- Konu Sahibi bilgililgili
-
evet canım, içmiyorum bak aferin bana yarını atlatırsam hallederim canım dua et gerçekten ihtiyacım var :)
ediyorum canim ,hatta söyle cok gpzel bir dua gördüm onu ediyorum artik
Allahim benim dualarimi,bana dua edenlerin dualarini ve benden dua isteyenlerin dualarini kabul et aminnnnnn
pratik kadınsın vesselam
canım canım canım ben yeni yerim canım çok istiyor öğle yemeğinden sonra bi tane fıttırabilirm heran
canim eczaneden haber gelmedimi ondan olsa daha iyydi :) ama 1 taneyi asma
aaaaa ben onu unuttum neyse 1 tane içtim sadece(( hafta sonu da içmem alışırım bayaaa bi.
sen neler yapıyorsun
ne yapayim canim hep ayni oruca devam + larada devam her zamanki terane yani :)
borçların bitiyor birer birer maşallah, neden +lardasın ki bebişim,sen oruç tutarken kilo almazdın ki
oruc tutarken almadim canim zaten ne olduysa 3 günlük arada oldu
ayy yasom ya biz hiç şu 50.li kilolarda sabit kalamıcak mıyız ya, ben uzun bir süre 50.lere inemicem sanırım ama çok sinir oluyorum işte
kiz simdi yazdigin guruba baktim dogum tarihini 19 temmuzmu verdiler :)
19 temmuz benim evlilik yildönümüm 20 temmuzda muhammed yusufun dogum günü :)
kız benim dr. öle bir tarih falan vermedi de SAt.a göre hesaplayınca öle çıkıyor canım, muhammed ile aynı burçtan olacak demek ki, nassı bir çocuk senin ki, yaylar sorunsuz oluyorlarmış ama :)
aaaaa ben onu unuttum neyse 1 tane içtim sadece(( hafta sonu da içmem alışırım bayaaa bi.
sen neler yapıyorsun
ne yayi kiz,yengec oluyo :) Allahima bin sükür nazar degmesincok memnunum oglumdan :)
evet evet canım yanlış yazmışım, yengeç işte bi arkadaşın da oğlu yengeç o da öyle diyor çok memnunmuş ben de memnun kalırım inşallah.
Rabbim hepsine hayirli evlat olmayi nasip etsin canim
ben çok komik yazmışım zaten selülit kreminden bahseder gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?