• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yaptım?

eski bir üyenin burada böyle bir konu açabileceğini pek sanmıyorum
düşünsenize bir sürü konuya cevap yazmış ahkam kesmiş yeri gelmiş dürüstlükten dem vurmuş biri aha ben çıktım kocamı aldatıyorum mu diyecek? hiç sanmıyorum
Bazen böyle ortalık karıştırmak için konular açılıyor, bazılarının eğlencesi de bu işte ;)

41 yaşındayım geçen seneye kadar hiç yanlış yapmadım.Hala neden yaptığımı anlamış değilim.Asla yapmam dediğim şeyi yaptım aldattım.Kafam allak bullak.Kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum.
Eşinize itiraf edin. Onurlu ve vicdanlı bir insansanız eğer itiraf etmeden hayatınıza devam edemezsiniz çünkü. Eşiniz öğrenmese de bu sizi sürekli rahatsız eder. Eşiniz sizi boşayacak da olsa bu itirafı yapın ve ondan af dileyin. Gerisini de kabullenin . Ancak bu yükle hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyin.

Eşinize itiraf edin. Onurlu ve vicdanlı bir insansanız eğer itiraf etmeden hayatınıza devam edemezsiniz çünkü. Eşiniz öğrenmese de bu sizi sürekli rahatsız eder. Eşiniz sizi boşayacak da olsa bu itirafı yapın ve ondan af dileyin. Gerisini de kabullenin . Ancak bu yükle hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyin.

Yahu şunu ilk mesaj da anlatsana şimdi 4354534 sayfa ne yaptığını anlamak için soru soracağız :işsiz:

Kesinlikle bunu yapıcam sonucu ne olursa olsun kimse bilmiyor ama vicdanım biliyor ve bu çok büyük bir yük ve hata.Teşekkür ederim.

Evlimisin ablacım yani nasıl aldattın gönlün kaydı sevgilimi oldun uzun bi ilişkimiydi.birlikte oldunmu.hayatta herşey gelebiliyor başımıza maalesef hiç bişeyi benm başıma gelmez dememeliyiz.bundan sonra ne yapacaksın ?

Aldatmanin turu ney fizikimi psikolojikmi 4 sayfa okudum hala konu yok
Strateji bu. İlk mesajda herşeyi sarih yazsa, konu bu kadar kısa surede TT olmaz ki..
Reyting meselesi. Parca parca anlatacak konuyu, merakı diri tutmalı. Diğer bi yöntem, soru-cevap şekli. Bakalım hangisini seçecek konu sahibi ?

Back