Nasıl yapıyorsunuz

Düzenli temizlenen evde her gün bu kadar vakit harcayacak işte olmaz zaten. Haftanın bir günü yapılır detaylı silme, süpürme, diğer günler genel bir toplarlama, ihtiyaca göre süpürme olur, belki mutfak daha cok silinir ama çok kirlenmediği için yine vakit almaz.

Dimi ya bazı kullanıcılar ne varki diyor ama ertesi güne sanki hiç yapılmamış gibi oluyor sar başa
Bende iki canavar var büyüdükce yardımları olur diye düsündüm ama maalesef..
Annem her gün yapmaz ona gittigimde evi hep tertemizdir diri temizlik derler ya ev sanki yeni temizlenmis gibidir hep.Benim evim bana öyle gelmiyor ama her gelen temiz der.Belki de yasadıgımız alanlar da körlük yasıyoruz bize öyle geliyordur.

Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşünün
Altı mı?
9 dedim ben. 9da uyuyor. 7 yaşında ve 9da uyuyor.
Sizinkinin yaşında da evet 7-8 arası uyurdu. Sizinki gibi öğlene kadar uyumazdı. Sabah 7de kalkardı. Öğlen 12-13.30 arası uyurdu. Kalan zamanlarda da benimleydi. Hiç ekran açmadan kendim büyüttüm ben çocuğumu. Normal çocuklar kadar gördü annesini.

Hah demek istediğimde buydu ya banada öyle geliyor buda beni sürekli temizlik yapma ihtiyacı duyduruyor

Hanımefendi ne kadar abarttınız bu ev işini ya evim triplex ve çalışan bir insanım benim hergün işim olmuyor Allah Allah ya hergün hergün temizlik temizlik en temiz sensin mi desinler istiyorsunuz?

Hanımefendi ne kadar abarttınız bu ev işini ya evim triplex ve çalışan bir insanım benim hergün işim olmuyor Allah Allah ya hergün hergün temizlik temizlik en temiz sensin mi desinler istiyorsunuz?
Bende biraz bırakmak istiyorum ama kafam kalk yapacaksın diyor

Aynen sizde hiç annelikten bahsetmeyin çocuk size anne diyormu acaba merak ediyorum 1saat görüyor ya 6da çocukmu uyur kendi rahatlığınızı düşündüğünüz kadar çocuğu düşünün
Üzgünüm ama başka annelerin anneliğine laf edecek yeterlikte değilsiniz.

Niye la benim 3 çocuğum da en geç 20.00de uyur. Bu annenin rahatlığından çok çocukların en verimli saatte uyuyup büyümesini istememizden kaynaklı.
Düşün 8e kadar her şeyi en verimli yapmak zorundayız.

Üzgünüm ama başka annelerin anneliğine laf edecek yeterlikte değilsiniz.
Bi de kendi rahatım için çocuğumu “normal” saatte uyutuyorum
Öğlene kadar uyumak isteyenler genelde çocuğu gece yarısına oturtup uyku düzeni vermez.
Rahatına düşkün biri varsa o da çocuğu gece 2de uyuyandır

Cocuklar kucuk iken temizlik gunluk tipik hemen ortaligi toplamak, yemek sonrasi bulasik olmamasi ( bu görev esimin 15senedir), hergun bilemedin 2 gunde supurmek. Oda cocuklar 0-5 yas oldugu sürecde idi.

Gerci hala deli gibi her firsatda Dip temizlik yapmam.

Birde cidden gece 2 de mi uyuyor cocugunuz?

Siz aklınızı evinizle bozmuşsunuz.
Ben oğlumun bebekliğinde asla gündüz ev işi yapmadım. Bugün bir tane doğursam yine yapmam. Çocuk uyuyunca yapardım her şeyi. Çocuğu da düzgün bir zamanda uyuturdum, alıştırdım bu düzene. Sabah 7gibi uyanırdı. Ben 5te uyanıp o günün yemeğini yapardım,evi mis gibi havalandırır kahvaltıyı hazırlardım. Çocuk uyandığında işler bitmiş,sofra kurulmuş ve ev o günün rutinine hazır hale gelmiş olmalı. Çocuk uyanıkken çocukla ilgilenilir,çocukla oyun oynanır,çocukla dışarı çıkılır. Çocukla temizlik yapılmaz sürekli,çocukla yemek yapılmaz. Ha yapılır belki ama binde bir. Bu rutine bindirilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…