Nasil söyleyeceğim

Yazıklar olsun diyecek bi şey kaldı mı sence sana ? İkisine de günah bence. Umarım ortaya çıkar
Kız ne gunahı. Aynı yolun yolcusu. 5 yıldır ıstedıgınle s. k. ş ama cıddı olma dıyen bır g. v t dıgeride bır bulusmaya a. M Budalası olan abaza ne bekliyoraun ki

5 yıllık manita: Başkalarıyla konuşabilirsin ama yattığını görmiyim sakın yoksa bozuşuruz külahları değişiriz .
Aysenimi: merak etme bana güven, ben seni çok seviyorum.

Takıntılı psikopat manipülatör asker: sensiz yapamam tadına doyamadım dur, lütfen gitme, yatmaya devam edelim aşkım

Çile bülbülüm çileeee

Yattugına karısmıyoo bey amca. Evlılık yapma sevgili olma cıddı olma dıyı. Yoksa gıren cıkan serbest.

Beş yıllık dediği de işsiz eziğin teki. Kendi işsiz aç haline bedava seks yapan bir enayi buldum diye her şeyine susup idare ediyor. Adam rahatın kaçmasın bu halimle sevgili bulamam, eskorta verecek param yok bu da elden gitmese telaşında
Ferhans seninkinin derdi beleşe seksim gidiyor aman rahatım kaçmasın. Boşa üzülme.

Tabi canım o kadar da değil.dedikodu abartılı oluyor.
Ne kadar Ferhans? Sen yazdın bunları.
Allah’ım lütfen bu üye erkek olsun Erkek olduğu kanıtlansa da yazmasına izin verilsin.

ben inanmıyorum ya, hastaya kadar da olmaz yani. hadi çalışanlar yöneticiler filan neyse de hasta ile de olmaz be
Ben kendisinin söylediklerini yazdım. Açtığı konulara bakarak kim ne kadarına inanır bilemiyorum.

Yok yahu seks de serbest.
Bir günde üç beş erkekle sevişiyor. En büyük fantazisi döl üstüne döl.
Adam sadece işsiz bir aç olduğu için kaçırmaktan korkuyor bizim safı

Ne kadar Ferhans? Sen yazdın bunları.

Ben kendisinin söylediklerini yazdım. Açtığı konulara bakarak kim ne kadarına inanır bilemiyorum.
valla okumadım okusam da bu kadarına inanmam ya. bu kadar da değil biraz atıyor gibi geliyor bana. baktı ki forum sıkıcı bir konu açayım da eğleneyim demiştir

Yok yahu seks de serbest.
Bir günde üç beş erkekle sevişiyor. En büyük fantazisi döl üstüne döl.
Adam sadece işsiz bir aç olduğu için kaçırmaktan korkuyor bizim safı
Aysenimi bak cidden söylüyorum lütfen kendi hayatın, güvenliğin, akıl ve ruh sağlığın için ikisinden de uzak dur. Böyle hayat gitmez . İkisi de boş insanlar. Lütfen psikolojik destek al, ilişkilerinde çocukluktan gelen büyük travmaların var gibi geliyor bana özellikle babadan kaynaklı ...bu seks bağımlılığı, ilişki sorunlarını aşabilirsin. Desteğe ihtiyacın var. Bunlar senin elinde. Kendine güven. Kendine böyle iğrenç insanları yakıştırma, hayatına dahi alma

Vala sorma. Erkeklerde ki ayrı mıde kızda kı ayrı. Kullnılıyor farkında degıl otekıler işim gorulsun kısmında

Bizim kurumda da böyle seks manyağı kadın varmış anlatılır hala.

En son 2 erkekle otoparkta seks yaparken yakalanmış hepsi ihraç olmuş.

Psikolojik bir rahatsızlık bir kadının bu kadar seks bağımlısı olması.

Erkeklere de gün doğuyor tüm iğrenç fantezilerini gerçekleştiriyorlar bedavaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…