- 16 Ağustos 2019
- 2.292
- 7.186
- 33
Kız oyle dersen adamın adı burda olur. G.v t.... Fakır makır takılıyoruz de barıFak badi değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.
Kız yerı gelıyo evdekını bogasım geliyor kose bucak kacıyom yorgunluktan. Mılllte masllh ne sey var mısçok karışık ilişkiler, ben bitanesini zor idare ediyorum
Eee posta posta eve gelen diğer erkekler, hastanede seviştiklerin onlar ne oluyorduFak badi değil ki ama.çok destek oluyor bana.duygusal bağımız var.
Kız oyle dersen adamın adı burda olur. G.v t.... Fakır makır takılıyoruz de barı
sorma ben evli olmadığım halde bazen bunalıyorumKız yerı gelıyo evdekını bogasım geliyor kose bucak kacıyom yorgunluktan. Mılllte masllh ne sey var mıs
Eee posta posta eve gelen diğer erkekler, hastanede seviştiklerin onlar ne oluyorduAllahtan duygusal bağ var aranızda olmasa neler olurdu kim bilir.
Enercisiii yüksek kondurayımKız yerı gelıyo evdekını bogasım geliyor kose bucak kacıyom yorgunluktan. Mılllte masllh ne sey var mıs
Acıgında acıgu olmus artık. Konya ovasına donmus. Kızz grup murup yapın barı acık deyınce aklıma bu gelıyoTürk erkekleri Türk kadınları zaten bu FB liği beceremiyor. Araya duygusallık bağlılık vs gidiyor.
Açık ilişki bunlarınki.
hastanede nasıl sevişiyor yahu eve gelenleri biliyordum da hastanede seviştiğini bilmiyordumEee posta posta eve gelen diğer erkekler, hastanede seviştiklerin onlar ne oluyorduAllahtan duygusal bağ var aranızda olmasa neler olurdu kim bilir.
Elbettte ev olmazsa iş yeri.Oha hastanede de mi koli veriyormuş Ferhans
Oha hastanede de mi koli veriyormuş Ferhans
Nasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi.hastanede nasıl sevişiyor yahu eve gelenleri biliyordum da hastanede seviştiğini bilmiyordum
Hayatımı özetlemişsinHem ayranim dökülmesin hem içe tea içeyim buzlu olsun.
Ohoo heryerde. Ust uste.. Bırı gıdıp bırı gelıyoOha hastanede de mi koli veriyormuş Ferhans
hastanede nasıl sevişiyor yahu eve gelenleri biliyordum da hastanede seviştiğini bilmiyordum
Ohoo heryerde. Ust uste.. Bırı gıdıp bırı gelıyo
Haklısın korkuyorum da bir yandan.arkadaşlar alaya alıyorlar ama o yüzden nasıl yapsam diye konu açtım.Yürek mi yiyon sen yahu ne cesaret böyle sende ki,hem 5 yıllık manita hemde bu deli yürek asker.
Adam seni araştırsa etse her şeyini didik didik bulur,bak tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et.
İstediği kadar seni seviyoum desin,kaç kere buluştunuz ki,ne biliyorsun onun hakkında.
Üüzlüyorum varya bunun durumuna söylemesi ayıp gerçide hepsi içine gidince bile hoşlanıyor garip bir zevk alıyor resmen.Acıgında acıgu olmus artık. Konya ovasına donmus. Kızz grup murup yapın barı acık deyınce aklıma bu gelıyo
Gerçek mi bu midesiz yaNasıl oluyor bilemiyorum ama yöneticisinden, çalışanına ve hatta hastasına kadar her kademede erkekle hastane de dışarıda seviştiğini yazmıştı kendisi.