Nasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi.
Alaya alıyoz falan ama cıdden bnde uzuluyorum. Erkklerde kullnıyor. Bulmuslardır bedava seks kolesı muamelesi cekıyorlarÜüzlüyorum varya bunun durumuna söylemesi ayıp gerçide hepsi içine gidince bile hoşlanıyor garip bir zevk alıyor resmen.
eee bu fuckbuddy degil ki.Biz böyle iyiyiz.bana dediği aramıza ilişkimize engel olacak birilerini sokma.
Haklısın korkuyorum da bir yandan.arkadaşlar alaya alıyorlar ama o yüzden nasıl yapsam diye konu açtım.
Adam tehlikeli sana demedimi başkası olmasın dye demi.Haklısın korkuyorum da bir yandan.arkadaşlar alaya alıyorlar ama o yüzden nasıl yapsam diye konu açtım.
bende merak ettim konularını takip etmiyordum, son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı.Doktorların muayene odalarının kapıyı kitleyip hastalarıyla birlikte olduğunu duymuştum ama hemşirelerin duymamıştım.
Nerede ne zaman ne yapmış anlatsın bilen yaaaa çok merak ettim.
Acaba o mu çok işsiz, ben mi çok yaşlandım?Konu sahibi libido queen.
Aynı gün 3 kişiyle bile birlikte oluyor.
Köye gidip masturbasyon yapıyor.
Seks bağımlısıyım diyor.
Zaman sıkıntısı yok.
ben inanmıyorum ya, hastaya kadar da olmaz yani. hadi çalışanlar yöneticiler filan neyse de hasta ile de olmaz beNasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi.
AhahhaahhahahaaaaaaaahaaFak badin duyarsa ikinizin de şeyinde delik açar benden demesi.
Bu askerde delik açmaya çok musait.
Her türlü açılacak o delik diyorsan yardır beybisi.
Hep uyardık dinlemiyor nedense..Alaya alıyoz falan ama cıdden bnde uzuluyorum. Erkklerde kullnıyor. Bulmuslardır bedava seks kolesı muamelesi cekıyorlar
en korkunçu da bundan gram rahatsız olmaması.Alaya alıyoz falan ama cıdden bnde uzuluyorum. Erkklerde kullnıyor. Bulmuslardır bedava seks kolesı muamelesi cekıyorlar
Yazıklar olsun diyecek bi şey kaldı mı sence sana ? İkisine de günah bence. Umarım ortaya çıkarMerhaba.geçen konumu büyük ihtimal hatırliyorsunuzdur. Asker sevgili adayım normalde yılbaşında gelecekti.ben de bu süre zarfında biraz daha düşünüp artık kararımı iletirim diye düşünüyordum.ama işler değişti.haftaya cuma gününden izin alıp haftasonunu benimle geçirmek istediğini söyledi.hatta ailesine haber vermeyip sadece benimle vakit getirecekmiş.yani bende kalması gerekecek.ya da ikimiz de İstanbula gelelim diye öneri sundu.telefonda yuvarlak laflarla geçiştirdim düşüneceğimi söyledim.şimdi yol ayrımına geldik.çünkü böyle bir durumda ne telefonla konuşabilirim ne de 5 senelik sevdiğim kişiyle görüşebilirim.kararım ilişkiyi bitirmek yönünde oldu.şimdi arkadaşımı feda etsem bu ilişkinin sonu belli değil.daha gerçekten beni çok mu seviyor yoksa takıntılı biri mi onu bile anlayamadım.sürekli de beni çok sevdiğini söylüyor.beni bırakma artık falan diyor.dediğim gibi takıntılı mi onu da anlayamadım ki.sabahtan kara kara düşünüyorum.çok vicdan yaptım. nasıl ilişkiyi bitirmek istediğimi ona söylemeliyim sizce? En az zararla nasıl çıkarım?
Barı tıcarete dokse de bedavaya gıtmeseen korkunçu da bundan gram rahatsız olmaması.
valla daha mantıklı bence. köşeyi dönerBarı tıcarete dokse de bedavaya gıtmese
Duygusal bağ dediğin de öpüşmek falan herhalde. Hangi sohbetiniz hangi aktiviteniz varFak badi değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.
Gız yok cıddı olmasın da başka olabılır gibi bişiler demişti geçen konudan bu bılgı neden aklımda ofHaberi olsa meydanda asar bizim kızı
Tabi canım o kadar da değil.dedikodu abartılı oluyor.ben inanmıyorum ya, hastaya kadar da olmaz yani. hadi çalışanlar yöneticiler filan neyse de hasta ile de olmaz be