Hayır erkeğin ilgisi öyle oluşmaz, bu herhalde sizin keşfiniz. Erkek ilgileniyorsa kendisi konuşur kendisini tanıtır,ilgi gösterir, sonra da sizden bir olumluluk bekler. O orda otursun, soğuk davransın ben yeşil Işık gösterme çabasına gireyim. Kendinizi kandırmayın,belli ki gençsiniz ama bu kadar Yanlış düşünce Yanlış adımlara sevk ederO an işi vardı ama. Sinyal vermiyor değil. Bir iki bakışını yakaladım ama bunlar kesin işaretler değil farkındayım. Bir erkeğin ilgisi de zamanla oluşur, bir kızdan kesin sinyaller alır o zaman adım atar. Ben biraz dengesiz davrandım.
Karşılık vermezse suratına bakmam diyorsunuz, vermeyebilir. Bu işin raconu bu değil, reddedilme riskini göze almalısınız. Ayrıca flörtü sevgilisi sözlüsü vs olup olmadığından emin misiniz?O an işi vardı ama. Sinyal vermiyor değil. Bir iki bakışını yakaladım ama bunlar kesin işaretler değil farkındayım. Bir erkeğin ilgisi de zamanla oluşur, bir kızdan kesin sinyaller alır o zaman adım atar. Ben biraz dengesiz davrandım.
Eğer birazcık farkındaysa ve de onunla size ilgisi olsaydı ilk anda oda size ilgisini belli ederdi. Yukarıda ki yorumlara katılıyorum.Mesafeli birisi, ilgisi olsa bile adım atacağını düşünmüyorum. Benden kesin olarak bir yeşil ışık almadı henüz.
Erkek ilgilenirse geliyor, eğer duyguları yoğunsa gerekirse mezardan kalkar bunlar.Aynı yerde çalıştığım birinden hoşlanıyorum ama konuşmak için hiç denk gelmiyoruz veya yalnızken yakalayamıyorum. Ona olan ilgimi anlamıştır ama o da benden bekliyor herhalde gelip konuşmuyor hiç. Bir kaç kere ben onu görmezden geldim dengesiz davrandım sanırım. Şimdi pişmanım. Bir kere bir bahaneyle yanına gittim konustum soğuk değildi ama pek göz teması kurmadı.
Bir şekilde dikkatini çektim. İlgimin farkında ama emin olamıyor da olabilir bilmiyorum. Bu işlerden pek anlamam biraz heyecan yapıyorum. Rahat olamıyorum. Çocuk hakkında pek birşey bilmiyorum... Ben bu çocuğa nasıl yaklaşacağım. Kahve içmeye davet edebilirim ama aceleci davranıp kaybetmek istemiyorum. Onun da bana ilgisinin oluşmasını isterim.
Yawww boşluğuma geldiUsulca yaklaş kulağına senin g.tünü yerim de
Bu gerçekten beğendiği kıza bile gitmez buzdolabı mübarekErkek ilgilenirse geliyor, eğer duyguları yoğunsa gerekirse mezardan kalkar bunlar.
soğuk davranıyorsa ümitlenmeyin bir erkek cidden ilgisi varsa bu kadar ilgili davranmaya yeşil ışık yakardıBugün zar zor yanına gittim konuştum yine göz teması kurmadı. Ne konuşacağımı bilemedim. Biraz özele girdim. Kendime yapılmasından hiç hoşlanmam ben yaptım biraz heyecanlandım ondan. Bakışını yakalıyorum ama gereksiz bir anlam mi yukledim bilmiyorum. Ben biraz daha sabredip kahve içmeye davet edeceğim. Fazla aceleci davranmak istemiyorum. Biraz samimiyet kurmak istiyorum ama çok soğuk genel olarak öyle.
Zamanla olabilir diye düşünüyorum.soğuk davranıyorsa ümitlenmeyin bir erkek cidden ilgisi varsa bu kadar ilgili davranmaya yeşil ışık yakardı
inanki gider bu şekil düşünerek kendinizi kandırmayın sonra çok üzülürsünüzBu gerçekten beğendiği kıza bile gitmez buzdolabı mübarek
Hakkınızda hayırlısı olsunZamanla olabilir diye düşünüyorum.
Siz öyle sanıyorsunuz çünkü buna inanmak istiyorsunuz.Bu gerçekten beğendiği kıza bile gitmez buzdolabı mübarek
Size inat tavlicamSiz öyle sanıyorsunuz çünkü buna inanmak istiyorsunuz.
Bacım ne burcusunSize inat tavlicam
haritada koç-akrep etkisi diorumBacım ne burcusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?