bu kadar seyı bılıp nasıl ıspatlayamıyorsunuz kıMerhaba kızlar,
Bir süredir yokum boşanma davası açıldı bekliyorum. Dilekçesi iftiralarla ve hakaretlerle dolu.
Ama asıl meselem şu; eski eşimin beni aldattığını nasıl ispatlarım? Yani binaya girerken fotoğraf çeksem sizce mahkemede kabul edilir mi? Bu arada aldatma devamlı değil arada oluyor o yüzden çok temkinli kurnaz adam! Whatsapptan iletişim kuruyor mesajlar yansırsa mahkemeye diye. Mesajlarında da temkinlidir. Kadın eskort. Nasıl ispatlarım ki?
iyi de wp de ki kayitlari daha hanim efendi gormeden siliyordur muhtemelen. birde ekran kaydinda numara vs cikmiyor eger mesajlara ulasilabiliyorsa secenekler disa aktar diyerek almayi deneyin. fotograftan da emin degilim samimiyet yoksa arada apartmanda karsilastik beraber yuruduk sadace diyebilir.bu kadar seyı bılıp nasıl ıspatlayamıyorsunuz kı
evet resımlerını cekebılırsınız whatsaap konusmaların ekran goruntusunu alabılırsınız
ıstedıgı kadar ıftıra hakaret etsın sonucta aldatılan sızsınız mevzu ıhanet sebebıyle bosanma ıstemı konu bıtmıstır horozlanmasına aldanmayın
Telefonu yanımda değil ayrıyız. O yüzden ekran görüntüsü almam mümkün değil. Sadece binaya giriş çıkışta fotoğraf çekebilirim.bu kadar seyı bılıp nasıl ıspatlayamıyorsunuz kı
evet resımlerını cekebılırsınız whatsaap konusmaların ekran goruntusunu alabılırsınız
ıstedıgı kadar ıftıra hakaret etsın sonucta aldatılan sızsınız mevzu ıhanet sebebıyle bosanma ıstemı konu bıtmıstır horozlanmasına aldanmayın
Eve girip kapıyı kapatana kadar samimi olmuyprdur çünkü çok kurnaz yakalanmamak için her şeyi düşünür.iyi de wp de ki kayitlari daha hanim efendi gormeden siliyordur muhtemelen. birde ekran kaydinda numara vs cikmiyor eger mesajlara ulasilabiliyorsa secenekler disa aktar diyerek almayi deneyin. fotograftan da emin degilim samimiyet yoksa arada apartmanda karsilastik beraber yuruduk sadace diyebilir.
Yok bu konuda şahit bulamam. Eve getirmiyor zaten kendi gidiyor.Bu bilgiyi size veren kişi, eve kadın getirdiğini gözüyle görmüşse, şahitlik versin. Delile falan ihtiyaç kalmaz o zaman. Ama, bir kaç fotoğrafla desteklenirsede, kurtuluşu olmaz. Tazminat davasını kazanırsınız o zaman.
Boşanma gerçekleşmeden biriyle birlikte olamaz. Aldatmaya giriyor hukuken.Dava açılmış herkes hür sayılıyor artık.Zaten adam kurnaz ispatlaman zor.Kaldı ki dava açılmış eski tarihli olması lazım ihanetin.
Müşterisini kaybetmek istemez kigittigi eskortan randevu al sende ondaki wp görüntüleri sana yollasinböyle birsey mümkün mü ?
Komşu değil gören ben biliyorum. Hukuken aldatmaya giriyor boşanılmadığı için.Komsu sahit olmaz mi ?yakinda kamerasi olan bi is yeri yok mu bi arastirin dava acildiktan sonraki olaylar pek aldatmaya girmez
Aldatmak zina suç değil diye biliyorum artık yakalasanız ne olacakBoşanma gerçekleşmeden biriyle birlikte olamaz. Aldatmaya giriyor hukuken.
Cehennemin dibine gitsin pis adam. Sizin yakanızdan ne zaman düşecek, dava yakın mı? Bitsede tamamen kurtulsanız hayırlısıyla, hiç bulaşmasanız. Kendi pisliğinde boğulsa keşke.Yok bu konuda şahit bulamam. Eve getirmiyor zaten kendi gidiyor.
Boşanma davalarında zina baya işe yarıyorAldatmak zina suç değil diye biliyorum artık yakalasanız ne olacak