Gerçek hayattaki gizemli çocuklar kitaplardaki kadar iyi olmuyor yalnız. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin.gizemli çocuk
Ay doğru bir arkadaşımda demişti bunu, azıcık manidar bakışlar atayım bari , teşekkür ederim.Bişey hissetse açılırdı bence..
Fazla havalı davranıyorsan cesarette etmemiş olabilir,
Az aşşagıdan uçta görsün çocuk seni
Doğru söylüyor olabilirsin yine de kendisini tanıma istediği içimde dolup taşıyor. Teşekkür ederim.Gerçek hayattaki gizemli çocuklar kitaplardaki kadar iyi olmuyor yalnız. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
Yani en azından ilgilendigini belli etAy doğru bir arkadaşımda demişti bunu, azıcık manidar bakışlar atayım bari , teşekkür ederim.
Kendisi çok ketum biri herkese karşı öyle. Arada bir o bir ben bakıyoruz ama kendisinde pek bir gelişme yok. Teşekkür ederim yine de.İlk adımı atan kadınların hüsranlarını okudum genelde burada ve arkadaşlarımdan da mutlu sonla bitenini görmedim.
Hoşlanan isteyen erkek er ya da geç gelir diye düşünüyorum.
O zaman kantin candır :)Kendisi çok ketum biri herkese karşı öyle. Arada bir o bir ben bakıyoruz ama kendisinde pek bir gelişme yok. Teşekkür ederim yine de.
Aklım başıma geldi, kendisine hülyalı bakışlar atacağım. Artık yine bir gelişme olmazsa yoluma bakarım.Yani en azından ilgilendigini belli et
Ay ne zaman görsem tek yemek yiyor arkadaşları var ama tek takılıyor arkadaş olmadı bir gün oturabilir miyim falan derim -diyemedi-O zaman kantin candır :)
Çay ısmarla,merhaba de ,en azından tanışmış olursun.
Aklım başıma geldi, kendisine hülyalı bakışlar atacağım. Artık yine bir gelişme olmazsa yoluma bakarım.
Bu geldi aklıma diyemedi deyinceAy ne zaman görsem tek yemek yiyor arkadaşları var ama tek takılıyor arkadaş olmadı bir gün oturabilir miyim falan derim -diyemedi-
Bende ondan korkmuyor değilim. Muhtemel kuvvet gidip konuşmam kendisini henüz tanımadan seviyor olmak absürt zaten, yalnızca minicik hoşlanıyorum, hayırlısı bakalım.
Aynen.. zaten onunda ilgisi varsa bi şekilde gelir..
Gençken Lisedeyken yapmıştım böyle bi hata sonuç rezil olduk tabi.. bence kadın adım atmamalı
merhaba tanışalım mı de ? adım su senin ki ne de ? tanıştınız. sonrası da gelir.Arkadaşlar merhaba, birazcık sağlı sollu olacak ama direk gireceğim konuya malum artık içim içime sığmıyor. Okulda bir çocuk var hani böyle gençlik romanlarında olur ya 'gizemli çocuk' tam o model. Hep görüyoruz birbirimizi hatta eskiden ufaktan bakıyordu bana ama benim Allah tepemden baksın bakmıyordum kendisine 'zor kadını' oynayacağım ya. Neyse efendim bir hoşuma gidiyor kendisi anlatamam. Seviyorum diyeceğim sevmelere ayıp olacak, hoşlanıyorum deyip bırakayım yakasını cümlenin. Biz aynı sınıflarda ve ya bölümler de değiliz ortak konu azıcık sıkıntı. Ama sürekli çarpışıyoruz, karşılaşıyoruz falan.
Benim bulabildiğim en iyi taktik kendisine üç numaralı bakışlar atmak, belki bakışlarımdan anlar o gelir konuşur -gerçi pek sanmıyorum ama- biraz soğuk bir çocuk. Benim kendime özgüvenim var fakat bir kadın olarak eminde olamıyorum reddedilme korkusu da yok değil.
Bir tavsiyeniz var mı? Çok rica edeceğim tecrübe sahibi sevgili hemcinslerim ve ya erkek türleri bir fikir verin bana, şimdiden teşekkür ederim.
Adını biliyorum zaten bin bir emek öğrenmiştim. Beyimizin sosyal hesabı da yok orjinali beni bulur. Deneyeceğim bir şeyler bakalım, teşekkür ederim.merhaba tanışalım mı de ? adım su senin ki ne de ? tanıştınız. sonrası da gelir.
Ay mantıklı aslında. Bir iki böyle konuşmamız var herkesin buz dediği çocuk minicikte olsa sıcaktı o zaman bilemiyorum ya da ben kafayı yedim her haraketinden pay çıkarıyorumBişey sor, bi bahane bul, ne bileyim kütüphane cumartesi kaçta kapanıyodu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?