Eşimle tartıştığımda dedim benYoo bir önceki konuda yaptığınızı söylemiştiniz.
Bazen açıp iş yapıyorum diye
Düzenli temizlenen evde her gün bu kadar vakit harcayacak işte olmaz zaten. Haftanın bir günü yapılır detaylı silme, süpürme, diğer günler genel bir toplarlama, ihtiyaca göre süpürme olur, belki mutfak daha cok silinir ama çok kirlenmediği için yine vakit almaz.O zaman daha saçma bir hal. Alt tarafı üç dört oda bir salonun neyini 12 saat temizliyorsunuz?
Yarım saat süpürme yarım saat silme, yarım saat banyo lavabo desek en fazla 2 saatte biter. Bir saatte de yemek yapsanız. Yemekten sonra da yarım saat bulaşık mutfak temizliği deseniz maksimum 4 saat alır temizlik.
Normal mi sizce?
Ciddi bir düzen sorununuz var.
Çocuk gece 2de uyur benimki uykudan nefret eder dersiniz. Temizlik deseniz bitmiyor ne hikmetse.
Sorun ne o zaman. Bir sorun var belli ki.
Bende iki canavar var büyüdükce yardımları olur diye düsündüm ama maalesef..Dimi ya bazı kullanıcılar ne varki diyor ama ertesi güne sanki hiç yapılmamış gibi oluyor sar başa
Evet bir bardak bile olmasın tezgahın üstünde diyourum toz olmasın filan
Altı mı?Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşünün
Hah demek istediğimde buydu ya banada öyle geliyor buda beni sürekli temizlik yapma ihtiyacı duyduruyorBende iki canavar var büyüdükce yardımları olur diye düsündüm ama maalesef..
Annem her gün yapmaz ona gittigimde evi hep tertemizdir diri temizlik derler ya ev sanki yeni temizlenmis gibidir hep.Benim evim bana öyle gelmiyor ama her gelen temiz der.Belki de yasadıgımız alanlar bize öyle geliyordur.
Hanımefendi ne kadar abarttınız bu ev işini ya evim triplex ve çalışan bir insanım benim hergün işim olmuyor Allah Allah ya hergün hergün temizlik temizlik en temiz sensin mi desinler istiyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ev işlerini nasıl düzene bindiriyorsunuz ben sürekli yapıyorum bitiremiyorum planlamammı yanlış yoksa bebekten dolayımı sürekli kirleniyor ve sürekli kafamda çok işim varmış gibi hissediyorum bir iş yapacakmışım çok işim varmış gibi oluyor oda oda bakıyorum ama işim yok mesela orda
Bende biraz bırakmak istiyorum ama kafam kalk yapacaksın diyorHanımefendi ne kadar abarttınız bu ev işini ya evim triplex ve çalışan bir insanım benim hergün işim olmuyor Allah Allah ya hergün hergün temizlik temizlik en temiz sensin mi desinler istiyorsunuz?
Üzgünüm ama başka annelerin anneliğine laf edecek yeterlikte değilsiniz.Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşünün
AhhahahaÜzgünüm ama başka annelerin anneliğine laf edecek yeterlikte değilsiniz.
Niye la benim 3 çocuğum da en geç 20.00de uyur. Bu annenin rahatlığından çok çocukların en verimli saatte uyuyup büyümesini istememizden kaynaklı.Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşünün
Yani bende anlamadım takıntımı oldu acaba doktoramı gitsem diye yazdım aslında herkesmi böyle diyeEski konuları nedir bilmiyorum ama 1 çocukla ev bu kadar kirlenmez. Ya yapmıyorsunuz ya da takıntılısınız.
Bi de kendi rahatım için çocuğumu “normal” saatte uyutuyorumÜzgünüm ama başka annelerin anneliğine laf edecek yeterlikte değilsiniz.
Aynen aynenBi de kendi rahatım için çocuğumu “normal” saatte uyutuyorum
Öğlene kadar uyumak isteyenler genelde çocuğu gece yarısına oturtup uyku düzeni vermez.
Rahatına düşkün biri varsa o da çocuğu gece 2de uyuyandır
Yok herkes öyle değil. İnsanlar için çocukları evlerinden daha kıymetli oluyor genelde.Yani bende anlamadım takıntımı oldu acaba doktoramı gitsem diye yazdım aslında herkesmi böyle diye
Günlük neler yapıyorsunuz yazar mısınızBende anlamadım son 2-3aydır oldu bu yüzden size soruyorum yani piskolojik bir sorunmı oldu acaba diye düşündüm mesela
Mesela hergün hergün ne yapıyorsunuz ay lütfen kalem kalem yazınYani bende anlamadım takıntımı oldu acaba doktoramı gitsem diye yazdım aslında herkesmi böyle diye