- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 28
- 32
- Konu Sahibi simmer down
-
Teşekkür ederim yorumunuz için yani bilmemeninverdiği bir korku açıkçası kararsız kaldim ilçede mi kalsam hergün gidip gelebilirmiyim arabayla vs konularda yeni ve hiç bilmediğim sehirMardinli arkadaşlarım var şimdi nasıl bilmem de Kızıltepe nin memur çoğunluğu çok olan sosyal dinamiği fazla olan bi yer diye biliyorum. Hem ne olursa olsun atama olsun diye beklenir olunca da korkmamak gerek.
Malesef gitme sansim yok 2 sene çalışmak zorundayimMeslek öğretmen mi
Branş ne
Sevgili vs var mı eş durumu imkanı gibi
Herkese merhaba arkadaşlar konumu kısaca özetlersem tayinım mardin kiziltepeye cikti. Tabi tercih aşamasında anne ve babama bişey söylemedim açıkçası çok çıkma ihtimalinide düşünmedim şimdi ise bişey diyemedim açıkçası birazda pişman oldum gibi. Hem aileme nasıl söyleyeceğim hemde nasıl bir yer olduğu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler simdiden
Teşekkürler yorumunuz için mardin de mi yaşıyorsunuz acaba eğer öyle ise birkaç soru sormak isterim size uygunsa tabiYemekleri cok guzel insanlari sicak kanlidir. Belki baslarda zorlanirsin ama alisilabilecek bir şehir bence. Yeni hayatinda basarilar arkadasim.
evet nusaybin en karşık ilçelerinden sınıra yakın olduğundan 3 yıl öncede karışıktı şimdide.Çalıştığınız yere en yakın evde oturmanızda fayda var. Mardinde bu aralar karışık açıkcası arkadaşlarımdan biliyorum. Bu yüzden mardinde yol gidip gelmekte pek akıllıca değil özellikle bu dönemlerde. İşiniz ve eviniz çok yakın olursa bu anlamda bi sorun yaşamazsınız. Arabayla gidip gelinicek mesafeleri düşünmemenizi öneririm. Eskiden sakinken güzeldi mardin kızıltepe nusaybin merkez filan. Ama artık ne yazıkki
Teşekkürler yorumunuz için mardin de mi yaşıyorsunuz acaba eğer öyle ise birkaç soru sormak isterim size uygunsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?