- Konu Sahibi bilgililgili
-
canım benim de yarın akşam eşim geliyro alışveriş yaparız beraber, ben yapmıyorum taşıtcak adam falan bulmam lazım, o kolay da yapacak halim de yok çok(( işte ondan sonra çarşamba başlarım o zaman canım ben de montiye.
tamam canim benimde var bi kac eksigim ama elimdekilerle baslyicam ben artik
nereden başlıcan bebişim ne kadar oldun sölicen mi bana
hahah ay pardon ya unutmusum 65 canim
hahah sen onu şıp diye verirsin canım ben de yazmayınca üzücü bir sonuç mu var acaba dedim ama iyisin iyisin, iki haftaya kalmaz toparlarsın sen
yasom senin hiç pc.de düğün foton yok mu merak ediyorum da
rüyamda parmağımda çok güzel ve değerli bir yüzük var ve onu bana eşim almış, onu anneme gösteriyordum. yeşilliklerle dolu biryerdeydik ve çok yokuştu, sonra ben düştüm ve tam olduğumuz yerde bir taş yığıntısı vardı, büyük bir taş ve yanında küçük küçük başka taşlarda var, yuvarlanmamak için o büyük taşa tutundum, o sırada küçük taşların altında çok büyük kobraya benzeyen sarı bir yılan gördüm, anneme seslendim, yapma dediysem de bana gelmesin diye elini taşların altına sokup yılanı ittirdi, anneme bişey olmadı...
burada bitti, hayır olsun inşallah
kız o akşama gelecek, daha doğrusu gece gelecek, 9,20.de uçağı.
canım sen hiç dizi seyrediyor musun? ay ben bazen Euro kanallara bakıyorum da o reklamlar ne kadar çekilmez ya, bir de devamlı dizi tekrarı veriyorlar Euro kanallar çok sıkıcı
canim ben elimden geldigince seyretmemeye calisiyorum cok kötü bagliyolar cünkü haha bi ara cok fena bagimli olmustum ama simdi degil cok sükür bi takip ettigim hayat devam ediyor var digerlerinede öyle denk gelirsem bakiyorum reklamlari sorma :)
ayyy evet çok kötü :))) başladın mı diyete
huuuuuuuuuu esini görünce beni unttun demi
hadi öyle olsun bakalimcanim diyet iyi gidiyor sükür dün aksam fenalardaydim ama gecti sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?