• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip boşanmış ve çocuğu olan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmeden evlendi mecbur kaldı ama yeni sevgilisini cokkk sevdi aşkı buldu konu bu yorumlarımızı konu sahibi M morbidangel67 bu yalanlardan hangilerini söyledi bakim kaçta kaç bildik :)

Inglizcede ne güzel Bullshit-Bingo diyorlar:
- Esimi hic sevmedim
- Bana kendimi erkek gibi hissettiren tek kadin sensin
- Kadinim 🤢
- Aslinda daha erken bitirirdim ama bebek icin sans verdim
- Ben istemedigim halde sirf beni elde tutabilmek icin hamile kaldi
- seni kiskandigi icin hep cocugu bahane edip ariyor, ama.bizi ayiramaz bebegim...

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
Ne malum eski eşine derken bile adama güvenmediğiniz çok açık. Adamın senden 15 yaş büyük oluşuna mı şaşırayım, çocuğundan boşanmış olduğu eşinden kıskanıyor oluşuna mı bilemedim gerçi. Elbette iletişim halinde olacaklar zaten yaşınızın daha çok küçük oluşu bile etkileyecektir evliliği çünkü olgunlaşmadınız daha. Kıskançlık krizlerine gireceksiniz adamda çocukları için eski eşiyle iletişim halinde olmak zorunda kalacağından elbette sizden vazgeçecektir. Biraz mantıklı hareket edin lütfen şu duygular sizi ele geçirmesin. Şimdiden böylesiniz evlenince ne olacak sanıyorsunuz ki?

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
İlişkinizdeki yaş farkı çok fazla ve 1 ayda nasıl tanıdınız da evlenme hayalleri kuruyorsunuz bunu anlayamadım. Ama olayın bu kısmını siz bi düşünün.
Sorduğunuz soruyla ilgili, eski eşini neden düşünüyorsunuz ki? Tabi ki iletişimde olacak, çocuğuyla ilgilenecek, yeri gelecek çocuğunun annesiyle görüşecek konuşacak bunun nesi garip?
Asıl tam tersi olsaydı sorun yapmalıydınız. Düşünün eski eşi kendisine düşman, çocuğunu görmüyor sormuyor bu daha problemli bir durum olurdu.

22 yaş çok küçük değil mi?

Tam evlenilecek adamsa neden boşanmış acaba 🤔 boşanacağım eşimle sırf çocuk için muhattap oluyorum yoksa yüzüne bakmam ama şartlar malum. Görüşmelerden rahatsızsanız bu iş olmaz demek için geldim

Üniversitem bitti, ikinci üniversiteyi okuyorum bir yandan asla boş durmuyorum çalışıyorum da bir yandan. Yaşımdan çok fazla olgun olduğumu düşünüyorum ve cevremdekiler hep çocuksu geldi ve çoğu tatmin edici değil, düşünceleri oturmamış sorumluluk sahibi değiller, hiçbir yükü sırtlanamazlar. O yüzden bende yasitlarimdan uzak duruyorum genelde, gerçekten çok ilgincler.

Valla helal olsun sana ben anlamistim ama senin olgun oldugunu. 2.unv.okuman cok isabetli olmus cunku daha o cocugun nafakasi falan odenecek,egitimiydi falan derken yol uzun tabi sen akilli kizsin. Cevrendekiler sorumluluk sahibi degillermis ama sen oyle misin daha simdiden sirtlanacagin yukler icin elini tasin altina koymussun. Sen yasitlarindan uzak dur bosver canim onlarin daha dusunceleri oturmamis sevgilin gibi plan program yapamazlar ben hak verdim sana.

Canım sen bence içindeki farklı bı duyguyu boşluğu (belki baba şevkati gibi bilmiyorum) doldurmak için bunla görüşüyorsun. Normal olmadığının sende farkındasin, adamda sana farklı gelen ne bilmiyorum, belki evlilik nasıl bişey merak ediyorsun ama hayatta herşeyi öğrenmek için de böyle ilişki yaşamaya gerek yok. Adam seni kendine layık görmeye utanmamis da sen çocuğu var diye onun yerine utanma bı zahmet! Aklım almadı valla dünyanın çivisi çıkmış dedirtti yani. Aileni düşünsene senin böyle biriyle görüştüğünü bilselerdi yüzlerini bi getir aklına, sence normalmi? Hemen kurtul. Takıntılı saplantılı biri çıksa nasıl kurtulacaksin? İnşallah okuyorsundur yazılanları, kendine yazık etme

Ay hiç yazamicam zaten bırakmayacaksın adamı o da senin saflığını gençliğini kullanacak

