Ya hayır cidden yinemi siz oğlumla beraber yapıyoruz temizliği onu yanlız bırakmıyorum zatenKızacaksınız yine ama ev işleri sizin için bir kaçış. Çocuktan, oyundan sıkılmışsınız ve kendinize ev işleriyle kaçış yaratıyorsunuz. Bu nedenle sürekli bir iş yapıyorsunuz
Yıllardır bir düzene bindigi yok.Her gün yapıyorum ertesi gün yine yerler kıl tüy toz geliyor mesela.Bazen komple temizliyorum 2 saatte bitiyor bazen o iş gözümde büyüye büyüye bütün günümü alıyor ama yine de bitmiyor.Ben sıkıldım buna bağlıyorum.Arkadaşlar merhaba ev işlerini nasıl düzene bindiriyorsunuz ben sürekli yapıyorum bitiremiyorum planlamammı yanlış yoksa bebekten dolayımı sürekli kirleniyor ve sürekli kafamda çok işim varmış gibi hissediyorum bir iş yapacakmışım çok işim varmış gibi oluyor oda oda bakıyorum ama işim yok mesela orda
Evet bir bardak bile olmasın tezgahın üstünde diyourum toz olmasın filanSize geçen de soruldu nasıl bitiremiyorsunuz neyi temizliyorsunuz her gün? Yemekleri bi kaç günlük yapıp günlük ortalığı süpürüyorum bitti. Çamaşır bulaşık zaten makineye dizmesi çıkarıp katlaması bütün günü alacak şeyler değil. Hani ev asla dağınık olmasın, tek zerre toz olmasın mı beklentiniz, yoksa her gün nasıl ev temizlenir ben anlamıyorum
Ben sizin anneliğinizi geçen gördüm 1saatlik annesiniz siz bana yazmayın diyede uyardım defalarca sizinde düzeninizi gördükO zaman daha saçma bir hal. Alt tarafı üç dört oda bir salonun neyini 12 saat temizliyorsunuz?
Yarım saat süpürme yarım saat silme, yarım saat banyo lavabo desek en fazla 2 saatte biter. Bir saatte de yemek yapsanız. Yemekten sonra da yarım saat bulaşık mutfak temizliği deseniz maksimum 4 saat alır temizlik.
Normal mi sizce?
Ciddi bir düzen sorununuz var.
Çocuk gece 2de uyur benimki uykudan nefret eder dersiniz. Temizlik deseniz bitmiyor ne hikmetse.
Sorun ne o zaman. Bir sorun var belli ki.
Eşiniz, eşiniz ailesi mi yorum yapıyor ev düzeninize ?Ya hayır cidden yinemi siz oğlumla beraber yapıyoruz temizliği onu yanlız bırakmıyorum zaten
Çok saçma zaten.Size geçen de soruldu nasıl bitiremiyorsunuz neyi temizliyorsunuz her gün? Yemekleri bi kaç günlük yapıp günlük ortalığı süpürüyorum bitti. Çamaşır bulaşık zaten makineye dizmesi çıkarıp katlaması bütün günü alacak şeyler değil. Hani ev asla dağınık olmasın, tek zerre toz olmasın mı beklentiniz, yoksa her gün nasıl ev temizlenir ben anlamıyorum
Yapmıyoruz…Arkadaşlar merhaba ev işlerini nasıl düzene bindiriyorsunuz ben sürekli yapıyorum bitiremiyorum planlamammı yanlış yoksa bebekten dolayımı sürekli kirleniyor ve sürekli kafamda çok işim varmış gibi hissediyorum bir iş yapacakmışım çok işim varmış gibi oluyor oda oda bakıyorum ama işim yok mesela orda
Dimi ya bazı kullanıcılar ne varki diyor ama ertesi güne sanki hiç yapılmamış gibi oluyor sar başaYıllardır bir düzene bindigi yok.Her gün yapıyorum ertesi gün yine yerler kıl tüy toz geliyor mesela.Bazen komple temizliyorum 2 saatte bitiyor bazen o iş gözümde büyüye büyüye bütün günümü alıyor ama yine de bitmiyor.Ben sıkıldım buna bağlıyorum.
Niye? Eşiniz mi öyle istiyor yoksa temizlik düzen takıntınız falan mı var? Ben de temiz düzenli ev severim ama küçük çocukla her daim pırıl pırıl ve düzenli ev mümkün değil, o yüzden mükemmellik beklemiyorum kendimi yormuyorum, oğluma kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Kendinizi niye paralıyorsunuz ev işi için?Evet bir bardak bile olmasın tezgahın üstünde diyourum toz olmasın filan
Dedi çocuğunu uyutmaktan aciz kadınBen sizin anneliğinizi geçen gördüm 1saatlik annesiniz siz bana yazmayın diyede uyardım defalarca sizinde düzeninizi gördük
Düzen yok bacım. Her gün mutfak bulaşık yemek çamaşır vs. Sen bide bebeğin büyüyünce görKızacaksınız yine ama ev işleri sizin için bir kaçış. Çocuktan, oyundan sıkılmışsınız ve kendinize ev işleriyle kaçış yaratıyorsunuz. Bu nedenle sürekli bir iş yapıyorsunuz
Ya kudra daha gece normal saatte uyutmayı beceremiyor Allah aşkına hangi kaliteli zaman.Yapmıyoruz…
Şaka bir yana, sizin de artık evle kafayı bozmaktan vazgeçip çocuğunuzla ilgilenip onun düzenini sağlamanız lazım ev düzeninden önce.
Bunu yazanlara oğlumla iş yapıyorum diyip duruyorsunuz ne alakaysa. Çocuğu ev işlerine dahil etmek, yanınızdan ayırmamak kaliteli zaman geçirdiğiniz, çocuğa düzenli bir hayat sunduğunuz anlamına gelmez.
Bende anlamadım son 2-3aydır oldu bu yüzden size soruyorum yani piskolojik bir sorunmı oldu acaba diye düşündüm meselaNiye? Eşiniz mi öyle istiyor yoksa temizlik düzen takıntınız falan mı var? Ben de temiz düzenli ev severim ama küçük çocukla her daim pırıl pırıl ve düzenli ev mümkün değil, o yüzden mükemmellik beklemiyorum kendimi yormuyorum, oğluma kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Kendinizi niye paralıyorsunuz ev işi için?
En azından tv başına koyup temizlik yapmıyorumYa kudra daha gece normal saatte uyutmayı beceremiyor Allah aşkına hangi kaliteli zaman.
Çocuğun eline toz bezi tuttuşturul etkinlik yapıyor bence
Yoo bir önceki konuda yaptığınızı söylemiştiniz.En azından tv başına koyup temizlik yapmıyorum
Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşününDedi çocuğunu uyutmaktan aciz kadın
Gece 2de uyuyor çocuk. Siz annelikten bahsetmeyin bence hiç komik oluyor: