Nasıl unutacağım

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
Merhaba; Hemen konuya girmek istiyorum. Şuan nişanlıyım, düğünüme 2 ay var ama bundan önceki 8 yıllık ilişkimi kafamdan bir türlü söküp atamıyorum. O kadar çaresiz kaldım ki, sonunda sizlere yazmaya, sizlerden yardım istemeye karar verdim.

Eskiye dair her şey bitti sanıp nişanlandım, nişanlımı çok seviyorum, inanılmaz bir adam. Çok sevecen, çok saygılı, çok iyi biri fakat yalnız kaldığımda, özellikle geceleri 8 yıllık ilişkim ve anılarım geliyor aklıma. Birçok şey bana hala onu hatırlatıyor. O ilişkimin sonu yoktu bunu özellikle belirtmem lazım. Bu yüzden yeni bir sayfa açtım, mutlu olmayı, mutlu etmeyi çok istiyorum ama beynim belki de ruhum geçmişte olduğu için hem kendime, hem de nişanlıma duygusal anlamda zarar veriyorum. Kimseye anlatamadığım bu gerçek beni öfkelendiriyor ve ister istemez nişanlıma patlıyorum.

Nişanlımla az önce konuştuk ve hiç sebep yokken onu yine tersledim. ‘’Senin mutlu etmek için ne yapayım’’ diyor. Son zamanlarda bu cümleyi sık sık tekrarlar oldu. Sizden eski ilişkimi unutmak ve yeni hayatıma adapte olmak için yardım istiyorum. Gerçekten kötüyüm. Az önce kahrolası bir şarkı beni yine eskilere götürdü ve ağladım. Düğünüme iki ay var, evim boyanıyor ama ben ölü gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım, bir yolu var mı?

Sonunuz yokmuş madem nisanlanmissinizda artik yapacak bisey yok onu öldü bu dünyada yok gibi dusunceksiniz.azcikda olsa eski ilişkiyle olabilirse bi umut varsa da suanki kisiyle evlenmeyin.evlenceginiz kişide mutsuz olur yazik ona.

Merak ettim ayrıldığınız eski sevgiliniz ne yapıyor acaba şu an ( sizden ayrıldıktan sonra yani) ayrılık sebebi neydi?

Madem sonu yoktu
Mutlu olmayı secmısken bosa uzme kendını de nısanlını da

Sonunuz yokmuş madem nisanlanmissinizda artik yapacak bisey yok onu öldü bu dünyada yok gibi dusunceksiniz.azcikda olsa eski ilişkiyle olabilirse bi umut varsa da suanki kisiyle evlenmeyin.evlenceginiz kişide mutsuz olur yazik ona.

Yeni ilişkime ne zaman yoğunlaşsam, bir şekilde kendini hatırlatıyor. Evlensen de, çocukların da olsa, sen benimsin diyor. Ona daha önce verdiğim sözleri de hatırlatarak. Benden hala beklenti içinde olması, beni iyice bataklığa sürüklüyor. Her şey yeterince zor zaten.

Tubisizm; İnan bana küçücük bir umudum olsa, yeni bir ilişkiye başlamazdım. Nişanlımı mutsuz etmemek için, yardım istiyorum zaten. Çünkü o (nişanlım) bunu hak etmiyor.

evlilik öncesi stresten telaştan psikolojiniz zelzelede şuan. beyniniz size oyun oynuyor. herkesin geçmişinde acı tatlı hatıraları vardır. ama adı üstünde geçmiş. şimdi siz nişanlınıza sım sıkı sarılın. onunla mutlu olun onunla sevinin onunla üzülün. o sizin herşeyiniz olsun. bu tatlı anlarınızın tadını çıkartmaya bakın.o kör şeytanı kovalayın yanınızdan.

Merak ettim ayrıldığınız eski sevgiliniz ne yapıyor acaba şu an ( sizden ayrıldıktan sonra yani) ayrılık sebebi neydi?

Eski sevgilim, onunla tanıştığımda evliydi (ne yazık ki!) Boşandı. Bir çocuğu var, boşandığı eşinin yanında. Bildiğim kadarıyla şuan yalnız. Ayrılık sebebimiz, beni aldatmaları. Onlarca kez aldatıldım ve evlilik gibi bir ihtimalimiz olmadığından da sonunda ayrıldım. Gerçi bu ilk ayrılmamız değildi ama. Eden bulur diye bir laf var, benim içinde böyle oldu. Mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulmuyormuş ne yazık ki.

Sana ulaşmasına sen mi izin veriyorsun ?

Evlensende çocuklarin da olsa benimsin ne demek evlimi bu adam.sizi başka si ile bile kabullenilir halde nasil sevebilir seven paylasamaz.evlensen eşini aldatcan diyo sana resmen.benimsin diyerek.hat değiş sosyal medya değiş. Görmeye görmeye Unutursun ilerde.

Sana ulaşmasına sen mi izin veriyorsun ?

Onunla nişanlandığımdan beri hiç bir araya gelmedim. e mail hesapları ve telefon vasıtasıyla ulaşıyor bana. Yeni numaram var ama eskisini kapatamıyorum. E mail hesaplarıma bakmamam lazım ama her gün bakıyorum. Yani sonuç evet, ben izin veriyorum. ne yazık ki!

ozaman eski eşi de sizinle aldatmış olmuş eski sevgiliniz. sizi de aldatacaği da muhtemeldi ve olmuş da.

Unutmak için bunu sonlandırmak zorundasın bence

al işte. sonra ben neden ayrılamıyorum. işte bu yüzden ayrılamıyorum. kiminle olsam onu düşüneceğimi biliyorum çünkü. neden evlenemiyoruz? çünkü ailesi beni istemiyor.
bazen türk toplum yapısından nefret ediyorum. evlenmek zorunda mıyız arkadaşım biz? sırf evlenme umudu olmadığı için neden insanlar ayrılıp mutsuz oluyorlar? düğün dernek muhabbetinden önce mutluyduk biz. beraber zaman geçirmekten zevk alıyorduk. ne vardı böyle devam etseydi? sırf bu yüzden kaç kişi mutsuz şu an?

Beni dımdızlak ortada bıraktın (boşanmasını kastederek) ve o (küfür var burada) adamla evleniyorsun diyor. Beni ondan başkası mutlu edemezmiş, benim ilkimmiş ve hep öyle kalacakmış. Ölene kadar hayatımda olmaya devam edecekmiş. Neyle mücadele ettiğimi bilseniz keşke.

Ben de aile yüzünden bitiriyorum bir nevi ve cok acı
nefret ediyorum şu işlerden

Ama seni yine aldatacak
Kendini suçlu hissetme ortada kalma konusunda çünkü eşi Kurtulmuş ne güzel işte
Bu adamla asla mutlu olamazsın bence geleceğini mahvetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…