- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.491
- 40
Ay ne flörtü fak badisi işte hshsBen anlamadım. Hem 5 senelik ilişki var hem de farklı bir flört mu var?
Aynen ben de diyorum millet nikahtan bir gün önce ayrılıyor.de mi ama.5 senelik sevdiğin kisi var ve sevgili adayı nasıl oluyor? Ayrısınız da bu asker flört mü? İstemiyorsan vicdan yapmana gerek yok ki,seviyor da olabilir her seveni kabul mu edelim.
Başkalarıda var hiçççç sormayın sjksjksjksjk:))Ben anlamadım. Hem 5 senelik ilişki var hem de farklı bir flört mu var?
Öyle valla.Ben anlamadım. Hem 5 senelik ilişki var hem de farklı bir flört mu var?
Biz böyle iyiyiz.bana dediği aramıza ilişkimize engel olacak birilerini sokma.Kız ferhans. 5 yıllık ilişkin açık ilişki mi? Yani adamın haberi var mı gerçekten araya başkalarının girdiğinden öyleyse bu nasıl bi genişlik. Böyle adam mı olur ? Asker çocukla bence uyumlusunuz .ikinizde lıbıdonuza gore hareket edıyorsunuz.
Ferhans bak beybisi adama godoş mualemesi çekiyor konuyu bilmeyenler.Öyle valla.
Haberi olsa meydanda asar bizim kızıKız ferhans. 5 yıllık ilişkin açık ilişki mi? Yani adamın haberi var mı gerçekten araya başkalarının girdiğinden öyleyse bu nasıl bi genişlik. Böyle adam mı olur ? Asker çocukla bence uyumlusunuz .ikinizde lıbıdonuza gore hareket edıyorsunuz.
Fak badi değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.Ferhans bak beybisi adama godoş mualemesi çekiyor konuyu bilmeyenler.
Fak badim diye yaz da millet adama durduk yere g... demesin.
Ya bi git ferhans ya haha.Fak badin değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.
Esker mi didi bunu..Biz böyle iyiyiz.bana dediği aramıza ilişkimize engel olacak birilerini sokma.
Ay abla herkes malını bilir ya.Haberi olsa meydanda asar bizim kızı
Sen fake nisa'nin fake hesabı misin kız shshsÖyle valla.
Adamdaki genişliğe baksana mübarek lastik gibi çek çek gelsin..Ay abla herkes malını bilir ya.
Nereye asıyor :)
Biliyor o da malını.
Araya kimseyi sokma dediği seviş ama ciddiye alma kimseyi.
Aramıza girmesin yeter mantığı.
Anlatsana neym,l o duygusal bağ.Fak badi değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.