"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

tamam canim benimde var bi kac eksigim ama elimdekilerle baslyicam ben artik

rüyamda parmağımda çok güzel ve değerli bir yüzük var ve onu bana eşim almış, onu anneme gösteriyordum. yeşilliklerle dolu biryerdeydik ve çok yokuştu, sonra ben düştüm ve tam olduğumuz yerde bir taş yığıntısı vardı, büyük bir taş ve yanında küçük küçük başka taşlarda var, yuvarlanmamak için o büyük taşa tutundum, o sırada küçük taşların altında çok büyük kobraya benzeyen sarı bir yılan gördüm, anneme seslendim, yapma dediysem de bana gelmesin diye elini taşların altına sokup yılanı ittirdi, anneme bişey olmadı...

burada bitti, hayır olsun inşallah

hayirdir ins canim rüyadan pek anlamam ama bildigim kadariyla yilan düsman demektir,hayrolsun ins

kız o akşama gelecek, daha doğrusu gece gelecek, 9,20.de uçağı.

canım sen hiç dizi seyrediyor musun? ay ben bazen Euro kanallara bakıyorum da o reklamlar ne kadar çekilmez ya, bir de devamlı dizi tekrarı veriyorlar Euro kanallar çok sıkıcı

canim ben elimden geldigince seyretmemeye calisiyorum cok kötü bagliyolar cünkü haha bi ara cok fena bagimli olmustum ama simdi degil cok sükür bi takip ettigim hayat devam ediyor var digerlerinede öyle denk gelirsem bakiyorum reklamlari sorma :)

Hey sen nerdesin bebiş, regl oldun mu kııııı? ay ben pazartesi başlıcam bebişim monticiğime artık yasom kilomda artış yok ama belim kalınlaiıyor neden acaba? boru gibi oldum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…