Nasıl söylenir bilmiyorum

Bende Mardin'in Nusaybin ilçesinde yazıyorum Kızıltepe fazla güzel bir şehir değil köy gibi küçük bide yolları falan güzel değil Kızıltepe ve Mardin'in arasında bi alışveriş merkezi var kızıltepenin içinde mağazalar var ama fazla büyük değil Kızıltepe ve Mardin'in arasında Kurdis diye bir yer var yine küçük bi şelalesi var su akıyor restoranları var yine Mardin yolunda dara diye bir yer var tarihi zindanları var. Nusaybin de kızıltepeden yarım saat uzaklıkta Nusaybin ve Midyat arasında subaşı diye bir yer var yazın gelsen beğenirsin çok güzel ama bu aralar olaylar var Mardin'de gezilecek çok güzel tarihi yerler var. Güzel restoranlar var Mardin çarşısı çok güzeldir Mardin ve kızıltepeden ya 10 yada 15 dakika mesafededir. Nusaybine yolun düşerse evime beklerim istersen adresimide veririm.

Hilton otel mi Can'ım o çoktandır var zaten.

Mesajlarınızı için teşekkür ederim arabam var açıkçası yol nasil bilmiyorum hergün gidip gelebilirmiyim onuda bilmiyorum.
araban taşlanabilir camların kırılabilir. bende cizrede araba kullandım şükür başıma birşey gelmedi ama arkadaşlarımın bir kaçının başına geldi. genelde çocular taşlıyorlar. yinede orada araban olması iyi birşey çevreyi gezebilmen için. arabasız olmaz.

Hele yemeklerine bayılacaksın. Ama küçüklüğü sebebiyle biraz sıkılabilirsin.
evet kızıltepe köy gibi ama mardin çok yakın 10-15 dk. mesafede. gidip gelebilirsin. ama işte senin mizacınada bağlı küçük şeylerden mutlu olabiliyorsan ve genelde pozitifsen mutlu olursun seversin. bir yeri insan güzelleştirir ve mardin insanıda cidden çok misafirperver ve şaşılacak derecede hoşgörülüler. buralarda gece sokakta gezemezken oralarda sokağa çıksan bir Allahın kulu dönüpte bakmaz laf etmez. ben cizrede kalın askılı buluz ve bermudalarla gezdim mardinde keza aynı inan istanbulda rahatsız oldum bakışlardan duruşlardanda şırnakta mardinde batmanda olmadım. buradan bakıldığı gibi değil oralar.

Hele yemeklerine bayılacaksın. Ama küçüklüğü sebebiyle biraz sıkılabilirsin.
biz gelmeden önce aqua park açılmıştı :) gidememedim ama dönüş yolunda yeni açıldı diye avm ye uğramış yemek yemştik. haaa birde Nusaybinde Yahyanın yeri diye bir yer vardı ne güzel yemekleri kebapları vardı. #Gul76 :)

Çok teşekkürler ilginiz için yazarken hep merkeze gidip gelmeyi düşündüm açıkçası hiç orda kalmak aklımda yoktu ama suan tek bayan olarak arabayla gidip gelinir mi hergün tereddüt ediyorum

Elbetteki bilerek yazdım aşırı beklentilerle gitmiyorum hep şehir merkezi istedim ama yazarken konuştuğum bikaç insan şehir merkezinden farkı yok Vs dediler hakkımda hayirlisi

Buranın sıcakkanlı insanlarını çok seveceksin bence hepsi çok misafir perver çok sempatik.
Inşallah bende severim çünkü ev arkadası tanıdık vs yok tek kalicam evde inşallah o yüzden güvenlik ve ulaşım problemi en önemlisi suan benim için umarım iyi olur.aşırı sosyallik isteyen biri değilim evde kitap okuyarakta mutlu olabilen biriyim

Abim orada yaşıyor..
Terör olaylarından uzak (şimdilik çatışmasız) , küçük, köyden hallice ama insanları sıcak bir yermiş.
Elektrik, su sıkıntısı çok çekiyorlar ama başka bir problemleri yok şükür..

Yav en kötü ne olabilir terör mü? İstanbulun göbeğinde alası var onun.. Başka bişeyi sıkıntı etmeyin darısı başımıza hakkari çıksa giderim

Teşekkür ederim ınsallah iyi olur

Güneydoğu yemekleri iyidir valla.
Bir de kızıltepede çok ünlü bir kahve falcısı bir hatun var.
Daha ne olsun bıraksanız ben giderim

Ogretmensen, stajini zaten oldugun ilde yapacaksin. 5 6 ay memleketindesin yani. Amaaa orasi nasıldır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…