Üniversitem bitti, ikinci üniversiteyi okuyorum bir yandan asla boş durmuyorum çalışıyorum da bir yandan. Yaşımdan çok fazla olgun olduğumu düşünüyorum ve cevremdekiler hep çocuksu geldi ve çoğu tatmin edici değil, düşünceleri oturmamış sorumluluk sahibi değiller, hiçbir yükü sırtlanamazlar. O yüzden bende yasitlarimdan uzak duruyorum genelde, gerçekten çok ilgincler.
Aynen bir siz olgunsunuz biz bu yaşta çocuk gibiyiz ondan 40 yaşındaki adamla değil kendi dengimizle oluyoruz 🤣🤣

Abisi Cocuguna 1.500tl nafaka veriyor, eski esi hala para istiyor diye konu acan, 1000kusur yorumla cocugun giderlerinin ve yasam standartinin yuksek olabilecegini, kres ucreti disinda da giderlerinin olduguna ikna edemedigimiz kisilerin tavsiyelerini dinlemeyiniz. Karisi bosanmaya razi olduysa %99 altinda birsey vardir. Gencecik kadinsiniz, belliki gözleriniz henuz acilmamis, bosanmis yas almis cocuklu bir adam sizi her halukarda ister. Bu isin sonunda siz uzulursunuz

Mature boys sevebilirsin bu senin tercihin ama sikinti yaşayacağın kesin. Çocuklu ve olgun biriyle evlenip, mutlu olan tanıdıklarım var fakat azınlık. Istisnalar kaideyi pek bozmuyor. Kari koca ilişkileri bitmiş olsa dahi ebeveynlikleri ebedi. Her daim iletişimde olacaklar,olması gereken de bu.

4 yıl önce sen vitamindin, yetişkin bile sayılmıyordun oturup 4 yıl önce dağılan evliliğin hesabını mı yapıyorsun :ruh: Bu hesaplara koyacağın enerjiyi keşke kendi hayatını inşa etmeye harcasan, iş ve kariyer durumun nedir meseHu

Canım sen bence içindeki farklı bı duyguyu boşluğu (belki baba şevkati gibi bilmiyorum) doldurmak için bunla görüşüyorsun. Normal olmadığının sende farkındasin, adamda sana farklı gelen ne bilmiyorum, belki evlilik nasıl bişey merak ediyorsun ama hayatta herşeyi öğrenmek için de böyle ilişki yaşamaya gerek yok. Adam seni kendine layık görmeye utanmamis da sen çocuğu var diye onun yerine utanma bı zahmet! Aklım almadı valla dünyanın çivisi çıkmış dedirtti yani. Aileni düşünsene senin böyle biriyle görüştüğünü bilselerdi yüzlerini bi getir aklına, sence normalmi? Hemen kurtul. Takıntılı saplantılı biri çıksa nasıl kurtulacaksin? İnşallah okuyorsundur yazılanları, kendine yazık etme
Haklısınız gerçekten.... İnsanın bazen basireti bağlanıyor, bir karar bile insanın hayatına mâl olabiliyor. Yanlış seçimler yapmayacağım.

30-37 olsaydınız mis gibi de olurdu hatta en ideal durum bile olurdu bu fark, ancak 22-37 çok uç noktalar çocuktan ziyade sizin aranızdaki iletişim de sekteye uğrar

Bu yorumun son kısmına hiç katılmıyorum. Etrafımda bir sürü ikinci evliliğini yapmış erkek var. Gayet de mutlular (evlerinin içini bilemem tabi genel görünüş ve anlattıklarından yola çıkarak). Adam aynı adam ama mutlular. Bazen küçük yaşta anlaşamayacakları kişilerle evleniyorlar kendileri de toy oluyor. Olgunlukta seçtikleri insanları daha dikkatli seçiyorlar ve daha iyi ilişki olabiliyor. Hepsi de daha önce boşansaymışım diyorlar. Yani karısı boşandıysa vardır bir şey mantığı çok yanlış (Yorumum genel olarak son yazdığınız kısmaydı konuyu açana değil. Onların işi kesinlikle olmaz 😂)
Eski konularınıza baktım da sen ve abin zavallı parçalanan aile cocuğu yeğeninize gönderdiğiniz 1500 TL nin lafını etmişsiniz ayıp yani daha da savunuyorsunuz, pick me girl deniliyor kendi hemcinslerini aşağılamaya çalışanlara sanırım onlardansınız

Haklısınız gerçekten.... İnsanın bazen basireti bağlanıyor, bir karar bile insanın hayatına mâl olabiliyor. Yanlış seçimler yapmayacağım.
Nedense inanmadım adam seni arayıp görüşmeye ikna etmek için oyunlar kurabilir ve düşebilirsin. Basireti bağlanma olayı değil bu sen buadamla görüştun sorumluluğunu al ve adami engelle asla sana ulaşamasin bana tehlikeli geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back