Sevgilimi yakın arkadaşlarım dışında başka birine anlattığımın gecesine aramız bozuluyor bir kaç kez oldu. Kendimi tutmaya çalıştım anlatmamak için ama bugün birine yine anlattım kendimi tutamadım. Gecesine tartıştık şimdi aramız bozuk. Hala anlam veremiyorum. Herşey çok güzelken bi anda bozuluyor. Sizce böyle bişeyin nazar olması mümkün mü?
eski sevgilimleyken aynısı bende de oluyordu arkadaşlarına her şeyi anlatma normal gidiyor de allaha şükür de idare ediyoruz de ama mutluyuz harika gidiyoruz deme ben ne zaman öyle desem hep kavga ettik çünkü.. nazara inanırım onun için boşver herkese her şeyini anlatma
bende aynı şeyi yaşıyorum bizle alakalı arkadaşlarıma ne zaman güzel bişeyler anlatsam o akşam ciddi kavgalar ediyoruz:/ insan paylaşmak istiyo bazen ama anlatmamak lazım sanırım ben tutuyorum artık kendimi idare ediyoruz diyip geçiyorum çoğunlukla:)
bende aynı şeyi yaşıyorum bizle alakalı arkadaşlarıma ne zaman güzel bişeyler anlatsam o akşam ciddi kavgalar ediyoruz:/ insan paylaşmak istiyo bazen ama anlatmamak lazım sanırım ben tutuyorum artık kendimi idare ediyoruz diyip geçiyorum çoğunlukla:)