• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip boşanmış ve çocuğu olan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.

Canim sen cok zeki birine benziyorsun 1 ayda adamin evlenilecek adam oldugunu sıp diye anlayivermissin bak. sen ne yap et bu adami kaybetme. Bence sevgiline resti cek ya cocugun ya ben de bak gor bir kalemde silip atar o cocugu sen beni dinle ablacim.

22 yaşındasınız kendi hayalleriniz hayatınızla ilgili yapmak istedikleriniz kariyer hedefleriniz falan yok mu da 1 aydır tanıdığınız adamla evlensek bile temalı düşüncelerin içine giriyorsunuz.
ayrıca tam evlenilecek erkek olsa eski eşi boşanmazdı hemde çocuk varken.

Siz bikere yanlis biliyorsunuz bikerem kadin degil adam onu bosamistir.

Üniversitem bitti, ikinci üniversiteyi okuyorum bir yandan asla boş durmuyorum çalışıyorum da bir yandan. Yaşımdan çok fazla olgun olduğumu düşünüyorum ve cevremdekiler hep çocuksu geldi ve çoğu tatmin edici değil, düşünceleri oturmamış sorumluluk sahibi değiller, hiçbir yükü sırtlanamazlar. O yüzden bende yasitlarimdan uzak duruyorum genelde, gerçekten çok ilgincler.
27-30 yaşlarındakilerde yaşıtın değil, deneyebilirsin. Ondan sana olmaz canım,denk değilsiniz evlensende çok sürmez boşanırsın.

Bu yorumun son kısmına hiç katılmıyorum. Etrafımda bir sürü ikinci evliliğini yapmış erkek var. Gayet de mutlular (evlerinin içini bilemem tabi genel görünüş ve anlattıklarından yola çıkarak). Adam aynı adam ama mutlular. Bazen küçük yaşta anlaşamayacakları kişilerle evleniyorlar kendileri de toy oluyor. Olgunlukta seçtikleri insanları daha dikkatli seçiyorlar ve daha iyi ilişki olabiliyor. Hepsi de daha önce boşansaymışım diyorlar. Yani karısı boşandıysa vardır bir şey mantığı çok yanlış (Yorumum genel olarak son yazdığınız kısmaydı konuyu açana değil. Onların işi kesinlikle olmaz 😂)
Abiniz mi mesela bunu diyen?

Kız benden küçüksün ne büyük işlere kalkışmışsın. Böylelerini görüp şaşıp kalıyorum ben bile kendimi daha küçük görüyorum annem tarafından bebek gibi seviliyorum milletin yaşadığı hayata bak ahdhahsh

Bence ilerde pişman olma ihtimaliniz yüksek yaş farkı ilerde sorun olabilir, dediğiniz gibi eski eşiyle çocuk olduğu için asla iletişimi bitmeyecek. Ve tam evlenilecek erkek demişsiniz ama ilk eşinden neden ayrılmış yani bir sorunuda olabilir araştırdınız mı sordunuz mu bunu???

Eski eşi her zaman hayatınızda olacak. Çocuk için iletişimde olmaya mecburlar. Bunu kaldıramıyorsanız ki kaldıramıyorsunuz bitirin bu ilişkiyi. Daha yaşınız çok genç, bir çocuğa ablalık yapabilecek olgunluğa sahip gibi de durmuyorsunuz. Aranızdaki yaş farkı da çok fazla. Bu ilişkide mutlu olma ihtimaliniz yok

Kim ne derse desin. Hicbir kadin durduk yere iki yasindaki cocugu ile bosanmaz diyorum ve kenara cekiliyorum. Ha dur. Eminim eski esi cok kötü biri :KK55:
Eski eşi onu aldatmıştır ondan boşamıştırı da ekle lütfen genel boşanık erkek yalanı :)

Hfsfsdfdf eski eşe acıdım düşününce , 40lık eşşek kadar baba yanında 20 yaşında bir çocuk getiriyor, çocuğuma al bu da cici ablacık diyor. O 20lik çocuk da eski eşle görüştün çocukla görüştün bik bik bik diye bir köşede kendini yiyor. Evet, örnek bir baba , şahhane bir aile hayatı , tam aranan erkek :bicak: Allahtan o çocuğa sabır dilerim, adam utanmasa 18lik kzı getirecekmiş de acıyıp 20lik bulmuş.

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
Yaşına uygun kişileri tercih etmelisin bebeyim

Ben 38 yaşında çocuklu bir kadınım. Bekar olsam ben evlenmem çocuklu adamla. Çünkü çocuklu adamla evlenilmez,çocuklu kadınla çok rahat evlenilir. Erkeklerin o idareyi yapacak beyni olduğunu sanmıyorum. Aramızda bir sürü kadın vardır ikinci evliliğini çocuğuyla beraber sürdüren. Sorsanız hepsi mutludur,mis gibi idare ederler çünkü yeni kocayı da,önceki evliliğinden olan çocuğunu da. Ama çocuklu erkekle evlenen kadınlar hep dertli olur, birkaç tanesine sorun fikir alın. İşinize yarar ileride.
Kaldı ki adam daha erken diyormuş. Kendi kendinize gelin güvey olun tamam da bu yaşta olmayın bari.

Ve ondan önce 3 sene kari koca gibi degilde, ev arkadasi gibi yasadilar tabi 🤭 bosanma dosyasinda gercekler yaziyordur da...ama adam MUHTESEM🐸

Sevmeden evlendi mecbur kaldı ama yeni sevgilisini cokkk sevdi aşkı buldu konu bu yorumlarımızı konu sahibi M morbidangel67 bu yalanlardan hangilerini söyledi bakim kaçta kaç bildik :)

Ve ondan önce 3 sene kari koca gibi degilde, ev arkadasi gibi yasadilar tabi 🤭 bosanma dosyasinda gercekler yaziyordur da...ama adam MUHTESEM🐸
Çocuğuyla ilgisiz bir annedir kesin 🤦🏻‍♀️Hiç şaşmaz,hep aynı gerzek cümleleri söyler bu adamlar

Ben 38 yaşında çocuklu bir kadınım. Bekar olsam ben evlenmem çocuklu adamla. Çünkü çocuklu adamla evlenilmez,çocuklu kadınla çok rahat evlenilir. Erkeklerin o idareyi yapacak beyni olduğunu sanmıyorum. Aramızda bir sürü kadın vardır ikinci evliliğini çocuğuyla beraber sürdüren. Sorsanız hepsi mutludur,mis gibi idare ederler çünkü yeni kocayı da,önceki evliliğinden olan çocuğunu da. Ama çocuklu erkekle evlenen kadınlar hep dertli olur, birkaç tanesine sorun fikir alın. İşinize yarar ileride.
Kaldı ki adam daha erken diyormuş. Kendi kendinize gelin güvey olun tamam da bu yaşta olmayın bari.

Çünkü cocuklu kadın çocuğunun tüm işlerini kendi görüyor cocuklu adam yeni evlendiği eşten bekliyor, cocuklu kadın son çare olarak boşanıyor cocuklu erkek sorumsuz olduğu için, hangi kadın çocuğuyla baba evine dönüp hor görülmek ister konu sahibi yapma etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back