Nazende'nın evı :)))

:nazar:a.s.:1hug:ay ılknurum bebemmmmm sendemı burasın askımmmmm
bnde senı yerımmm melegemmmmm

Güle güle otur canım mutlu huzurlu günlerde inşallah..
Bu arada açık mutfağı tavsiye edermisin?
Benim oturcağım evde de açık mutfak da ondan soruyorum..

cok tesekkur edıyorum arkadaslar

acık mutfagı solyle tavsıye ederım yemek yaparken mısafırın olsun ev halkı olsun konusup muhabbet etme ortamın oluyo uzak olmuyosun ama yemek kokuları halıyle salonun ortasında esyalarına ve perdelerıne sınıyor

ama eger aspıretorun kuvvetlıyse boyle bı sorunun olmaz sekercım ....

hemşehriim
güle güle otur canımopuyorumnanaktan
ama resimleri daha iyi yerden çekseymişin ya karışık görünüyor evinkaydirigubbakcemile3

ya acemılık hemsehrım hem sımdı baska ebdeyım tasındım onu eklerım ınsallah:)

rabbım saglıklı huzurlu bebıslı omurlurler gecırmek nasıp etsın arkadasım

Canım tezgahın laminent tezgah mı menun musun benim tezgahımda öyle de daha evlenmedim herkes 1 yıl sonra atcaksın onu çüreyecek felan diyor kullananlara soruyorum bende senin var mı bir problemin?

1 yıl degılde zamanla cururu nıyaheytınde ahsap ama sımdıkı aklım olsa mermer yaptırırdım yada ahsap olmıyan bask abı cısım

Tuvalette o ütünün ne işi var anlamadım....

yorumu okuyunca döndüm tekrar baktım fotolara
evet ya hiçmi yatak odasında
biyer yok tu acaba
yada ne bileyim banyoda dursunda ne alaka klozetin arkasında
tercih meselesi tabi ev onun eşya onun ne diyelim

Salon kısmında eşyaların güzelliğini bozan bir kalabalıklık var.onun harince koltukalrınız çok hoş bir de yatak odasının perdelerini bir kuşak yardımıyla toplasanız sanırm dha iyi olucak boğulmuş brz yatak odası mobilya koyu perdeler koyu :)

iyi günlerde oturun inşallah evinizde. Ama gerçekten ütünün klozetin arkasında durması çok tuhaf mesela benim ütüm yatak odasında dolapta duruyor :)

Back
X