Nasil söyleyeceğim

Üüzlüyorum varya bunun durumuna söylemesi ayıp gerçide hepsi içine gidince bile hoşlanıyor garip bir zevk alıyor resmen.
Alaya alıyoz falan ama cıdden bnde uzuluyorum. Erkklerde kullnıyor. Bulmuslardır bedava seks kolesı muamelesi cekıyorlar

Biz böyle iyiyiz.bana dediği aramıza ilişkimize engel olacak birilerini sokma.
eee bu fuckbuddy degil ki.
milletin kapatmasi olacaksan da o isler böyle olmuyor.
insanlar ev tutuyorlar kapatmalarina, para döküyorlar. ya da eskort tutuyorlar bu isler icin geceligi tonla para ödüyorlar .
sen kendin zaten memursun, calisip duruyorsun. gelen adami da evinde ağırlıyorsun, hizmetini de veriyorsun.
elde var sifir
bir de adam senj rezerve ediyor "aramiza kimseyi alma" diye
oldu canim
kendin konu actin daha yeni, her mesajda da yazip duruyorsun vucudumun eski güzelliği kalmadi, eskisi gibo degilim bilmemne diye. ki daha otuzlarin basindasin. böyle böyle otuzların sonuna kadar gidersin. sonra o adam kendinden on kat güzel genc birini bulur evlenir, arasira sana ugramaya devam eder. sense yapayalniz - her gecen sene daha da yaslanan vucudunla adin cikmis halde seni sevecek adam beklersin
sacma sapan davranma.

Doktorların muayene odalarının kapıyı kitleyip hastalarıyla birlikte olduğunu duymuştum ama hemşirelerin duymamıştım.

Nerede ne zaman ne yapmış anlatsın bilen yaaaa çok merak ettim.
bende merak ettim konularını takip etmiyordum, son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı.

Nasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi.
ben inanmıyorum ya, hastaya kadar da olmaz yani. hadi çalışanlar yöneticiler filan neyse de hasta ile de olmaz be

5 senede bir nihayete erse ererdiniz bence yol ver. Belki asker ile güzel bir son olabilir kukuma sahip çıkar tek eşli olurum hanimefendice yerimde dururum diyorsan . Sonu olmasa dahi hep istediğin o hayatın ihtimalini en azından denemiş olursun . Riske atamam icime sinmedi asker olduğu icin korkuyorum diyorsan 5 senelik ile devam askeri gönder uzatmadan . Uzadıkça senden kopması zorlaşır

Yazıklar olsun diyecek bi şey kaldı mı sence sana ? İkisine de günah bence. Umarım ortaya çıkar

Konu sahibine burda sıkça rastlıyorum ama tanımıyorum, üyeler bayağı hakim kadının hayatına maşallah
Üzüldüm durumuna.
Dürtü kontrol bozukluğu ya da seks bağımlılığı gibi durumlar birincil bağların hasarlı olduğunu gösterir.
En fazla bir 20 yıl daha seksle kendinizi böyle avutursunuz, sonrası koca bir boşluk, hüsran.
Umarım gerçek yaşam doyumuna sağlıklı yollardan ulaşırsınız bir gün, acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…