"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
tesekür ederim canim.az önce gittiler canim güzeldi cocuklar oynadi bizde sohbet ettik,sen ne yaptin

ya ben dün öğlen uyumuştum yine de dün gece uykum erken gelmişti, bu sabah da 11e doğru kalktım öğleden sonra yine TV izlerken uyuya kalmışım, bu nedir ya paso uyku halindeyim, bir halsizim ki sorma gitsin öle akşamı ettim işte offfff yasom şu eşim gelse de b,r artık sibirlenmeye başladım yaaaa

canım bir arkadaş facebookta görmüş bunu beni hatırlamış okuyunca nassı? çok güldüm ya

Kocası gurbette olan kadın yılbaşı gecesi çocuklarına yemek hazırlamakla meşguldür, evin küçük oğlu annesinin eteğini çekiştirerek sorar:
- Aney aney noel babey gelecek mi?
Annesi eteğini çocuğun elinden hışımla çeker:
- De get yere batasıca babeyi bulduk noel babey kaldı.:)))))

normal canim tadini cikar uyku depola bol bol :)

Allah saglik versin canim babey de bulunur nasil olsa

kilolar ne almede canim ben basladim yine yukari cikmaya ve kendimi hic birseye hazir hissedemiyorum hevesim gitti sanki bi acayip oldum yine yaw

canım ben aynı kilodayım yine 69,00 kg. ama ben de aynen senin gibi hiç hazır değilim, monti yaptım ya 1 hafta mı ne, o azıcık zaman da sabahları zeytin ezmeli, peynirli domatesli tost yiyordum, şimdi onları görmek istemiyorum, birşeyi 2 3 kere üst üste yiyince bir daha istemiyorum onu yemek, ama başlamam lazım hiç iyi beslenmiyorum, bir şekilde sağlıklı beslenme programı gibi bişeyim olmalı, yardım et de beraber yapalım kız bişeyler

ah canim ya kelin ilaci olsa hesabi bendeki :) ne yapalim bilmiyorum ben cok istiyorum monti yapmayi en sagliklisida o bence ama suan hic biseye ne hevesim ve cesaretim var dün okadar cok yedimki simdi hala uykum var,kitabida okuyorum suan ya yorgunlugunuz beslenmedense bölümü+ndeyim henüz okumadim orayi sanirim dünkü yediklerim yüzünden bugün hic halim yok hala uykum var canim hic bisey yapmak istemiyor sabah yine dünkü pogacalardan yedim bizim kk kizlariyla facede bi gurubumuz var oradan bi rakip ariyom yazdim kendime bi rakip cikarsa belki kipirdanirim biraz istersen senide alayim oraya sen cok girmiyon ama galiba faceye

canım bizim şirketten face.e sadece akşam 5ten sonra giriliyor. bwen eşim olunca kk.de evde çok girmiyorum biliyorsun, o yüzden şirkette girilmiyor, evden girilmiyor, biraz aksatıyorum face.i ama olabilir cepten takipteyim çünkü ama gözlemci gibiyim, aktif değilim pek.

yasemin insan elinde olmayanı istermiş misali sana o kadar çok özeniyorum ki, istediğin gibi diyet yapabilirsin :))) bence bunu değerlendir. evet ben de yapabilirim belki ama gerçekten canımın istemediği bişeyi yeme dirayetimi tamammen kaybetmiş durumdayım. bu arada normalde hiç topuklu ayakkabı giymem devamlı netten resimlerine falan bakıyorum şimdi canım acayip giymek istiyor

aynen öyle canim insan elindekini kyimetini bilmiyo bende yalniz olanlara özenirim ( diyet acisindan tabiki) ama artik irademi iyice oturtana kadar evde bisey yapmiycam bananeeeeeeeeeeeee :)

Son düzenleme:
aynen öyle canim insan elindekini kyimetini bilmiyo bende yalniz olanlara özenirim ( diyet acisindan tabiki) ama artik irademi iyice oturtana kadar evde bisey yapmiycam bananeeeeeeeeeeeee :)

monti mi yapacaksın canım? kaç kilo oldun sen? hadi bir toparlanalım da yarın başlayalım en iyisi, ne dersin
ekledim canim seni guruba

tamam canım akşam incelerim artık

evet cnim en iyisi monti 2 ,asamayida okudumda hersey var 3 4 gün kacamaktan sonra 2 gün 1 asama yapiyosun filan ,sen ne yapicaksin?

canım benim de yarın akşam eşim geliyro alışveriş yaparız beraber, ben yapmıyorum taşıtcak adam falan bulmam lazım, o kolay da yapacak halim de yok çok (( işte ondan sonra çarşamba başlarım o zaman canım ben de montiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…