Nasıl söylenir bilmiyorum

Şu an nasıl bilmiyorum ama bundan 13-14 sene önce hep gezdim oraları çok beğenmiştim tabi yaşam nasıl olur bilmiyorum... yalnız Kızıltepe Mardin arası hatırladığım 15 dakika... ama insanları çok iyiler yemekleri de söylemeye lüzum yok şahane umarım sizin için güzel olur

Bencede snucta atanmışsın iki yıl dısını sık snra rahatına bak :) hem belkı korktgn gb degıldır gıdınce gelmek ıstemezsın bellı mı olr :) benm hala kızı hakkarıye atandı kac sene once hep teror vardı gıttı ama hıc korktgu gıbı degılmıs sukur kazasız belasız geldı nerdeyse emeklı olck egede şimdi

Inşallah darısı basima

Çok teşekkürler ilginiz için yazarken hep merkeze gidip gelmeyi düşündüm açıkçası hiç orda kalmak aklımda yoktu ama suan tek bayan olarak arabayla gidip gelinir mi hergün tereddüt ediyorum
Gidip gelrbilirsin canım burda öyle fazla tehilikeli insanlar yoktur bazı suriyeli hırsızlar hariç
Onlarda çok az.

Konu açılalı çok zaman olmuş ama görünce ben de yazmak istedim. Mardin Kızıltepe inanın hiç korkulacak bir yer değil. Benim de ilk görev yerim Kızıltepe idi. İlk duyduğumdaki tedirginliğimin saçma olduğunu gidince anladım. Şöyle anlatayım Kızıltepeyi : Bir kere havalimanı var bu en büyük avantajı bence. Evinden taksiyi ararsın gelir 6 dk sonra havalimanındasın istanbula ankaraya 1 saatte ulaşırsın. İkincisi çok fazla öğretmen var herkes sizin durumunuzda olacak hiç endişelenmeyin. Ben ilk gittiğimde bankadan hesap açtırırken ev arkadaşımla tanıştım ve 2 yıl beraber kaldık. Üçüncüsü halkı gerçekten çok yardımcıdır her konuda. İlk gittiğimizde bilmeden ev araştırken annem esnaflardan birine 'siz 2 öğretmene nasıl ev bulamazsınız' diye çıkışmıştı. Adamlar hiç kızmayıp bize 1 saat boyunca ev aradılar ve biz sıfır apartmanda daire seçerek eve yerleştik. O zaman 500 tl idi bu evimiz ve gayette merkezi bir yerdeydi. Size en büyük tavsiyem okulunuz nerede olursa olsun hastane caddesinden ev tutun. Okula yakın olsun da yürüyerek gideyim demeyin bu bir hata :) bu şekilde evlere yerleşen arkadaşlar genelde 1 sene sonra hastane caddesine taşındı. (zaten hastane caddesinden her yere dolmuş var) Sormak istediğiniz başka birşey olursa özelden yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. :))

Oncelikle hayirli olsun, artik cikmis tayininiz herhalde gitmeme gibi bir sansiniz yoktur bu saatten sonra dimi ? Bolumunuz ne bilmiyorum ama sayet atanmasi kolay bir bolum degilse bence atandiginiza sevinmelisiniz. Mardin hakkinda bilgim yok ama universitedeyken mardinli arkadasim vardi illaki kendine ozgu bir kulturu vardir ama istedikten sonra alisirsin hic canini sikma bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…