- 28 Mart 2025
- 209
- 71
- 13
- 35
Bence ilginizin farkında olduğu için göz teması kurmadı. Kız arkadaşı olmadığından emin misiniz? Herkes gelip işyerinde ilan etmiyor sevgilim var diye. Ben adım atsam kesin olur u neye göre yazıyorsunuz?Bir kere bir bahaneyle yanına gittim konustum soğuk değildi ama pek göz teması kurmadı.
Aynı yerde çalıştığım birinden hoşlanıyorum ama konuşmak için hiç denk gelmiyoruz veya yalnızken yakalayamıyorum. Ona olan ilgimi anlamıştır ama o da benden bekliyor herhalde gelip konuşmuyor hiç. Bir kaç kere ben onu görmezden geldim dengesiz davrandım sanırım. Şimdi pişmanım. Bir kere bir bahaneyle yanına gittim konustum soğuk değildi ama pek göz teması kurmadı.
Bir şekilde dikkatini çektim. İlgimin farkında ama emin olamıyor da olabilir bilmiyorum. Bu işlerden pek anlamam biraz heyecan yapıyorum. Rahat olamıyorum. Çocuk hakkında pek birşey bilmiyorum... Ben bu çocuğa nasıl yaklaşacağım. Kahve içmeye davet edebilirim ama aceleci davranıp kaybetmek istemiyorum. Onun da bana ilgisinin oluşmasını isterim.
İlgimi net bir şekilde belli etmek istiyorum. Karşılık vermezse suratına bakmam. O bana yaklaşırsa ne tepki alacağını tam kestiremiyor bence.kadının göstere göstere adım attığı ilişkilerde erkek sık sık, sen geldin, kendin istedin, ben mi teklif ettim vb cümleler kuruyor. bu pek şaşmaz. istisnalar vardır ama şaşmaz. erkekler kadınlar gibi çekingen değil. bir erkek seni radarına aldıysa en çekingen erkek bile belli eder. gösterir. bir erkek senle ilgilenmiyorsa ilgilenmiyordur. bunu eğip bükmeye gerek yok. 41 yaşındayım. tecrübelerime dayanarak konuştum. kuşak farklılığı olabilir bilemem. ama bence kadın teklif etmemeli ya da açılmamalı. sonunda erkekler hep aynı davranıyor. erkeklerin bu konuda huyu kötü. bırakın erkekler size teklif etsin, erkek peşinizden koşsun. erkek milleti zoru sever. kolayı seven erkek kısa vadeli düşünür.
Premses erkolar moda bu araSiz neden çaba gösteriyorsunuz anlayamadım?
Yalnız yakalayamıyorum falan eril gibi??
Karşılık vermezse suratına bakmam diyeceğiniz adımı atmayın. Aynı işyerinde çalışıyorsunuz, siz de o da huzursuz çalışmayın. Ayrıca size sinyal vermiyor, konuşurken göz teması kurmuyor. Bunlar ilgilenmiyorum demek. Benden adım bekliyor, ben net değilim onun için öyle yapıyor, ben soğuk duruyorum cesaret edemiyor... daha tanımadığınız adamın düşüncelerinden bile eminsiniz. Bence de siz bu konuyu kapatın. Çoğunluk gibi düşünüyorum ya sevgilisi vsr ya da sizinle ilgilenmiyor. Bizler sizi korumak için yazıyoruz bunları, kimsenin aşkına sevgisine engel olmak için değil.İlgimi net bir şekilde belli etmek istiyorum. Karşılık vermezse suratına bakmam. O bana yaklaşırsa ne tepki alacağını tam kestiremiyor bence.
Allah aşkına yapmayın böyle bi şey.Evet çok haklısın. Hiç doğru düzgün bir sohbetimiz olmadı. Adım atmaya çekinebilir. Benim biraz daha ileri gitmem lazım.
Onu biraz soğuk bulduğumu söyleyeceğim. Ondan adım beklediğimi anlar herhalde.
O an işi vardı ama. Sinyal vermiyor değil. Bir iki bakışını yakaladım ama bunlar kesin işaretler değil farkındayım. Bir erkeğin ilgisi de zamanla oluşur, bir kızdan kesin sinyaller alır o zaman adım atar. Ben biraz dengesiz davrandım.Karşılık vermezse suratına bakmam diyeceğiniz adımı atmayın. Aynı işyerinde çalışıyorsunuz, siz de o da huzursuz çalışmayın. Ayrıca size sinyal vermiyor, konuşurken göz teması kurmuyor. Bunlar ilgilenmiyorum demek. Benden adım bekliyor, ben net değilim onun için öyle yapıyor, ben soğuk duruyorum cesaret edemiyor... daha tanımadığınız adamın düşüncelerinden bile eminsiniz. Bence de siz bu konuyu kapatın. Çoğunluk gibi düşünüyorum ya sevgilisi vsr ya da sizinle ilgilenmiyor. Bizler sizi korumak için yazıyoruz bunları, kimsenin aşkına sevgisine engel olmak için değil.
Sempatik bir şekilde söyleyeceğim.Allah aşkına yapmayın böyle bi şey.
Kaç yaşındasınız niye sürekli onu söyleyeceğim belki anlar şunu söyleyeceğim belki farkeder vs vs şeklinde yaklaşıyorsunuzEvet çok haklısın. Hiç doğru düzgün bir sohbetimiz olmadı. Adım atmaya çekinebilir. Benim biraz daha ileri gitmem lazım.
Onu biraz soğuk bulduğumu söyleyeceğim. Ondan adım beklediğimi anlar herhalde.
Kaç yaşındasınız? Siz ilginizi belli etmişsiniz ama o göz teması bile kurmamış,mesafeli davranmış. İlgi duyan erkek her türlü ilgisini belli eder konuşmaya çalışır. Aynı iş yerindesiniz, bence vazgeçin. "Aceleci davranıp kaybetmek istemiyorum" yazmışsınız. Allah aşkına başka erkek mi kalmadı? Reddedilirseniz o iş yerinde çalışmaya devam edebilecek misiniz? Hep bir huzursuz ortam olacak aranızda. Ya hayatında başka bir kız var ya da sizinle ilgilenmiyor. İlk adımı bırakın erkekler atsın yahu.Aynı yerde çalıştığım birinden hoşlanıyorum ama konuşmak için hiç denk gelmiyoruz veya yalnızken yakalayamıyorum. Ona olan ilgimi anlamıştır ama o da benden bekliyor herhalde gelip konuşmuyor hiç. Bir kaç kere ben onu görmezden geldim dengesiz davrandım sanırım. Şimdi pişmanım. Bir kere bir bahaneyle yanına gittim konustum soğuk değildi ama pek göz teması kurmadı.
Bir şekilde dikkatini çektim. İlgimin farkında ama emin olamıyor da olabilir bilmiyorum. Bu işlerden pek anlamam biraz heyecan yapıyorum. Rahat olamıyorum. Çocuk hakkında pek birşey bilmiyorum... Ben bu çocuğa nasıl yaklaşacağım. Kahve içmeye davet edebilirim ama aceleci davranıp kaybetmek istemiyorum. Onun da bana ilgisinin oluşmasını isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?