Öyle deme benim çocuğum yok ama evi temizlemem tüm günümü alıyor bugğn onu düşündüm niye bu kadar uzun sürüyor diye uyuşuk muyum bilmemO zaman daha saçma bir hal. Alt tarafı üç dört oda bir salonun neyini 12 saat temizliyorsunuz?
Yarım saat süpürme yarım saat silme, yarım saat banyo lavabo desek en fazla 2 saatte biter. Bir saatte de yemek yapsanız. Yemekten sonra da yarım saat bulaşık mutfak temizliği deseniz maksimum 4 saat alır temizlik.
Normal mi sizce?
Ciddi bir düzen sorununuz var.
Çocuk gece 2de uyur benimki uykudan nefret eder dersiniz. Temizlik deseniz bitmiyor ne hikmetse.
Sorun ne o zaman. Bir sorun var belli ki.
Benim gibi araya bir süpür kahve molası ,bir sil online iş ,bir toz al annemi arayayim,bir banyo temizle spora git yapıyorsan az önce biterÖyle deme benim çocuğum yok ama evi temizlemem tüm günümü alıyor bugğn onu düşündüm niye bu kadar uzun sürüyor diye uyuşuk muyum bilmemaslında tez canlıymdır ama zorlanıyorum
Ahaha onlar olmazsa olmazBenim gibi araya bir süpür kahve molası ,bir sil online iş ,bir toz al annemi arayayim,bir banyo temizle spora git yapıyorsan az önce biter
ay canım arkadaşım teşekkür ederimHa bu arada anneliğini eleştirmeye çalıştığınız kişinin nasıl bir anne olduğunu biliyorum. Çocuğunu güzel ve doğru yetiştirmek için ( bir çok anne gibi) gayet özveriyle yaklaşan bir kadındır kendisi. Gerçek hayatında uygulanamadığı hiç bir şeyi de buraya laf olsun diye yazmaz. O sebeple siz önce o çocuğu bi ekran karşısından alıp, vaktinde uyutun da sonra millete laf edin.
Bebek varken çamaşır suyu, kireç çözücü mü?mesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
3+1 bir evde oturuyorum, oğlumda yeme bozukluğu var o yüzden bir parça yesin bütün evi kirletsin modunda olduğum için ev kirleniyor. Bütün evi halilariyla birlikte kaldırıp indirmem silip supurmem Max 2-2.5 saat ,yemek bulaşık Max 30 dk 1 saat sizin dediğiniz gibi ne yapıyor bu millet de işi bitmiyor ? Her gün cam pencere mi siliyorlar ?Çok saçma zaten.
Yatak topla, günlük sil süpür yap? Kahvaltı hazırla bir saat desen kahvaltıdan sonra hadi süpürge tutsun yer silsin en fazla 45 dakika. Akşam yemeği hazırlamak 1 saat bulaşık yıkamak silmek toplamak 1 saat.
Temizlik denilen şey günde dört saati geçmez.
Millet işten gelip temizliyor evini. Sanki sarayda yaşıyor.
İş uyduruyorlar bence. Benim annem mesela oturamaz. Sürekli bir iş uydurur kendine. Halı püskülü tarar, diş fırçasıyla ders siler. E böyle masumlar apartmanından fırlamış gibi yaşarsan tabii bitmez. Dip köşe temizlik bir ayda yapılsa da yeter. Her gün detay temizlik mi tapılır