çok güzel yazmışsınız içimi okudunuz sanki..
ben dine çok yakın biri değilim ne yazıkki.. ama herkese herşeye iyi niyetle bakarım ve maşallahsız çocuk sevemem.. korkarım bir fenalığım dokunacak diye..
maalesef demiyorlar.. maalesef gözleri kötü çok insan var..
hislerimin çok kuvvetli olduğu söylenir.. ensemde gözüm vardır.. kızıma gelen negatif enerjisi adeta havada iken görüyorum ama koruyamıyorum..
kızım 3 metrelik kaydırağa tersten tırmanan çocuk.. bir gün parkta 1 metrelik adeta bebek kaydırağından kayarken takla atıp boynunun üstüne düştü.. şok olduk kızım parçalanıyordu.. 1 dk. önce "aaa 2 yaşında mı çoook büyük duruyo" diyen tip resmen sırıtıyorduinsanlar fena.. insanlar gaddar..
Canim Dinimizden bir haber insanlar derken;
Dinimize gore Nazar var.. Nazar varsa o zaman "Masallah" denmeli.
Dinimiz neyi emrediyorsa ben onu uyguluyorum guzel sevimli tatli bir cocuk gordugum zaman hemen " MasAllah BarakAllah illa BillAllah" derim..
Bazi insanlarin agzindan sahiden de dua cikmiyor guzel bir cumle dokulmuyor. o nedenle dinden bir haber insanlar demek istedim canim. cunku ustte de ornek verip yazdigim gibi, ben nazari degen kadina nazarin degecek diyorum, kadin o ne ki diyor?? nazar mazar degmez yaaa.. diyor gayet rahatca!
Kimi insanlar sahiden de bak "Nazara" inanmiyor yaa...
Buyur iste! sanane arkadasim cocuk 2 yasinda gibi duruyorsa hayret birsey ya! deli oluyorum boyle art niyetli insanlara.
yazik cok yazik .. Allah boylelerinden korusun tumumuzun Evlatlarini su mubarek gece hurmetine..
Son düzenleme: