Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelmesi için önce doğurgan bir tiftik keçisinden bir kıl alacaksın. Onu kibrite dolayıp, gerdek gecesi kullandığınız çarşafı bu kibrit ile yakacaksın. Küllerini de kocanın yemeğine katacaksin fark ettirmeden. Düzelmesinin başka yolu yok
Kız ciddiye alacak psikolojide şu an yapma istemsiz güldüm 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20211207_233251.jpg
    IMG_20211207_233251.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20211207_233233.jpg
    IMG_20211207_233233.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 67
Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.

Bu olay nasıl gelişti? Adam siz çok iyiyken birden evi mi terketti? olayı net anlatırsanız kimse dalga da geçmez daha çok fikir alabilirsiniz. Ivır zıvır dediğiniz sebepler nedir?

Sabancılarla falan evlisin galiba. Yoksa nazlı sen misin ? :KK70:
Abi kim neden sana nazar etsin ya. Bu düşünce bana hastalıklı geliyor. Bir de senin anne olan versiyonun var. Çocuğuna biri yalandan güzel dese aman maşallaaah deee , nazar olur der :KK70:
Mesela sevmiyor ve evlendiğine pişman olabilir mi? Ben şahsen böyle kuruntulu insanlardan bıkarım ve sıkılırım.
Ayyy üstüme iyilik saglik benim oğlum tam 5.5 yaşında gözleri simsiyah tombak yanakları he bir de gamzeleri var nasillll nazarlar değiyor yavrima yoksa her sabah okula gitmicem diye yerlere atar mi kendini yaa olmaz böyle birşey nazardir o kesin:deli:

Evliliği kaldıramamış, sıkılmış, soğumuş.. nazardı büyüydü diye adamı kendi içinde affetmeye aklamaya çalışma. sen de çok gençsin daha. Unutmaya çalış, yeniden evlenirsin mutlu olursun. Ailen arkanda mis gibi. Gez toz kapatma kendini.

Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım
ailesi sizi istemiyormuş adam da sizden soğumuş.nazar elbette var am adeğmesi o kadar kolay değil.öyle olsa dünya da ne evli ne de zengin insan güzel insan kalırdı

Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Baş şöyle bir şey anlatayım sana. Bir tanıdım evleniyor. Evlenmeden önce eşi onunla evlenmek için ailesinin karşısına çıkıyor kızınız seviyorum evlenmek istiyorum diyor ve evlenmek isteyen erkek tarafı. Neyse bunlar evleniyor ve adam bir anda değişiyor. Evliliğin 6. Ayında kız evi terk ediyor. Adam evliliğe alışamıyor saçma sapan davranıyor. Şimdi boşanma davaları var. E bunlar da çok iyiydi parmak ile gösterilirdi. Şimdi nazar mı değil adamın basiretsizliği

Yanlış okumadım, evi falan dememişsin., 😅
Aaa, meşhur oldum 🥰🥰 :KK53:

Herkese iyi geceler 🙏🏻

Bu arada nazara ben de inanıyorum, ancak buradaki durum nazarlık değil, buna yormak kolaya kaçmak şu anda. Yorumlarımızda üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söyledik hepimiz. Dalga geçmedik 😊

3 kulhuvallahu 1 elham bacim🤣 kuzum yapma allah askina senin adam bayagi tırt cikmis iste -tabi o sebepler gercekten ivir zivirsa-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back