Nasıl yaklaşmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O an işi vardı ama. Sinyal vermiyor değil. Bir iki bakışını yakaladım ama bunlar kesin işaretler değil farkındayım. Bir erkeğin ilgisi de zamanla oluşur, bir kızdan kesin sinyaller alır o zaman adım atar. Ben biraz dengesiz davrandım.
Hayır erkeğin ilgisi öyle oluşmaz, bu herhalde sizin keşfiniz. Erkek ilgileniyorsa kendisi konuşur kendisini tanıtır,ilgi gösterir, sonra da sizden bir olumluluk bekler. O orda otursun, soğuk davransın ben yeşil Işık gösterme çabasına gireyim. Kendinizi kandırmayın,belli ki gençsiniz ama bu kadar Yanlış düşünce Yanlış adımlara sevk eder

O an işi vardı ama. Sinyal vermiyor değil. Bir iki bakışını yakaladım ama bunlar kesin işaretler değil farkındayım. Bir erkeğin ilgisi de zamanla oluşur, bir kızdan kesin sinyaller alır o zaman adım atar. Ben biraz dengesiz davrandım.
Karşılık vermezse suratına bakmam diyorsunuz, vermeyebilir. Bu işin raconu bu değil, reddedilme riskini göze almalısınız. Ayrıca flörtü sevgilisi sözlüsü vs olup olmadığından emin misiniz?

Bir erkeğin ilgisi zamanla oluşur bilgisini nereden duydunuz? Bir kızdan kesin sinyaller alan her erkek o kıza ilgi göstermek zorunda değil. Siz istiyorsunuz diye olacak mı o ilişki? Her şeyden çok eminseniz bildiğiniz gibi yapın o halde.
Bol şans.

Bu işlerden anlamıyorum demişsiniz ama söylemeseniz de anlardık biz.

Adam ilginizi fark etmiş ve göz temasından kaçınmış. Çünkü umutlanmanızı, beklentiye girmenizi ya da reddetmek zorunda kalacağı bir hamle yapmanızı istemiyor.
Benden bekliyor diyerek kendinizi kandırıyorsunuz.

Aynı yerde çalıştığım birinden hoşlanıyorum ama konuşmak için hiç denk gelmiyoruz veya yalnızken yakalayamıyorum. Ona olan ilgimi anlamıştır ama o da benden bekliyor herhalde gelip konuşmuyor hiç. Bir kaç kere ben onu görmezden geldim dengesiz davrandım sanırım. Şimdi pişmanım. Bir kere bir bahaneyle yanına gittim konustum soğuk değildi ama pek göz teması kurmadı.

Bir şekilde dikkatini çektim. İlgimin farkında ama emin olamıyor da olabilir bilmiyorum. Bu işlerden pek anlamam biraz heyecan yapıyorum. Rahat olamıyorum. Çocuk hakkında pek birşey bilmiyorum... Ben bu çocuğa nasıl yaklaşacağım. Kahve içmeye davet edebilirim ama aceleci davranıp kaybetmek istemiyorum. Onun da bana ilgisinin oluşmasını isterim.
Erkek ilgilenirse geliyor, eğer duyguları yoğunsa gerekirse mezardan kalkar bunlar.

Bugün zar zor yanına gittim konuştum yine göz teması kurmadı. Ne konuşacağımı bilemedim. Biraz özele girdim. Kendime yapılmasından hiç hoşlanmam ben yaptım biraz heyecanlandım ondan. Bakışını yakalıyorum ama gereksiz bir anlam mi yukledim bilmiyorum. Ben biraz daha sabredip kahve içmeye davet edeceğim. Fazla aceleci davranmak istemiyorum. Biraz samimiyet kurmak istiyorum ama çok soğuk genel olarak öyle.

Bugün zar zor yanına gittim konuştum yine göz teması kurmadı. Ne konuşacağımı bilemedim. Biraz özele girdim. Kendime yapılmasından hiç hoşlanmam ben yaptım biraz heyecanlandım ondan. Bakışını yakalıyorum ama gereksiz bir anlam mi yukledim bilmiyorum. Ben biraz daha sabredip kahve içmeye davet edeceğim. Fazla aceleci davranmak istemiyorum. Biraz samimiyet kurmak istiyorum ama çok soğuk genel olarak öyle.
soğuk davranıyorsa ümitlenmeyin bir erkek cidden ilgisi varsa bu kadar ilgili davranmaya yeşil ışık yakardı

Back
X