Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günümü sayarsak bugün üçüncü günüm dinlenmeyle geçiyorKızlarrrr durumlar nedir?
inşallah güzel haberler alıcaz. Ben de transfer günümü sayarsam bugün sekizinci günüm. Dün dayanamadım test yaptım silik pozitif gördüm, bugün de yaptım silik pozitif ama inanasım gelmiyor test günüm pazar günüTransfer günümü sayarsak bugün üçüncü günüm dinlenmeyle geçiyor
Hayırlı olsun çift embriyo muydu acabainşallah güzel haberler alıcaz. Ben de transfer günümü sayarsam bugün sekizinci günüm. Dün dayanamadım test yaptım silik pozitif gördüm, bugün de yaptım silik pozitif ama inanasım gelmiyor test günüm pazar günü
Merhaba Salı transfer oldunuz o zman bana dr işlem yaparken kanaman olabilir korkma dedi. İlk gün ve dün toz pembe bişey geldi ama bugün nokta şeklinde kırmızı leke gerildim çok normal midir kiTransfer günümü sayarsak bugün üçüncü günüm dinlenmeyle geçiyor
Pazartesi oldum transferimi. Lekelenmede tutunma belirtisi olabilir bence endise etmeyinMerhaba Salı transfer oldunuz o zman bana dr işlem yaparken kanaman olabilir korkma dedi. İlk gün ve dün toz pembe bişey geldi ama bugün nokta şeklinde kırmızı leke gerildim çok normal midir ki
Saglıklıca büyüsün insallah banada dua edin lütfen erken gebelik mi yaptınızinşallah güzel haberler alıcaz. Ben de transfer günümü sayarsam bugün sekizinci günüm. Dün dayanamadım test yaptım silik pozitif gördüm, bugün de yaptım silik pozitif ama inanasım gelmiyor test günüm pazar günü
Teşekkür ederim Allah sürecinizi kolaylaştırsınPazartesi oldum transferimi. Lekelenmede tutunma belirtisi olabilir bence endise etmeyin
Malesef tek embriyoHayırlı olsun çift embriyo muydu acaba
Pozitifi görmüşsünüz inşallah kanda da görürsünüzMalesef tek embriyo
Dualarım tüm bebek bekleyen isteyen herkese ve tabiki size de hem kaset test hem erken gebelik yaptım. Kaset testte daha koyu çıktı. Erken gebelilte daha silik çıktıSaglıklıca büyüsün insallah banada dua edin lütfen erken gebelik mi yaptınız
Amin inşallah hepimiz pozitif görelim güzel haberlere ihtiyacımız varPozitifi görmüşsünüz inşallah kanda da görürsünüz
Benımde transfer günü ile birlikte bugün 5. GünümDualarım tüm bebek bekleyen isteyen herkese ve tabiki size de hem kaset test hem erken gebelik yaptım. Kaset testte daha koyu çıktı. Erken gebelilte daha silik çıktı
Benim transfer öncesinde bu değerlerime bakıldı progestron 1.5 altında olmalı e2 de 300 ve üzeri olmalıymış doktorum öyle demişti. Genelde progestron 1.5 altı isteniyormuş ama 1 in üzerinde gelirse iptal edicem transferi demişti. Yine de bir doktorunuza danışın isterseniz en doğru bilgiyi o verirKızlar transfer öncesi estradiol lh progesteron kaç olmalı bilen var mı ???
Ben hiç bunları sormadım kötü mü yaptım acabaBenim transfer öncesinde bu değerlerime bakıldı progestron 1.5 altında olmalı e2 de 300 ve üzeri olmalıymış doktorum öyle demişti. Genelde progestron 1.5 altı isteniyormuş ama 1 in üzerinde gelirse iptal edicem transferi demişti. Yine de bir doktorunuza danışın isterseniz en doğru bilgiyi o verir
Doktorum takip ediyor kan değerlerini ama bizim tüp bebek merkezinin uygulaması var oraya yazıyorlar değerleri bende merak ediyorum kaç olmalı kaç olunca transfer olacak diye o yüzden sordum teşekkür ederimBen hiç bunları sormadım kötü mü yaptım acaba
Kendinizi kötü hissetmeyin bazen heyecandan insanın aklına gelmiyor, unutuyor. Siz iyi düşünün iyi olsunBen hiç bunları sormadım kötü mü yaptım acaba