- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.226
- 798
- Konu Sahibi morbidangel67
Siz bikere yanlis biliyorsunuz bikerem kadin degil adam onu bosamistir.
22 yaşında ve çok olgun olduğum için buna inandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bikere yanlis biliyorsunuz bikerem kadin degil adam onu bosamistir.
Kadınlar kulübünden akıl ve sonuç mükemmel.Haklısınız gerçekten.... İnsanın bazen basireti bağlanıyor, bir karar bile insanın hayatına mâl olabiliyor. Yanlış seçimler yapmayacağım.
bir de dikkat et, bu yasi olan erkekler daha gozu acik oldugu icin genc kizlari daha iyi yonlendiriyorlar. ayrica eger heyecan yasiyalim, asik olacagim vs diye dusunurseniz, yasi buyuk bir erkekte bunlari bulmak zor, cunku zaten oncesinde yasamis oldugu icin hevesli olmayabiliyor, ya da cocuksu geliyor ona...Haklısınız gerçekten.... İnsanın bazen basireti bağlanıyor, bir karar bile insanın hayatına mâl olabiliyor. Yanlış seçimler yapmayacağım.
Tam evlenilecek adamsa karısı neden boşamış?Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
Eski eşi rahat durmaz derken?Çocuğu 6 yasında daha ben asla çocukla baba arasına giremem ama eski eşi rahat durmaz diye de düşünmüyor degilim açıkçasi ne zaman bu konulara girsem pek bahsetmek istemiyor, erken olduğunu söylüyor daha zamanının olduğunu söylüyor ama eski eşinden arada sırada bahsediyor kötü bir şekilde bazen unutmadigi da kafamı kurcaliyor. Ayrılalı daha 4 yıl yeni olmuş,
37 yaşında bir adam gençtir zaten, 60 yaşında değil ki. Kendini genç falan hissetmek için değil, o iğrenç kişiliğini kendi yaşında birine yediremediği için seçmiştir kendinden 15 yaş küçük birini.Yazık değil mi ya hadi o erkek, her man kafalı ,yaşı ilerlemiş erkek gibi kendini genç hissetmek için, ölmüş duygularını kısa süreliğine canlandırmak istiyor ve yaşıtıyla değil kızı gibi biriyle takılıyor. Peki ya sen? İki gün sonra bu heyecansız, memnuniyetsiz yaş ilerledikçe huysuz senin deyiminle "OLGUN" adamda aradigin heyecanı bulamayıp sıkıldığında ne yapacaksın? Her şeyin en yaş almış halini yasadigin için bu kez de karşına cikan ilk çocuksu,heyecanlı adama kanacaksin ya da bu deveyi gutmeye kalkıp bu adamın ve çocuğunun ve hatta dedigin gibiyse karisinin kahrına katlanacaksın. (Bu arada boşanmak eş kişisinden ayrılmak demektir. Babaliği bırakmak ,çocuğuyla bağını koparmak değil.)
Sevgide yaş farkına çok takılmam ama sen çok gençsin 27 yaşındayım 22 yasimdaki halime arada güler arada kızarım. Evlilik içinde, kendinden olgun birini bulmak içinde cok erken umarım yasitin insanlarla güzel zamanlar geçirip vakti geldiğinde de en uygun kişiyle hayatını birlestirirsin.
Orta yaş krizi/sendromu denen bir durum var erkeklerde hatta aldatmalarin tavan olduğu bir dönem. Ve bu dönemde erkekler kendilerinin hala dinç ve güçlü olduğunu kanıtlamak/hissetmek için kendilerinden yaşça küçük kadınlarla takilirlar. Konu sahibinin sevdiceği de o donemde bence ilerlemiş yas derken kastettiğim buydu.37 yaşında bir adam gençtir zaten, 60 yaşında değil ki. Kendini genç falan hissetmek için değil, o iğrenç kişiliğini kendi yaşında birine yediremediği için seçmiştir kendinden 15 yaş küçük birini.