• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl tanışacağım ben bu çocukla?

aynen canım o durumu biliyorum ama ben özellikle ona bakmamaya kendimi zorladıkça artık arkadaşlarım uyardılar beni.. şu rüyanda gördüğün çocuk cidden sürekli sana bakıyor falan diye.. haliyle kafam karıştı benim de :26:

hayatım malesef bu olayı en kötü ben yaşadım arkadaşımda aynı bu olay vardı ona çok ısrar ettim tanış şu çocukla gözü sürekli sende diye ama malesef tahminim doğru çıkmadı ve arkadaşım çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve bende çok üzüldüm fakat bu her zaman böyle olcak diye bir şey yok bende liseliyim ve alt sınıflar üst sınıflardan biraz çekiniyor eğer çocuk utangaçsa açılamama durumuda olabilir(hele ki o bir erkek olarak senden küçük),sınavını atlattıktan sonra git ve ona açıl çok çok seni geri çevirir bi kaç gün hayallerin yıkılır ama arkadaşım gibi sen de yoluna devam edersin belki demesi kolay diyebilirsin ama içinde kalmasından iyidir çünkü emin ol keşke açılsaydım diyceksin sürekli kendine amma uzun oldu destan yazmışım:9:

hayatım malesef bu olayı en kötü ben yaşadım arkadaşımda aynı bu olay vardı ona çok ısrar ettim tanış şu çocukla gözü sürekli sende diye ama malesef tahminim doğru çıkmadı ve arkadaşım çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve bende çok üzüldüm fakat bu her zaman böyle olcak diye bir şey yok bende liseliyim ve alt sınıflar üst sınıflardan biraz çekiniyor eğer çocuk utangaçsa açılamama durumuda olabilir(hele ki o bir erkek olarak senden küçük),sınavını atlattıktan sonra git ve ona açıl çok çok seni geri çevirir bi kaç gün hayallerin yıkılır ama arkadaşım gibi sen de yoluna devam edersin belki demesi kolay diyebilirsin ama içinde kalmasından iyidir çünkü emin ol keşke açılsaydım diyceksin sürekli kendine amma uzun oldu destan yazmışım:9:

sağol tatlım... bende zaten düşndüm taşındım ve sınavdan sonra konuşacağım işte:) hayırlısı bakalımmm :)

Ben de sınav nedeniyle bırakayım aşkı meşki diyorum da olmuyor ki canım. :) Madem çocuğun facei yok msni var, o zaman sen de msnden face isteği yolla. Sana ilgisi olduğuna göre seni görünce kabul eder ve face açar kendine :) Çünkü en güzel tanışma artık hep facede oluyor. :):) Face açmazsa da bir şekilde msnden falan kurarsın muhabbeti, biraz ilgi gösterdiğin zaman direk sana açılacaktır. :) ;)

kızlarr hemen size koştum bugünn.. dün karne almaya gittim okulaa. direk okula girdiğimde onu gördüm zaten o da beni. sonra sıraya geçtik istiklal marşı için falan ben onların sınıfın oraya bakıyorum yok yok allahım nerde bu çocuk derken arkamı bi döndüm bizim sıradaa! ve çok yakınımda durdu bütün tören boyunca arkamdaydı hep aramızda bi 2-3 m vardı.. hep baktı hp baktı ve bizim sıradan ayrılmadı. sonra ben okuldan geç çıktım kimse yoktu ben çkarken.. durağa bi gittim o da durakta araba bekliyor. koskoca durakta geldi yine dibimde durdu yaa.. sürekli yandan yandan bakmalar, resmen konuşmak için çabalıyor ama cesaret edemiyor ne yapıcam ben yaaa.. :43:

senin ilk basta sordugun soruyu; nasil tanisma olabilir diye, onun dusunyo olmasi gerekir aslinda..
ki belki dusunuordur belkide degil.

ama inanki gelememe veya konusamama sinda vardir bir sebeb..
ya senden o derece hoslanmio ama bakismayi sevdigi icin bakio..
belkide sen bakiorsun diye bakiyo simdi gozune carptigin icin hep bakiyor..
belki sevgilisi var..
ama gelecek olsaydi veya isteseydi gelirdi..
veya daha gelecek ama o gelene kadar da sen gitme..!
kafanada takma niye bole oluyo felan diye nede olsa gelecegi varsa gelr.. nede olsa gelmesede atmican ona ilk adimi,
gelsede gerek kalmiycak zaten o yzden kafaya takmaya gerek yok , biseyi degistiremezsin.. bekle ve gor

kızlarr hemen size koştum bugünn.. dün karne almaya gittim okulaa. direk okula girdiğimde onu gördüm zaten o da beni. sonra sıraya geçtik istiklal marşı için falan ben onların sınıfın oraya bakıyorum yok yok allahım nerde bu çocuk derken arkamı bi döndüm bizim sıradaa! ve çok yakınımda durdu bütün tören boyunca arkamdaydı hep aramızda bi 2-3 m vardı.. hep baktı hp baktı ve bizim sıradan ayrılmadı. sonra ben okuldan geç çıktım kimse yoktu ben çkarken.. durağa bi gittim o da durakta araba bekliyor. koskoca durakta geldi yine dibimde durdu yaa.. sürekli yandan yandan bakmalar, resmen konuşmak için çabalıyor ama cesaret edemiyor ne yapıcam ben yaaa.. :43:

ay tatlım bu kadar olaydan sonra keşke bi selam verseydin
ben de ilk adımı kızların atması taraftarı değilim ama madem sürekli sizin sınıfta, sizin sınıftan kişilerle takılıyor, hiçbir şey olmasa bile göz aşinalığı olur selam vermen garip olmazdı yani.
ne yaptın bilmiyorum ama sınıftan samimi olduğun erkek arkadaşın varsa onunda tanıdığı, bi ağzını yoklayabilirsin
belki arkadaşın da iki tarafında açılamadığını fark edip ara buluculuk yapar :71:

Bence direk yanına git konuş. Güzel bir gülümsemeyle ''Naber, Merhaba'' diyebilirsin. Hem hoşlanıyorsan belli etmişte olmazsın. Çünkü bu gayet arkadaşça gözükebilir karşı taraftakine.

Back