Nasıl yapıyorsunuz

Öyle deme benim çocuğum yok ama evi temizlemem tüm günümü alıyor bugğn onu düşündüm niye bu kadar uzun sürüyor diye uyuşuk muyum bilmem aslında tez canlıymdır ama zorlanıyorum

Öyle deme benim çocuğum yok ama evi temizlemem tüm günümü alıyor bugğn onu düşündüm niye bu kadar uzun sürüyor diye uyuşuk muyum bilmem aslında tez canlıymdır ama zorlanıyorum
Benim gibi araya bir süpür kahve molası ,bir sil online iş ,bir toz al annemi arayayim,bir banyo temizle spora git yapıyorsan az önce biter

Ha bu arada anneliğini eleştirmeye çalıştığınız kişinin nasıl bir anne olduğunu biliyorum. Çocuğunu güzel ve doğru yetiştirmek için ( bir çok anne gibi) gayet özveriyle yaklaşan bir kadındır kendisi. Gerçek hayatında uygulayamadığı hiç bir şeyi de buraya laf olsun diye yazmaz. O sebeple siz önce o çocuğu bi ekran karşısından alıp, vaktinde uyutun da sonra millete laf edin.

Son düzenleme:
ay canım arkadaşım teşekkür ederim

Bebek varken çamaşır suyu, kireç çözücü mü?

3+1 bir evde oturuyorum, oğlumda yeme bozukluğu var o yüzden bir parça yesin bütün evi kirletsin modunda olduğum için ev kirleniyor. Bütün evi halilariyla birlikte kaldırıp indirmem silip supurmem Max 2-2.5 saat ,yemek bulaşık Max 30 dk 1 saat sizin dediğiniz gibi ne yapıyor bu millet de işi bitmiyor ? Her gün cam pencere mi siliyorlar ?

Diğer arkadaşlar doğru söylemişler .
Çamaşır ve bulaşık zaten makinede.
Diğer işlerde tahmini bi saat sürecek işler.
Bende bebekliyim.
Benim işler aynı hamileyken ki gibi yetişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…