcık güleriz ne günlerdi yaaa..Zaman aşımından çokkk pantalon sattım ben aynanın karşısında tam 4-5 saat oldumu acaba deyip en son bana kriz geçirtip hadi cnm hadi güzelim hadi pantalon üstüne yapıştı alıcan te bukaa dedirtenmii gerisi sonra :roflol::roflol:

Ama bu hikayeler çok güzel yaa özledim özledim çalışmayı özledim sonunda çocuk bakıcısı olmaya karar verdimsırnaşık şey

Ay Nazlım senide çıldırttılarsa beni çıldırtmaları gayet normal desene..
Ay onu bende çok yaparım alışveriş sırasında:kedi:
Giyinirim geçerim aynanın karşısına bir sağına bir soluna birde arka popo duruşuna bakar..
Birde satıcıya olmuşmu derim:lepi:
Ay koptum yeminle
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:teselli:ınsanlarla haşır neşir olan her iş bana göre çok zor..
Karpuz değilki elleyip iyimi kötümü,alacakmı,almayacakmı anlayasın dimivereliniortak
Valla şans biraz da karşındaki insanın ciddiyeti emlak işinde en büyük etkensositososito
Vallah Allah kolaylık versin AMıN:Saruboceq:

oooooo Şans herişte gerekiyor birtanem kimi dalgasına geliyor kimi ciddi ciddi iş güç peşinde ama azıcık boşluk buldumu geneli aylaklık peşinde sözüm meclisten dışarı sanki kural buymuş gibi..a kişi boşta duruyor neden her işi ben yapıyorum yapmıycam işte banane gibi örnekleri çoğaltabilirim yada b müşterisi geldi bu kaça 10 lira son fşyattır kazanacağız içinden 5 liradır derki 2 lira olmazmı hadi bakalım ne yersin ne içersin :sm_confused:

Son düzenleme:
Ay Nazlım senide çıldırttılarsa beni çıldırtmaları gayet normal desene..
Ay onu bende çok yaparım alışveriş sırasında:kedi:
Giyinirim geçerim aynanın karşısına bir sağına bir soluna birde arka popo duruşuna bakar..
Birde satıcıya olmuşmu derim:lepi:
Ay koptum yeminle
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol: :roflol:

Aşkitom işte ben bu sayede çokkk mal sattım zemuszemus

Amaa güzel oldumu diyenede oldu yada olmadı hep net konuşmuşumdur o şekilde butik yol geçen hanı bir sürü arkadaş oldu cnm yaa cidden özlüyorum ben o günleri zira ne gelen giden biterdi ne iş güç :sinifsinif:

oooooo Şan herişte gerekiyor birtanem kimi dalgasına geliyor kimi ciddi ciddi iş güç peşinde ama azıcık boşluk buldumu geneli aylaklık peşinde sözüm meclisten dışarı sanki kural buymuş gibi..a kişi boşta duruyor neden her işi ben yapıyorum yapmıycam işte banane gibi örnekleri çoğaltabilirim yada b müşterisi geldi bu kaça 10 lira son fşyattır kazanacağız içinden 5 liradır derki 2 lira olmazmı hadi bakalım ne yersin ne içersin :sm_confused:

aynen :lepi:
Özellikle hafta sonu gezmelerimiz meşhurdur bizim..
Bak şimdi gün boyunca evde otururlar sonra çoluk çocuk toplanırlar,haydi emlakçıya gidelim ev bakalım biraz denir ve evden çıkılırkaydirigubbakcemile
Emlakçıya geliir ve emlakçı ile birlikte tüm evler gezilir tek tek tabi birde bu sıcaklarda cabası..
Sonrasında ofise gelinir,soğuk bir şleyler ikram edilir veeeeeeeeeeeeeeee
Biz size haber veririz diyerek,:gitme:çıkılır gidilir:çok üzgünüm:
Al birde burdan yak:nazar:

tamam canım ablam anlatırım inşallah :ecrin_bebek:​

Tamam bitanem benim sizin iştede olur olmadık ilaçlar isteniyor diye duydum hep arkadaşlarımdan efendim doktora gitmedim ama ölüyorum beni canladıracak bir lacınız varmı?laelaelaelaelaenaniknanik

:roflol: :roflol:

Aşkitom işte ben bu sayede çokkk mal sattım zemuszemus

Amaa güzel oldumu diyenede oldu yada olmadı hep net konuşmuşumdur o şekilde butik yol geçen hanı bir sürü arkadaş oldu cnm yaa cidden özlüyorum ben o günleri zira ne gelen giden biterdi ne iş güç :sinifsinif:

Ay inşalah ileride yine yaparsın birtanem eski işini hem beblerde büyümüş olur,rahat rahat ohh senin içinde iyi olur hemyerimseniben
Eh canım bizde lafın gelişi sorarız olmuşmu diye;yoğsam körün göz değilimki aynada görünüyor mal,iyimi kötümü durmuş diye:roflol:
Bazıları vardır ki çok rastlamışımdır..
Vay cuk dedi üztünüze oturdu,offffff harika oldu,aman yarabbim sizin için dikilmiş gibi oldudelikafadulden

X