Nasıl tanışabilirim?

Bir şekilde yeşil ışık yakmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Sürekli aklında olup zihnini yoracagına en azından bir adım atıp karşının tepkisini bilsen daha net olur her şey:)
Ben eskiden cok pasif kalırdım mesela ama artık adım atmaktan korkmuyorum. Bir gün yanında kızın biriyle görürsün kaptırdım diye ağlarsın sonra da :) malum bahar geliyor artık kampüslerde çift patlaması yaşanır ...

Hatta şimdi bi film izledim. Sadece filmlerde mi oluyor bişmiyorum gerçi ama erkekler sanki deli dolu adım atmaktan çekinmeyen kızlara asık oluyorlar. Ben de bu taktiği uygulayacagım vakti gelince :))

Bence artık yavaş yavaş konuşmaya basla derim o adım etmiyorsa git boş mu yanına otur arkadaşça önce bı yaklaş derim sonuçta umduğunu gibi biri çıkmaz belki hayde harekete geç bakalım

Bence artık yavaş yavaş konuşmaya basla derim o adım etmiyorsa git boş mu yanına otur arkadaşça önce bı yaklaş derim sonuçta umduğunu gibi biri çıkmaz belki hayde harekete geç bakalım
Benim de onunla tanışma işteğim büsbütün hoşlantıya dayalı değil zaten. Arkadaş oluruz ya da sevmeyiz birbirimizi, olur ya en iyi ihtimal aşık oluruz. Dediğin gibi hangi sıfatla olursa olsun tanımak istiyorum kendisini, teşekkür ederim.

Ayy doğru ya şimdi ya hiç. Teşekkür ediyorum :)

Hatta şimdi bi film izledim. Sadece filmlerde mi oluyor bişmiyorum gerçi ama erkekler sanki deli dolu adım atmaktan çekinmeyen kızlara asık oluyorlar. Ben de bu taktiği uygulayacagım vakti gelince :))
Filmlere bakınca erkeklerimiz pırlanta zaten ama.. Neyse neyse erkek çekiştirmeyelim şimdi bir tanesine kapılmak üzereyim zira. Teşekkür ederim :)

Aradığım gazı bulmuş bulunmaktayım tutmayın beni! Katılıyorum sana, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…