Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Icınızden gulun diyen bayan, umarım guldugunuz seyden sınanmazsınız..
Alsinda ben sizin için iyi birşey yazdim
Arkadaş gülünecek birşey var demiş
Bende içinizden Gülün dedim vallahi iyilik yaramıyor ya gidin iyi okuyun sinirlendim gece gece

Icınden guldugun seyden sınanmazsın umarım.. Bu hayatta hersey ınsanlar ıcın unutma bunu..
Sınanayım. Ben beni sevmiyor bu galiba derim. Hatta kesin emin olurum. Yok yere çekip gidiyor ve hala nazar diyip peşinde koşmak istiyorsun. Bu senin tercihin. Şimdi burada demagoji yapmayın Allasen . Sürekli böyle arabesk modundaysan cidden adam darlanmıştır. Bence dön bir kendini eleştir. Ben kendimi sorguya çekerdim böyle bir durumda.

Son düzenleme:
Ana kuzusu degıl abla kuzusu ydu..anası bıze bısı yapmadı kaynanalık yapmadı bana zaten farklı sehırde yasıyor kaynanam. Ama ablası doldurdu

Ayşecim sebep ortada değil mi, oluşamamış bir kimlik var ortada. Abla kıymetlidir ama hayat arkadasimiza dolacak kadar doldurabilmesi bizim karakterimizin zayifligindandir.
Nazar mazar ne alaka? Nazardan diyorsan oku üfle bak bakalim gecer mi?

Onuda yaptık annem yaptı ama kurtulamadık

Anneniz eşinizi mi sildi🙄

Eski konularınıza baktım da, psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin. Belli ki baş edemiyorsunuz bu durumla.
Tazminat, nafaka ödememek için boşanmaktan vazgeçip size dönme ihtimali bile cazip gelmiş.

Adam sizi istemiyor, bunu kabullenin artık. Psikolojik destek alın ve boşanıp hayatınıza bakın.
Psikologa gıdıyorum zaten..

Eşine de ki ay bana nazar değdi beni bi oku 😀
Büyü nazar hikaye eşin başkasıyla görüşüyor olabilir mi ?

Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Trilyon tane aynı şekilde konunuz var hepsine gelse asla affetmem diyip dönüp dolaşıp aynı konuyu açmışsınız hanımefendi eşiniz nazara gelmedi ailesinin özellikle ablasının ağzına bakan kendi aklını kullanamayıp iki lafla dolan bir tip sizi sevmiyor şu anki o eğlenceli hayatı siz görün diye değil gerçekten mutlu lütfen artık siz de kendinize dönün onun üzülmesini sürünmesini beklemek sizi sadece boş bir umuda sokar olmadıkça da üzülürsünüz hayatınıza bakın

Sınanayım. Ben beni sevmiyor bu galiba derim. Hatta kesin emin olurum. Yok yere çekip gidiyor ve hala nazar diyip peşinde koşmak istiyorsun. Bu senin tercihin. Şimdi burada demagoji yapmayın Allasen .
Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım

Ana kuzusu degıl abla kuzusu ydu..anası bıze bısı yapmadı kaynanalık yapmadı bana zaten farklı sehırde yasıyor kaynanam. Ama ablası doldurdu
Herneyse, sevemedin kadını olabilir saygısızlık da yapmadım diyorsun
...iki dolduruşa gelen adamı ne yapıcaksın zaten,bak bu adam pişman olur emin ol da geç olur
Sen yine otur duanı yap için öyle rahatlayacaksa,ama bundan boşayanı da tutma sana da yazık

Beddua etmedim once okudugunuzu anlayın sız.. Güleceksiniz Icınızden gulun bari ne demek bunun dalgası mı olur ben gülünecek bısı goremıyorum ortada cunku
🤦🏻‍♀️ O üye demek istemiş ki, bakın boşanmak üzere olan bir kadın var, zaten yeterince üzgün, gülmeyin, illa gülecekseniz de içinizden gülün, konu sahibini üzmeyin , demiş.

Neyse, üzüntünüze bağlıyorum bu tavrınızı… umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back