İlköğretim Yorum ve Soruları Nasıl yapmalıyım?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.197
1.573
40
Kızlar çocuğum ilkokul 3 ü bitirdi test kitapları aldım ne zaman çözdürmeye başlamalıyım bide babasına gidicek zaman da az kalıcak nasıl ayarlamalıyım kafam çok karışık aslında bi yıl çok yoruldu kıyamıyorum da ama korkuyorum konuları unutcak diye ben mi abartıyorum bilmiyorum bizim zamanımızda ben hiç hatırlamıyorum bu kadar yoğun olduğumu:KK43:

ben p.tesi başlıyorum maratona:))
ama benim ki 6.sınıf lise giriş sınavı için unutmaması lazım.
bence siz bayramdan sonrayı bekleyin ufak daha biraz dinlensin, oynasın.

ben p.tesi başlıyorum maratona:))
ama benim ki 6.sınıf lise giriş sınavı için unutmaması lazım.
bence siz bayramdan sonrayı bekleyin ufak daha biraz dinlensin, oynasın.
İşte işin kötüsü tam o zamanlar babasına gidiyor bi Ağustos kalıyo :KK43:

Okulun başlamasına yakın bı tarih seçin. Yazık günah ya. Görünce hatırlarlar zaten konuları. Hem unutsalar ne olur ki okulda karşılarına çıkınca bikac pratikle hatirliycaklar. Bezdirmeyin su yavrucaklari. Kitap okusunlar. Test çözmekten daha mühim bir çocuğun gelişimi icin

İnanamadım,tekrar baktım.
Hanımefendi ilkokul 3'e giden çocuk oyun oynar,eğlenir.Yaz tatilinde bırakın çocuğu bari.Unutsa bile ne olacak sanki 2 tekrarla hatırlanacak şeyler.Ne öğretecekler ilkokul 3'teki çocuğa,bırakın tatilinin keyfini çıkarsın.

Ben ilkokulda da ortaokulda da yazın hiç ders çalışmazdım. Sadece kitap okurdum. Bir güzel dinlenirdim, oynardım. Ama hep okul birincisiydim. Beni ailem sıkıp zorlamadığı için minnettarım. Çünkü bu sayede kendi isteğimle çok daha hevesle çalışırdım. Daha küçücük çocuk, şimdiden okuldan derslerden soğumasın. Çocukluğunu yaşasın, oynasın gülsün. Zaten okul başlayınca her şey hatırlanıyor bir şekilde.

X