NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay çok sevindim bak ne temiz kalbim varmış benim yaaa,tesadüfün bu kadarı valla:sm_cool:

Ay sen olmadan ben gidemem o ne öyle
Sorarlar bana,siz kimsiniz
Ben KK dan Nilin ablasıyım
Hönk :1shok:nasıl yani
Şey kem küm ablasıyım işte canımzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:

evet evet o benim canım Adıvarım ablam sen slm söyle benden kaydirigubbakcemile3​

çok eskilerden Nilim kesin tanıyordur heleki Sarımsaklıda gelen yazlıkçıları bile biliyorlar ama mazallah bilse bile tavsiye etmem:))))))))

Siz çok tatlısınız yaa süpersiniiz gerçektenn....
Adıvar cımm ne güzel akıl edipte açmışsınnn bitanesinn....
Burdan dakikaları sayacağız allah izin verirse inş...
Ne heyecanlıı yaa....

Ne heyecanlıı yaa....

Canım Küçük Meleğimde geldi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Heyecan deme bana birtanem yaa ellerim titriyor yazarken hiç daha düşünüyorum o anları arada aklıma geliyor kışkışlıyorum kaydirigubbakcemile3
Biryandanda annemlerden haber bekliyorum bakalım saat 3-4 arası doktorlar gelip birşey diyeceklermiş ee desinler artık onca tahlil vsvsv sıkıcı beklemek

nazlı ablam canım ablam seni çok seviyorumopuyorumnanaktan beni kırmızılamışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

Ablasıyız dedik yaa:mymeka:
Bak Nazlının kayınvalidesini yollarım üstünüze he ona göre :eek:klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
He yaaaaaaaaaaa
ablasıyım lülülülülülülülülülülülü
Valla salarız üstüne kayınvalideyi-tatlicadiarzu-

evet canım ablam sen gönder kayınvalideni belki tanıyordur onları​

:roflol::roflol::roflol:
Tanıdık çıkarlar kesin aman aman yok almayayım kalsın:roflol:

evet evet o benim canım Adıvarım ablam sen slm söyle benden kaydirigubbakcemile3​
Canım kardişim benim,canımmmmmm
Aman he çaktırmayın :jeyyar:hele şu tatil işi bitsin tanımam artık nili ben:roflol:

Ne heyecanlıı yaa....

Hoşgeldin yavri yavri,artık sende burada bizlerlesin efet..
Buradayız biz sende hoşgeldin:1hug:

nazlı ablam canım ablam seni çok seviyorumopuyorumnanaktan beni kırmızılamışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kalkıp dolanıyorum yada arada uzanıyorum kusuruma bakmayın olurmu canlarım ondan geç yazıyorum opuyorumnanaktan

Aslında diyorum konumuzun adını değiştirsekte hep buradan haberleşsek nasıl olur yerimseniben

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kalkıp dolanıyorum yada arada uzanıyorum kusuruma bakmayın olurmu canlarım ondan geç yazıyorum opuyorumnanaktan

Aslında diyorum konumuzun adını değiştirsekte hep buradan haberleşsek nasıl olur yerimseniben

ne kusuru canım ablam sen 2 canlısın rahatına bak sen opuyorumnanaktan​

Canım Küçük Meleğimde geldi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Heyecan deme bana birtanem yaa ellerim titriyor yazarken hiç daha düşünüyorum o anları arada aklıma geliyor kışkışlıyorum kaydirigubbakcemile3
Biryandanda annemlerden haber bekliyorum bakalım saat 3-4 arası doktorlar gelip birşey diyeceklermiş ee desinler artık onca tahlil vsvsv sıkıcı beklemek

Canım benimm dur duur sakiin oll...Hemen öyle telaşelenmee heyecan dediysek güzel heyecan güzeller güzeli Yağmur gelicekk inş..Bundan güzel heyecan mı olurr annesii ..Bize teyzeleri olarak güzel haberi bekliyoruzzzemuszemus

ne kusuru canım ablam sen 2 canlısın rahatına bak sen opuyorumnanaktan​

Canım benimm dur duur sakiin oll...Hemen öyle telaşelenmee heyecan dediysek güzel heyecan güzeller güzeli Yağmur gelicekk inş..Bundan güzel heyecan mı olurr annesii ..Bize teyzeleri olarak güzel haberi bekliyoruzzzemuszemus

Canımsınız siz yaa henüz vaktimiz var nasipse daha hazırlıklara başlamadım bennopuyorumnanaktan
Ya Nilim kırmızıyı şimdi anladım ben yaaa söyleyelim yetkililere valla kaydirigubbakcemile3 Rep veriyoruz yaa bir güz<el yazmışım size yazdığım gibi - rep hiçç kimseye vermedimm düşünün Nilbera birde:roflol::roflol:Kıyamam yaaa neyse hallederim kaydirigubbakcemile3

Nazlım nasılsın?opuyorumnanaktan bebiş nasıl gidiyor? hareketlenmiştir şimdi artık...annesi gibi güzel yüzlü, temiz kalpli bir kız geliyor...miniş Yağmur geliyor hayırlısıyla...:Saruboceq::CüvCüv:

Nazlım nasılsın?opuyorumnanaktan bebiş nasıl gidiyor? hareketlenmiştir şimdi artık...annesi gibi güzel yüzlü, temiz kalpli bir kız geliyor...miniş Yağmur geliyor hayırlısıyla...:Saruboceq::CüvCüv:

Ablammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne güzel yazmışsın..Hareketlenmezmi ablam kıpır kıpır Allaha emanet.Hergün kontrol ediyorum bu eşkilde Rabbim bu mübarek günde duysun sesimi sağ salim sağlıkla kurtarsın ikimizide inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Kime benzeyecek ablam acaba çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3Hele Doğaa ölecek meraktan dileğimizde sağlıkla gelsin minik Yağmur bereketiyle ,huzuruyla :Saruboceq:

Hepimizin Kandili Mübarek Olsun İnşallah çok öperim ablacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

b-269700-beraat_kandili.gif

Tüm Kadınlar külübünde kader birliği yaptığım arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.
Sağlık, mutluluk, huzur dolu nice kandillere

Seninde Kandilin Kutlu olsun canım..Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..Herkezinde gönlüne göre versin:Saruboceq:

Nazlıcım nasıl gidiyor hamilelik,
bu sıcaklarda sıkar seni,az kaldı sanırım,
bol su iç,yürüyüş ihmal etme ve meyve ye...
hadi hayırlısı canım,sağlıklı hamilelik ve
kolay doğum diliyorum...
herkese de hayırlı kandiller...

X