Nasıl yapmalı sizce

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758
selam kızlar,

sizden bir konuda fikir almak istiyorum . Şöyle ki 1 yıl boyunca her ay 3 bin tl civarı bir para alacağım. bende birikim yapmak açışından her ay o parayla altın almayı düşünüyorum. 1 yıl sonunda da biriktirdiklerimi bozduracağım.

o yüzden sizce bilezik mi yoksa çeyrek yada ata mı almalıyım ? Bilezikte zarar etme durumu oluyor diye duydum doğru mu ?

yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
aldığın bileziğe bağlı olarak zarar edebilirsin evet
bunun yanında bazı kuyumcular bileziğe bakır karıştırıyor diye duymuştum
tanıdık kuyumcu varsa ondan alabilirsin
çeyrektede üzerinde yazılı olan yıla göre fiyat değişir ne kadar eski ona göre düşüyor azda olsa
ata altında da aynı şey var galiba
gram altın kestirebilirsin parana göre :kahve:

Gram altın ya da döviz bence
aldığın bileziğe bağlı olarak zarar edebilirsin evet
bunun yanında bazı kuyumcular bileziğe bakır karıştırıyor diye duymuştum
tanıdık kuyumcu varsa ondan alabilirsin
çeyrektede üzerinde yazılı olan yıla göre fiyat değişir ne kadar eski ona göre düşüyor azda olsa
ata altında da aynı şey var galiba
gram altın kestirebilirsin parana göre :kahve:
şu aşamada gram altın mı mantıklı olur yani

Aldigin altinlari kasaya koyma sansin yoksa guvenlik acisindan altin hesabi actirmani oneririm. Ayrica hesabi kapatirkende bir zararin olmamis olur ogunku degerinde bozdurup kapatirsin hesabi.

selam kızlar,

sizden bir konuda fikir almak istiyorum . Şöyle ki 1 yıl boyunca her ay 3 bin tl civarı bir para alacağım. bende birikim yapmak açışından her ay o parayla altın almayı düşünüyorum. 1 yıl sonunda da biriktirdiklerimi bozduracağım.

o yüzden sizce bilezik mi yoksa çeyrek yada ata mı almalıyım ? Bilezikte zarar etme durumu oluyor diye duydum doğru mu ?

yardımcı olursanız sevinirim.
24ayar gram altın yada döviz öneririm
altının 24ayar olmasına dıkkat edın 22ayar gramda ceyrek bılezk vs de cok fark alınıyor en az fark 24ayar gramda

24 ayar gramla başla sonra külçeye geçersin.
12×3den 36k eder şu an 3kya 11gram net alırsın.
işcilik her zaman olur ama bilezik ya da fiziki altında daha çok tabiki.
hiç işciliksiz denilenden yine kâr ediyor kuyumcular :)))
iş bankasını tavsiye ederim sağlamdır altın hesabı açmakda çok kolay mobilden.
vadeli altın hesabı açıp faizde alabilirsin altınına.
en iyisi bir şubesiyle görüş.

Şu cümleyi kur; her ay 3klik altın alacağım buna düzenli nasıl faiz de alabilirim deyin.onlar sizi yönlendirirler.

X