mesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptımMesela hergün hergün ne yapıyorsunuz ay lütfen kalem kalem yazın
Bebekli evde çamaşır suyu, porçöz kullanılmaz diyeceğim ama havaya gidecek muhtemelen.mesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
Uyumaktan nefret ediyormuş güya.2 yaşındaki bebek gece 2 ye kadar uyumuyor mu cidden? Hanımefendi çocuk uyusun diye öylece beklerseniz uyumaz elbette. Bir rutin, emek gerekiyor. Ama pardon siz milletin edeceği lafları düşünüp, temizlik yapıyorsunuz değil mi? Bir de gelmişsiniz milletin anneliğine laf etmeye çalışıyorsunuz. Çalışan bir kadın yetersiz anne mi oluyor ne demek o? Sizin gibi tüm gün evde temizlik yapıp, 2 yaşındaki bebeği ekran karşısına oturtmaktansa işe gidip geldiğimizde kaliteli vakit geçirmeyi tercih ediyoruz biz çalışan kadınlar. He bir de eşlerimiz, çocuğu yürüyüşe, parka vs çıkardığımızda çirkin yakıştırmalar da yapmıyorlar. Size de tavsiye ederim.
Tam yazacaktım. Aman bir de bunu söylemeyeyim dedim. Porçöz hele o kadar tehlikeli ki.Bebekli evde çamaşır suyu, porçöz kullanılmaz diyeceğim ama havaya gidecek muhtemelen.
Ben cidden çocuk için üzüldüm. Millet ne diyecek, laf edecek diye resmen çocuğu ihmal ediyor. Yazık günah yani.Uyumaktan nefret ediyormuş güya.
Gece 2 nedir ya.
Ben yetişkin halimle gece 2de yatsam ertesi gün sersem gibi geziyorum. Minicik bebek için yapılacak şey mi? Sorumsuzluk resmen.
Senin evin güzel düzenli temiz olsa kaç yazar çocuğun sersefil oluyor her gece
O kadar çamaşır suyu, kimyasal kullanmayın küçücük çocuğun oldu evde ya. Her gün her gün yapıyorsunuzdur birde. Oyuncak çoksa azaltın. Çok olması çocuk için iyi değil zaten.mesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
Her gün derz fırçalanıp, koltuk silinip balkon yıkanmaz ki, niye her gün her gün bahar temizliği kıvamında temizlik yapıyorsunuz. Çocuğa hiç vakit kalmadı ki bu programda gerçekten çok üzücü..mesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
Dolap her gün silinmezmesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
Ben kedi için bile yere basıyor yalar diye kimyasal kullanmıyorum ev temizliğinde. Kediye verdiğim değeri kadın çocuğuna vermiyor. Cidden çok rahatsız edici.Tam yazacaktım. Aman bir de bunu söylemeyeyim dedim. Porçöz hele o kadar tehlikeli ki.
Hele yerde yatan yuvarlanan minik bebek varsa yerler öyle şeyle temizlenmez. Yalar, düşeni yer. Her tür zehirlenmeye açık.
Aşırı sorumsuz bir anne ya aşırı.
Konu çok rahatsız ediyor beni
Arkadaşlar söylemişler ama madem beni alıntıladınız ben de söyleyeyim küçük çocuklu evde çamaşır suyu ve porçöz kullanılmaz hele hele çocuğun gezindiği yerlerde hiç olmaz.Sürekli koltuk silinip buzdolabı mı temizlenir ya sizin evinizde bir düzeniniz yok herhaldemesela bugün süpür sil tozları al dolapları sil lavabo banyo ç.suyu ile yıka çamaşır topla katla tekrar ser oyuncakları düzenle çok fazla, mutfak fayns olduğu için derz aralarını fırça ile porçözle balkon yıka filan hangisini sayayım bulaşık yıka buzdolabını temizle koltukları sil bugün yani bu kız kardeşim vardı bu sefer olduğu için onunla oynadılar bende yaptım
Valla oğluma kuş aldık, geceleri erken uyusun diye ampullerin wattını düşürdük. Rahatsız olmasın diye.Ben kedi için bile yere basıyor yalar diye kimyasal kullanmıyorum ev temizliğinde. Kediye verdiğim değeri kadın çocuğuna vermiyor. Cidden çok rahatsız edici.
Koltuk niye siliniyor hiç anlamıyorum. Halı silenleri de anlamam. Bu ikisi kılıfları falan çıkıyorsa ya da sığıyorsa makinede yıkanır, aksi takdirde firma çağırılır yılatılır ya da yıkamaya gönderilir senede bir falan. Silmek ne?Arkadaşlar söylemişler ama madem beni alıntıladınız ben de söyleyeyim küçük çocuklu evde çamaşır suyu ve porçöz kullanılmaz hele hele çocuğun gezindiği yerlerde hiç olmaz.Sürekli koltuk silinip buzdolabı mı temizlenir ya sizin evinizde bir düzeniniz yok herhalde
Oğlumun uyku saati geçtiğinde ve hala ayakta olduğunda ben de geriliyorumValla oğluma kuş aldık, geceleri erken uyusun diye ampullerin wattını düşürdük. Rahatsız olmasın diye.
Ben oğlum gece 2de uyusa vicdan azabı çekerim kuş için üzülüyorum. Başka odaya mı alsam diyorum o oda soğuk diyorum gidip ampul alıyorum karanlıkta oturuyorum.
Eski konunuzu bilmiyordum baktım da ,ben direkt ev temizligi konusunda yorumladım.Çocuklarım 2 yasındayken onlar uyanıkken is yapmadım.Uyku düzenleri uyanma düzenleri belliydi boşluklarda önce yemeği ,yemek pişerken de temizliği ayarlıyordum.Bu durumun farkında ve asamıyorsanız destek alın.Çok kücük daha evin degil onun size ihtiyacı var.Hah demek istediğimde buydu ya banada öyle geliyor buda beni sürekli temizlik yapma ihtiyacı duyduruyor
Ay ben de bilmiyorum ki ben hiç silmedim oğlum birşey yerken dökerse ıslak mendille dökülen yeri siliyorumKoltuk niye siliniyor hiç anlamıyorum. Halı silenleri de anlamam. Bu ikisi kılıfları falan çıkıyorsa ya da sığıyorsa makinede yıkanır, aksi takdirde firma çağırılır yılatılır ya da yıkamaya gönderilir senede bir falan. Silmek ne?
Rahatına düşkünlüktenmiş hep bunlar biraz önce öyle dedi bana. Vakitli uyuttuğumuzdan annelikten düştükOğlumun uyku saati geçtiğinde ve hala ayakta olduğunda ben de geriliyorum
20 senede bir kere koltuk silmedim galiba pisimKoltuk niye siliniyor hiç anlamıyorum. Halı silenleri de anlamam. Bu ikisi kılıfları falan çıkıyorsa ya da sığıyorsa makinede yıkanır, aksi takdirde firma çağırılır yılatılır ya da yıkamaya gönderilir senede bir falan. Silmek ne?
He he tabi bebekken 8 de uyur sabah 7 de kalkardı nasıl bir rahatlık nasıl bir rahatlıkRahatına düşkünlüktenmiş hep bunlar biraz önce öyle dedi bana. Vakitli uyuttuğumuzdan annelikten düştük