Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli ki aşamadığınız bazı sorunlar var.
Yahut sevgisi bitti eşinizin ya da bir başkası var siz kabul etmek istemiyorsunuz.
Sorunlarınızı ya da hatalarınızı kabul etmeyerek onları yok sayamazsınız.
Nazar vardır da böyle aylarca insanları ayıramaz heralde.
Ya da büyü diyorsunuz tamam o da olabilir.
Ancak aylarca süren bir büyüyü yapabilecek biri dünya üzerinde var mıdır acaba?.
Bu mümkün değil.
Velev ki büyü var.
Büyünün etkisi kısa sürer yapılmışsa da.
Dört aydır ayrısınız ee öncesi de var.
Cıks olmaz yani.
Gerçek neyse onunla yüzleşin bir an önce.
Bu daha kolay olur hayatınıza yön vermek açısından.
Ben o asamadgmz sorunlar ıcın kac defa dedim evlılık terapistıne gdelm dye, kendısıyle konusup barısmak ıcın herseyı yaptım hatalı benmısum gbı.. Ama nuh diyor peygamber demıyor adam yemin etmıs ayrılmaya sanku

Rezil ettiniz beni. Dalga geçmiyor kimse dedim geyik topiğine döndü :tokat:
İsteyen ıstedıgı dalgayı gecsın inanın umrmda dgl oyuzden onlara cevap bile vermiyorum..bır soz vardır bılırmısınız.. Kımsenın hıkayesıne gulme, yol uzun ve senınkı daha bitmedi dıye... Baska da bısı demıyorum

Sabancılarla falan evlisin galiba. Yoksa nazlı sen misin ? :KK70:
Abi kim neden sana nazar etsin ya. Bu düşünce bana hastalıklı geliyor. Bir de senin anne olan versiyonun var. Çocuğuna biri yalandan güzel dese aman maşallaaah deee , nazar olur der :KK70:
Mesela sevmiyor ve evlendiğine pişman olabilir mi? Ben şahsen böyle kuruntulu insanlardan bıkarım ve sıkılırım.
Böyle bi tanıdığım var. Torununa hep nazar değiyor. Bu bebek bu çocuk illaki ağladığı durmadığı huysuzlandığı zaman olcak ama asla başka sebebi yok tek sebebi nazar :D

Ablasını sevmiyordum ama kendısıne hıcbır zaman saygısızlık yapmadım.. Esımde onu sevmedgmı hissettiği ıcın ve aılesıne cok duskun oldugu ıcın bana gıcık kapıyordu.. Aılesının de doldurdu gunu dusunuyorum.. Inanın Baska bosanma sebebı yok..
Tamam ana kuzusu bir kocaya sahipmişsiniz Sokma akıllı bir adam ile ne kadar evli kalabilirdiniz ki zaten. Dua edin çocuğunuz yok. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden kurtuluyorsunuz

Ben o asamadgmz sorunlar ıcın kac defa dedim evlılık terapistıne gdelm dye, kendısıyle konusup barısmak ıcın herseyı yaptım hatalı benmısum gbı.. Ama nuh diyor peygamber demıyor adam yemin etmıs ayrılmaya sanku
Çocuk var mı?
İstemiyorsa yolu açık olsun diyebilmek lazım o vakit.
Taşıma suyla değirmen dönmez ki.

İsteyen ıstedıgı dalgayı gecsın inanın umrmda dgl oyuzden onlara cevap bile vermiyorum..bır soz vardır bılırmısınız.. Kımsenın hıkayesıne gulme, yol uzun ve senınkı daha bitmedi dıye... Baska da bısı demıyorum
Siz bu evlilik bitiriyor diye üzülmeyin bence. Kocanız annesinin memesinden ayrılamamış dahaç aile olmayı becerememiş. Yol verin gitsin

Ablasını sevmiyordum ama kendısıne hıcbır zaman saygısızlık yapmadım.. Esımde onu sevmedgmı hissettiği ıcın ve aılesıne cok duskun oldugu ıcın bana gıcık kapıyordu.. Aılesının de doldurdu gunu dusunuyorum.. Inanın Baska bosanma sebebı yok..
Sandığınız kadar aşık değilmiş o zaman size 🤷🏻‍♀️

Böyle bi tanıdığım var. Torununa hep nazar değiyor. Bu bebek bu çocuk illaki ağladığı durmadığı huysuzlandığı zaman olcak ama asla başka sebebi yok tek sebebi nazar :KK70:
Canım onların torunları bebekleri falan farklı çocuklar kategorisinde :D über zeki ve tatlışlar :D

Tamam ana kuzusu bir kocaya sahipmişsiniz Sokma akıllı bir adam ile ne kadar evli kalabilirdiniz ki zaten. Dua edin çocuğunuz yok. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden kurtuluyorsunuz
Haklısınız.. Anne kzusuu olsa bıle annesı bana hıc kaynanalık yapmadı, zaten farklı sehırde yasıyor anası babası. Ablası bize cok yakındı onun doldurdu gunu dusunuyorum

Haklısınız.. Anne kzusuu olsa bıle annesı bana hıc kaynanalık yapmadı, zaten farklı sehırde yasıyor anası babası. Ablası bize cok yakındı onun doldurdu gunu dusunuyorum
Ablasının lafı ile sizi boşayan adama karşı eğilmeyin dimdik durun. O ablası da alsın başına çalsın kardeşini

Kusura bakmayın da hikayeniz gülünecek şekilde :KK70: Nazar değdi napayım diyorsunuz. Ne diyelim ? Üç kere cin çık diyin cjjdjd bi saniye o başka bişey içindi kxjdj ama onu da diyin hdjdjd
Banlanacaksın. Mune çarpacak seni 😄

nazar değmemiş sokma akıl yani🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back