• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil söyleyeceğim

Kız oyle dersen adamın adı burda olur. G.v t.... Fakır makır takılıyoruz de barı

Türk erkekleri Türk kadınları zaten bu FB liği beceremiyor. Araya duygusallık bağlılık vs gidiyor.

Açık ilişki bunlarınki.

Eee posta posta eve gelen diğer erkekler, hastanede seviştiklerin onlar ne oluyordu :KK70:Allahtan duygusal bağ var aranızda olmasa neler olurdu kim bilir.

Oha hastanede de mi koli veriyormuş Ferhans 😮

Türk erkekleri Türk kadınları zaten bu FB liği beceremiyor. Araya duygusallık bağlılık vs gidiyor.

Açık ilişki bunlarınki.
Acıgında acıgu olmus artık. Konya ovasına donmus. Kızz grup murup yapın barı acık deyınce aklıma bu gelıyo

Oha hastanede de mi koli veriyormuş Ferhans 😮
hastanede nasıl sevişiyor yahu eve gelenleri biliyordum da hastanede seviştiğini bilmiyordumo_O
Nasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi. 🙃

hastanede nasıl sevişiyor yahu eve gelenleri biliyordum da hastanede seviştiğini bilmiyordumo_O

Doktorların muayene odalarının kapıyı kitleyip hastalarıyla birlikte olduğunu duymuştum ama hemşirelerin duymamıştım.

Nerede ne zaman ne yapmış anlatsın bilen yaaaa çok merak ettim.

Yürek mi yiyon sen yahu ne cesaret böyle sende ki,hem 5 yıllık manita hemde bu deli yürek asker.
Adam seni araştırsa etse her şeyini didik didik bulur,bak tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et.
İstediği kadar seni seviyoum desin,kaç kere buluştunuz ki,ne biliyorsun onun hakkında.
Haklısın korkuyorum da bir yandan.arkadaşlar alaya alıyorlar ama o yüzden nasıl yapsam diye konu açtım.

Acıgında acıgu olmus artık. Konya ovasına donmus. Kızz grup murup yapın barı acık deyınce aklıma bu gelıyo
Üüzlüyorum varya bunun durumuna söylemesi ayıp gerçide hepsi içine gidince bile hoşlanıyor garip bir zevk alıyor resmen.

Back